Désa Santa Claus

Désa Santa Claus

Santa Claus Village mangrupikeun taman téma anu saé perenahna di daérah Lapland di Finlandia. Éta caket pisan sareng Rovaniemi sareng mangrupikeun tempat paling wisata di nagara éta, khususna dina usum Natal. Parantos dina bulan Nopémber kami dikurilingan ku motif Natal sareng seueur jalma anu resep waktos ieu sareng naon waé anu aya hubunganana sareng karakter khas na sapertos Santa Claus.

Hayu urang tingali naon anu tiasa dilakukeun dina anu unik ieu villa ayana di Lapland, dimana Lingkaran Arktik dimimitian. Mangrupikeun bagian tematik anu pasti tiasa dipercaya pikeun barudak leutik, tapi ogé tiasa janten perjalanan anu hadé pikeun jalma dewasa. Pendakan juru-juru anu ngantosan anjeun di Santa Claus Village.

Kumaha carana nepi ka Désa Santa Claus

Este tempat anu bertema perenahna caket pisan sareng Rovaniemi, ngan dalapan kilométer, sareng dua kilométer ti bandara kota, janten gampang diakses. Henteu ngan ukur urang tiasa dugi ka bandara ieu, tapi masarakat ogé biasana mampir di Helsinki-Vantaa. Sanaos dina usum low teu pati seueur penerbangan, nalika usum Natal ieu ningkat tilu kali, janten langkung gampang mendakanana. Taman ieu ogé nyambung ku beus ka kota Rovaniemi, ti mana anjeun tiasa angkat ka kota-kota sanés di Finlandia nganggo beus atanapi karéta.

Meuntas Bunderan Arktik

Désa Santa Claus

Ieu mangrupikeun salah sahiji hal anu jalma ngumbara dugi ka titik ieu nalika villa bertema ieu henteu acan dipasang. Dina titik ieu aya garis anu nandaan éta titik anu teu katingali di mana urang asup kana Lingkaran Arktik. Jalma biasana nyandak gambar ngalangkungan titik ieu, kumargi éta mangrupikeun hal anu simbol. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji hal anu tiasa urang laksanakeun di Santa Claus Village, tapi éta parantos klasik sareng ngajantenkeun urang ngarasa aya di tempat anu istiméwa.

Kabin Roosevelt

Seueur jalma anu heran kana naon anu dilakukeun ku Roosevelt Cabin di tempat ieu. Kabeneran aya yén kabin ieu diwangun gancang di 1950 pikeun nyambut nona anu munggaran, Bu Roosevelt dina waktos éta, anu sumping ningali kumaha padamelan badé ngawangun tempat ieu dihukum ku Perang Dunya Kadua. Kabin ieu tempatna sababaraha méter ti kabinét anu ayeuna sareng langkungna waktos janten tempat wisata. Kabin anu ayeuna parantos diwangun dina titik anu tepat tina Arktik Circle pikeun ngajantenkeun langkung turis sareng pikaresepeun. Di jerona anjeun tiasa mésér souvenir sareng moto.

Imah Santa Claus

Désa Santa Claus

Upami aya tempat anu paling penting dina ieu rohangan tematik pasti imah Santa Claus. Mangrupikeun bumi anu éndah di luar tapi ogé di jero. Di dieu urang tiasa mendakan Santa Claus, kalayan saha urang tiasa ngobrol sareng moto sareng bahkan pidéo. Kusabab éta henteu tiasa sanés, kami ogé mendakan toko dimana anjeun tiasa mésér souvenir pikaresepeun pikeun émut waktos anu saé ieu.

Kantor Pos Santa Claus

Di Désa Santa Claus kami ogé bakal mendakan Kantor Pos Santa Claus, anu dikokolakeun ku Kantor Pos Finlandia. Sakumaha urang terang, cara ngahubungi Santa Claus pikeun nyungkeun permintaan ku serat, janten kantor ieu seueur damel nalika Natal. Di kantor aya korsi tangan sahingga urang tiasa nyerat serat urang nyalira sareng ngirim ka Santa Claus. Salaku tambahan, urang bakal tiasa ningali sababaraha serat anu kéngingkeun tamu sareng aranjeunna nyarioskeun sabaraha serat Santa Claus anu parantos ditampi dugi ka ayeuna.

Dunya salju

Di villa ieu kami ogé tiasa ngaraosan fasilitas anu hadé ieu. Éta perkawis a és bar sareng réstoran, sareng hotél és. Ieu mangrupikeun salah sahiji pangalaman sanés anu urang henteu kedah sono, kumargi poto sareng kenangan na bakal pikaresepeun. Dahar piring panas salmon, bahan anu khas pisan, mangrupikeun salah sahiji bintang ageung di réstoran és ieu. Éta ogé ngagaduhan jalan és anu pikaresepeun pikeun sababaraha senang. Upami urang ogé tiasa cicing di hotél és, pangalaman na bakal langkung lengkep.

Ninggang Sleigh

Husky sled

Sapertos dimana waé urang mendakan salju, di Santa Claus Village kami gaduh sababaraha kagiatan anu pikaresepeun pikeun sakumna kulawarga. Salah sahiji anu pang populerna nyaéta numpak kana sleds tiis. Sleds ieu biasana dibawa ku anjing sapertos huskies sareng mangrupikeun hiburan anu hadé pikeun anu datang. Urang ogé tiasa ningali sababaraha rusa. Jinis pangalaman sapertos kieu ngajantenkeun villa ieu tempat tematik anu cocog pikeun sakumna kulawarga. Kunjungan anu barudak moal hilap.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*