Iraha ngagaleuh tiket maskapai

Gambar | Pixel

Urang sadayana resep ngumbara, langkung-langkung upami urang nyungkeun nawar sareng ngalaksanakeunana sakedik artos. Nalika ngarencanakeun liburan pikeun sadayana, penting pikeun mésér tikét maskapai anu murah sabab naon anu urang tiasa simpen dina éta tiasa dianggo dina aspék sanés perjalanan sapertos wisata, réstoran, reservasi hotél atanapi bahkan nyéwa mobil kanggo ngurilingan tujuan .

Pikeun tiasa mésér tikét maskapai dina harga anu pangsaéna aya sababaraha strategi anu tiasa dilaksanakeun. Upami anjeun hoyong terang iraha waktos pangsaéna pikeun buku tikét anjeun, maka kami bakal nyaritakeun sadayana anu anjeun kedah terang.

Janten fléksibel

Skenario pangsaéna pikeun ngahémat artos nyaéta ngamangpaatkeun kalenturan perjalanan upami anjeun henteu ngagaduhan tanggal khusus pikeun ngapung. Ku milih tanggal fléksibel anjeun tiasa ngahémat ciwit anu saé kana ongkos hiber.

Janten kreatif

Salaku conto, tibatan nyandak pesawat langsung anu bakal langkung awis, anjeun tiasa nyobian ngadeukeutan tempat anu caket sareng ngabandingkeun upami tikétna langkung hargana. Dina hal ieu, maka anjeun tiasa nyandak perjalanan deui ti ditu komo jalan transportasi anu sanés sapertos karéta pikeun ngahontal kota tujuan anjeun.

Buku sateuacanna

Baheula urang kedah ngantosan dugi ka menit terakhir kanggo ngagaleuh tiket maskapai murah nalika maskapai nyobian nyingkirkeun korsi kosong. Nanging, ayeuna aya seueur maskapai biaya rendah atanapi wisatawan bisnis anu kersa nyéépkeun artos langkung kanggo kelas kelas ieu, janten kaayaan parantos robih sareng akibatna, langkung lami sateuacanna buku penerbangan langkung saé.

Dina pengertian ieu, pikeun penerbangan jarak jauh sakitar 2 bulan sateuacanna cekap, sedengkeun pikeun penerbangan jarak jauh bakal diperyogikeun pikeun mesen tiket 6 atanapi 7 bulan sateuacana.

Gambar | Pixel

Usum lemah sareng luhur

Upami anjeun gaduh kasempetan pikeun ngarambat dina usum low, mangpaatkeun éta sabab tikét pesawat langkung mirah. Hal anu sami kajadian sareng dinten dina saminggu kumargi langkung mirah langkung perjalanan salami saminggu tibatan di akhir minggu.

Nanging, upami anjeun kedah ngumbara dina usum panas atanapi dina Natal, nyaéta, dina usum luhur, bakal seueur jalma anu ogé bakal ngumbara dina période anu sami, janten disarankeun anjeun ngarencanakeun liburan anjeun sateuacana. Pikeun perjalanan internasional, disarankeun pikeun 6 bulan sareng pikeun warga nagari 3 bulan. Upami anjeun ogé fleksibel sareng jadwal sareng lokasina bakal langkung gampang ditawar.

Balikkeun tikét nyalira

Patarosan anu sanés muncul nalika mésér tikét pesawat nyaéta kumaha buku ideu sareng pangbalikan sareng ngajantenkeun langkung mirah. Kadang-kadang ngagaleuh tiket-tiket perjalanan ka maskapai anu sanés tibatan anu sami tiasa langkung mirah. 

Kalayan trik ieu, salian ti gaduh kalenturan anu langkung ageung ka bumi nalika anjeun hoyong sareng ngalaksanakeunana bahkan ti bandara anu sanés, anjeun bakal tiasa ngahémat langkung artos anu tiasa anjeun alokkeun pikeun hal-hal sanés.

Gambar | Pixel

Dinten sareng waktos perjalanan murah

Numutkeun kana sababaraha panilitian, dinten anu paling murah pikeun mésér tikét maskapai pikeun penerbangan domestik sareng internasional nyaéta Salasa, Rebo sareng Kemis. Salaku tambahan, waktos siang dimana urang tiasa kéngingkeun harga anu paling murah nyaéta siang siang (ti 14:15 sonten dugi ka XNUMX:XNUMX sonten).

Nalungtik tuntas

Kacuali anjeun mendakan hiji tawaran anu teu tiasa dilawan anu mustahil pikeun ditingkatkeun, nalika mendakan tawaran sapertos perjalanan menit terakhir, penting pisan nyéépkeun waktos milarian sareng nalungtik kalayan saé. Beda antara ngalakukeun éta atanapi milih tawaran munggaran anu urang mendakan tiasa hartosna kaleungitan seueur artos atanapi sabalikna, nyimpenna.

Aktipkeun peringatan email

Ngadaptarkeun buletin ti sababaraha maskapai pikeun dibéjaan ngeunaan poéna, rute anyar kalayan harga presentasi khusus, atanapi harga murah dina penerbangan menit-menit terakhir ku email.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*