Imah padesaan di Galicia, tips sareng ideu pikeun cicing

Imah padesaan Galicia

El pariwisata désa di Galicia terus ningkatSanés pikeun nanaon urang aya di komunitas anu ngagaduhan daérah padesaan anu dijaga kalayan leres di mana aya bentang anu indah sareng tradisi anu henteu aya tungtungna. Éta sababna beuki seueur jalma milih pensiunan sababaraha dinten ka padesaan Galicia, pikeun menikmati katenangan daérah ieu sareng tiasa hubungan sareng alam.

Kami badé masihan anjeun tips nalika milarian bumi padésaan sareng ogé sababaraha ideu ngeunaan padesaan di Galicia anu tiasa janten pilihan anu saé. Ayeuna aya pariwisata désa anu hébat janten moal hésé pikeun urang pikeun milarian akomodasi di pusat-pusat désa ieu di bumi anu ngagaduhan sagala daya tarikna.

Tips kanggo milih bumi padesaan

Kalima San Amaro

Salah sahiji hal anu kedah anjeun nimbangkeun ti mimiti nyaéta upami anjeun hoyong daratan atanapi basisir, kumargi di Galicia dua kamungkinan ieu cocog. Aya imah padesaan caket basisir, tiasa ngaraosan pantai anu luar biasa, tapi anu sanésna aya di tempat daratan sapertos Ourense sareng anu ogé nawiskeun bentang anu luar biasa. Sakali léngkah ieu parantos diputuskeun, urang kedah milarian bumi padésan anu ideal. Kemungkinan dina hal ieu henteu aya tungtungna, sabab sababaraha didesain pikeun wisata petualangan, anu sanés milarian rélaxasi total, aya anu ditujukeun pikeun pasangan sareng anu sanés dina pariwisata kulawarga. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nimbangkeun jinis wisata anu urang pilari pikeun mendakan bumi anu cocog sareng anu dipikahoyong.

Hiji hal anu kedah diémutan nyaéta sababaraha imah tempatna deukeut pusat ageung atanapi kota tapi baturna rada jauh. Upami urang hoyong ngadatangan hal-hal sanés atanapi ngagaduhan kota anu caket, urang ogé kedah ngawatesan bumi padesaan anu dipilih. Di Galicia henteu aya masalah, sabab dina sababaraha waktos urang aya sababaraha kilométer ti kota di padesaan sareng tempat anu sepi pisan.

Dina waktu buku éta salawasna hadé pikeun ngalakukeun éta sateuacanna, utamina di tempat-tempat anu kawéntar pisan, sapertos anu caket kota sapertos Santiago de Compostela. Dina usum panas aya seueur deui pariwisata, tapi anjeun kedah tetep émut yén padamelan naék dina akhir minggu sareng dina akhir minggu anu panjang.

Sababaraha imah désa pangsaéna di Galicia

Nalika milih ogé urang tiasa gaduh inspirasi sakedik. Aya seueur bumi padésan sakumaha urang carioskeun, janten di dieu urang ngan ukur bakal ningali sababaraha anu ngagaduhan rujukan sareng ulasan anu saé, tapi éta henteu hartosna yén éta mangrupikeun hiji-hijina anu pantes.

Kalima San Amaro

Kalima San Amaro

Urang mimitian ku salah sahiji bumi padésan anu condong narik ati sareng anu seueur diobrolkeun. La Quinta de San Amaro sinonim sareng kaanggunan sareng kualitas, perenahna di Meaño, di jantung Rías Baixas anu kawéntar. Daérah ieu dikurilingan ku kebon anggur mangrupikeun tempat anu saé pikeun istirahat sareng ngaraosan anggur anu kasohor kalayan sebutan asal-usulna. Akomodasina ngagaduhan kolam renang luar anu ageung anu nyanghareup ka lebak, janten disarankeun pikeun didatangan nalika bulan usum panas pikeun ngamangpaatkeun waktos cicing anjeun. Salaku tambahan, akomodasi ieu biasana nawiskeun kunjungan ka Pabrik Anggur di Albariño, anu mangrupakeun nilai tambahan anu saé. Imah batu anu khas henteu kaleungitan pesona na urang tiasa mendakan tempat-tempat sapertos teras batu ageung sareng gudang granari lami anu direnovasi.

Barranco Cabins

Pondok leuweung

oge katelah Cabañitas del BosqueKami nyanghareupan jinis bumi désa anu saé anu nawiskeun seueur privasi, khususna dirancang pikeun pasangan anu hoyong nyéépkeun sabtu minggu dina katenangan. Kabin mandiri leutik aya di kota Coruña di Serra de Outes, caket pantai Muros di muara Noia. Aranjeunna nawiskeun sababaraha layanan anu pikaresepeun, sapertos kulkas sareng sarapan nagara, sareng ngamungkinkeun piaraan.

Imah Désa Fofe Réktoral

Fofe imah padesaan

Sakumaha namina nunjukkeun, imah désa ieu tempatna di tempat lorong Galicia kuno, imah batu anu indah disimpen tapi tempatna diusahakeun ngajaga penampilan klasikna salawasna ku sadaya kanyamanan ayeuna. The Tanggal imah ti abad ka tujuh belas sareng nangtung pikeun menara benteng na. Éta ngagaduhan kebon ageung pikeun beristirahat sareng réstoran ogé dimana aranjeunna nyayogikeun asakan Galicia anu dipikahoyong. Tempatna di kota O Covelo di Pontevedra.

Désa padesaan Fervenza

Désa désa A Fervenza

Imah désa éndah ieu Tempatna di propinsi Lugo, sababaraha kilométer ti kota pinding. Éta mangrupikeun bumi lami anu sanés ti abad ka-XNUMX anu parantos direnovasi sareng perenahna di daérah alam anu sepi pisan. Éta aya di leuweung lindung sareng namina asalna tina curug caket anu tiasa didatangan, kumargi di Galicia 'fervenza' hartosna curug. Éta ngagaduhan gaya nagara anu éndah kalayan jati kai di jero. Di luar na ogé aya kolam renang pikeun tiasa ngaraosan nalika usum panas mandi anu alus dikurilingan ku katenangan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*