Sudut Spanyol: Valdés sareng Navia (IV)

Urang teraskeun di beulah kulon Asturias sareng saatos Valdés giliranana Navia, déwan anu, sapertos seuseueurna jalma-jalma di beulah kulon Pimpinan, dianggap misterius sareng di luhur sadaya bumi magis sareng anu mangtaun-taun tradisi na, sajarah sareng budaya na laun-laun ngajantenkeun ngawangun naon Ayeuna mangrupikeun salah sahiji juru anu paling indah di propinsi Spanyol ieu.

Déwan ieu ogé teu ningali Laut Cantabrian anu gagah sareng, sapertos tatangga Valdés, éta ogé ngagaduhan pagunungan anu katutup ku leuweung sareng lembah, lahan patani, tukang ngangon sapi, tukang sareng pelaut anu terkenal, tujuan sanés anu urang moal sono sahenteuna dina hiji kasempetan.

Inti kota Navia sareng muara na ditingali tina hawa

Navia raket patalina sareng sajarah, khususna tina akar Celtic, kumargi di kota Coaña Kami bakal mendakan salah sahiji benteng Celtic anu paling dilestarikan di sadayana basisir Cantabrian, anu kabuka pikeun umum sareng mangtaun-taun janten sudut pandang pantes pikeun kadatangan kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan sajarah padumuk kuno di ieu lahan.

Di daérah ieu, sapertos di sadayana Asturias, masarakatna menonjol, marahmay sareng saha anu terang nilaina lirén di jalan urang sareng anu henteu ragu masihan kami kasempetan pikeun diajar langkung seueur ngeunaan tempat éta ku nyaritakeun sababaraha legenda sareng carita tradisional daérah sareng sakapeung, upami anjeunna cét, nganggo botol sider anu saé atanapi hal-hal anu kedah dicandak nalika urang kéngingkeun deui kakuatan.

Bagian tina castro de Coaña anu kawéntar

Jalan Walungan Navia nandaan karakter déwan ieu sareng mangrupikeun bagian tina lingkungan anu spektakuler dimana alam parantos laun kabentuk, saolah-olah éta mangrupikeun keinginan seniman. Lebak héjo, gunung anu tangguh, leuweung, lamping sareng juru anu teu aya tungtungna ngantosan palancong, khususna anu resep wisata, olahraga sareng kagiatan outdoor.

Kalayan ieu kami réngsé cicilan kaopat tina jalur ieu ngalangkungan dua déwan anu éndah tina Pimpinan Asturias sareng sakedik-sakedik urang bakal nyanghareupan bentang terakhir tina séri ieu khusus kanggo Asturias kulon.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*