Romantic Road, wisata penting di beulah kidul Jerman

Romantis Jalan Jérman

Jalan Romantis (Romantische Strasse) Éta mangrupikeun sirkuit wisata anu paling terkenal sareng pangkolotna di Jérman, rute sakitar 400 kilométer anu angkat ti kota Würzburg ka kota Fussen di daérah Allgäu (Bavaria, Jérman kidul). Ti saprak didamel di 1950, Rute Romantis parantos diumbara ku palancong ti sakumna penjuru dunya, anu parantos mendakan titik-titik béda perjalananana anu ngalangkungan Walungan Utama ka Alps, nawiskeun alam, budaya sareng silaturahmi salami perjalanan.

Ti Würzburg di kalér ka Füssen di beulah kidul, Jalan Romantis nawiskeun palancong, sajaba kartu pos alami spektakuler, kabeungharan sajarah, budaya sareng seni Jérman kidul. Ti kalér ka kidul bentang perjalanan anjeun teras-terasan robih, mendakan rohangan alam anu spektakuler, sapertos lebak, leuweung, padang rumput hejo sareng, tungtungna, gunung-gunung hébat Pegunungan Alpen Bavarian.

Rute Romantis ngaliwat titik-titik anu pikaresepeun di Jérman, sapertos Lembah Tauber sareng Rothenburg di daérah Nördlinger Ries, tempatna di kawah Ries, daérah anu saé di Lechfeld sareng Pfaffenwinkel di Upper Bavarian Pre-Alps, sareng tungtungna ngahontal impian anu kasohor istana caket ka Fussen. Rute ieu ogé rute tina festival has, nunjukkeun yén ti bulan Méi dugi ka usum gugur, festival sajarah lumangsung di daérah anu béda-béda dimana bir cahaya seueur, sareng dimana festival terbuka tiasa diayakeun sareng nikmat gastronomis ditawarkeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*