Senda Viva, taman hiburan kulawarga pangageungna di Spanyol

Gambar | Jalan Hirup

Di gigireun Bárdenas Reales nyaéta Senda Viva, taman anu didékasikeun pikeun luang kulawarga anu dikenal salaku anu panggedéna di Semenanjung Iberia. Campuran luar biasa taman hiburan, kebon binatang sareng kagiatan anu duanana resep ngora sareng sepuh. Anjeun moal kaleungitan ieu!

Dimana tempatna?

Senda Viva tempatna di basisir Navarrese, caket Taman Alam Bardenas Reales (dinyatakeun minangka Biosfir Reserve ku UNESCO) sareng 80 kilométer kiduleun Pamplona. Kalayan perpanjangan 120 hektar, urang nyanghareupan taman hiburan kulawarga anu pangageungna di Spanyol

Pikeun ngaksés Senda Viva anjeun kedah ngalaksanakeunana ku jalan, khususna ku jalan Virgen del Yugo, 31513 Arguedas, naha ku kendaraan pribadi atanapi ku ngiring jasa transportasi ruang khususna nalika usum tinggi, anu ngajemput anu datang dina panto akomodasi dimana aranjeunna cicing sareng ngantepkeun aranjeunna di lebet lawang. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngahémat sakedik jalan anu kedah anjeun lakukeun ku mobil pribadi.

Entong aya anu hariwang! Jalur alit ieu diaspal sareng ngamungkinkeun anjeun jalan-jalan pikaresepeun merenung lingkunganana. Nanging, nyandak murangkalih alit tiasa rada lami, utamina di jalan deui nalika aranjeunna tos bosen kusabab dinten anu panjang resep di Senda Viva.

Kapindahan sapanjang Senda Viva

Sakali ka jero taman Senda Viva, anu datang tiasa ngalih-ngalih jalan atanapi nganggo sababaraha jinis angkutan sapertos gandeng atanapi karéta alit. Sacara prinsip, frékuénsi angkutan ieu sakitar 25 menit sanaos gumantung kana kasibukan jalma.

Gambar | Jalan Hirup

Naon taman Senda Viva?

Rancana perjalanan sapanjang Senda Viva dibagi kana opat daérah: Ladang, Leuweung, Kota sareng Pameran. Pas urang lebet ka kandang kami mendakan Kota anu mangrupikeun titik awal rute. Di dieu aya tempat inpormasi, loker sareng loker, tempat nyéwa korsi orok sareng korsi roda, toko souvenir, asrama, kandang sapi sareng agam angker, bumi anu pikasieuneun dicicingan ku sababaraha karakter anu aneh.

Leumpang sapanjang Jalan Sapi nuju ka Pameran urang tiasa mendakan spésiés sapertos kuda Burguete, domba latxa, sapi Pyrénéan atanapi sapi. Sakali ayana di daérah ieu taman, urang moal tiasa sono atraksi sapertos labirin cai, sirkus anu dipanaskeun, gumbira, bénjolan atanapi kaca spion. Pikeun istirahat, henteu langkung saé tibatan angkat ka téras danau atanapi kuningan. Saatos éta, anjeun tiasa neraskeun kunjungan ningali monyét capuchin atanapi jaguar. Impressive!

Urang teraskeun ka arah Leuweung dimana zébras, manuk unta, srigala atanapi macan mangrupikeun protagonis mutlak. Di dieu anjeun ogé bakal mendakan tempat wisata gugur gratis sareng tempat kaulinan barudak. Éta ogé ngagaduhan rohangan réstoran anu sanés anu disebat El Balcón de la Bardena sareng sudut pandang anu ngagumkeun pandangan spektakuler Taman Alam Bardenas Reales.

Akhirna, di Ladang aya angkatan udara 1.100 m2, mini-farm sareng acara hiber raptor. Salaku tambahan, di dieu aya jasa mandiri anu disebut La Recoleta pikeun ngagaduhan snack gancang.

Objek wisata Senda Viva

Taman Senda Viva ngagaduhan langkung ti tilu puluh tempat wisata pikeun sadaya pemirsa, diantarana nyaéta: Bobsleigh (jalur sliding panjang hiji kilométer); Valhalla (perjalanan virtual reality dina roller coaster); Tubing lempeng (tempat anu datang ngageser ka lamping 300 méter sareng 60 méter henteu rata kalayan ngambang ageung) atanapi garis Great Zip, lebetkeun anu sanés.

Gambar | Hotél Senda Viva

Kulawarga sato Senda Viva

Taman ieu parantos ngagaduhan langkung ti 800 sato tina 200 spésiés sapertos biruang coklat, otter, singa, kanguru wallaby sareng sababaraha macan bodas. Senda Viva terus ilubiung dina program pikeun konservasi keturunan asli dina bahaya punah sapertos nangka Navarrese, sapi betizus atanapi kuda burguete.

Harga tikét

Tiket dewasa di Senda Viva ngagaduhan harga 28 euro di box office sareng 25 euro online Sedengkeun tikét pikeun murangkalih, dugi ka 11 taun, sareng pikeun pensiunan nyaéta 21 euro di box office sareng 18 euro online. Barudak di handapeun 5 taun bébas. Salaku panasaran, dinten kadua kunjungan ka taman Senda Viva lawangna hargana satengah.

Inpormasi minat Senda Viva

  • Taman ieu diadaptasi pikeun murangkalih alit tapi sadaya tempat wisata ngagaduhan jangkungna minimum anu diperyogikeun. Éta tiasa dipasang dina seueur hal, leres, dibarengan ku sababaraha.
  • Inuman atanapi tuangeun henteu kénging sabab aya sababaraha réstoran di Senda Viva dimana anjeun tiasa mampir tuang atanapi istirahat. Nanging, aya sumber cai minum dimana-mana.
  • Bisi ngadatangan Senda Viva nalika usum semi atanapi usum panas, disarankeun nyandak topi, tabir surya ... sabab rada panas.
  • Aya Wi-Fi di panjuru taman.

Jam di Senda Viva

  • Dugi ka 4 Nopémber: Sabtu sareng Minggu ti 11:00 dugi ka 20:00 wengi
  • Sasak El Pilar: ti 12 dugi ka 14 Oktober, ti 11:00 dugi ka 20:00 wengi
  • Sasak Nopémber: ti 1 dugi ka 4 Nopémber, ti 11:00 dugi ka 20:00 wengi
  • Dugi ka 5 Nopémber: ditutup.
Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)