Pulo Portugis anu paling indah

Tanpa ragu Portugal Mangrupikeun salah sahiji tujuan usum panas anu pang populerna pikeun jalma anu cicing di bagian paling tiis di Éropa. Tapi di luar kaéndahan buana sareng basisir langitna, nagara éta ngagaduhan pulau anu indah, masing-masing éndah ku cara masing-masing.

Hal anu saé pikeun Pulo Portugis ieu nyaéta iklim anu tropis sapanjang taun, janten anjeun tiasa ngarencanakeun kunjungan anjeun ka karesep anjeun. Dinten ayeuna, pulau-pulau Portugis paling éndah, Éta anu anjeun teu tiasa sono dina usum panas anjeun.

Pulo Portugis

Portugal ngagaduhan sakedik pulau anu leres-leres sakedik paradises dimana hawa haneut sapanjang taun. Dinten ieu kami badé nyarioskeun ngeunaan Pulo Sao Miguel, Cape Verde, Pulo Armona, Madeira, Flores, Terceira, Pico, Porto Santo, Pulo Da Tavira sareng Pulo Faial.

La Pulo Sao Miguel Mangrupikeun pulau anu saé pikeun dijajah sareng dipuji. Éta bagian tina grup tina Pulo Azores sareng éta anu panggedéna di grup. Kagungan seueur kaldera vulkanik sareng justru kusabab asal na aya seueur cai panas. Dina waktos-waktos anu tangtu dina sataun, salian ti éta, ti basisir anjeun tiasa ningali paus jeung lumba-lumba sareng anjeun bahkan tiasa ngalakukeun wisata pikeun ngahargaan sato ieu sacara langkung caket. Anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo pesawat, aya bandara, sareng wayah anu pangsaéna pikeun antawis April sareng Nopémber.

Pulo anu saé istirahat nyaéta anu kawéntar Cabo Verde, sanaos di Mozambik. Éta mangrupikeun rasi tina pulau vulkanik, sapuluh totalna, sareng sadaya iklim anu saimbang. Nyaéta, iklimna rada garing, biasana henteu henteu panas teuing teu tiris teuing. Éta dina waktos anu sareng tujuan budaya, kusabab ayana di Afrika.

Éta mangrupikeun tujuan wisata anu hébat, kasohor. Ibukotana nyaéta Praia, anu tempat konséntrasi hotél, réstoran sareng anu sanésna. Wayah pangsaéna pikeun didatangan nyaéta ti bulan Nopémber dugi ka Juni.

La Ilha De Armona Éta kagolong kana daérah Algarve sareng tujuan anu jauh tina tempat wisata. Éta caket ka basisir euweuh mobil, sababaraha urang sareng anjeun ngambekan rélaxasi tropis. Pulo ieu ngagaduhan pantai di Atlantik sareng anu sanésna di Walungan Formosa. Upami aya pasang surut, aranjeunna raoseun sareng spektakuler kolam renang alam. Aya gundukan gundukan ku kembang, cai transparan sareng seueur bar sareng réstoran anu tempatna caket jeti tempat ferry muragkeun anjeun.

Féri ngan ukur peryogi 20 menit. Daun Olhao na jasa ferry teras-terasan, sapanjang taun, sanaos langkung sering di bulan usum panas, Juli sareng Agustus. Dina dua sisi dok aya pantai Ría de Armona, sareng Bandéra Biru. Pantai Atlantik aya di sisi séjén Pulo Jawa, perjalanan langkung ti kilométer dimana anjeun tiasa ningali bumi tukang nalayan anu indah. Anjeun ogé bakal ningali tempat kemah pulau sareng agénsi pariwisata tempat wisata disewa.

Pikeun ngahontal pantai anjeun nyebrang jalan jalan kai anu ngalangkung di luhur gundukan konéng, dihijikeun sareng jambul. Aya jembatan ka beulah kulon anu nyandak anjeun ka bagian pulau dimana pasang ombak naék sareng turun anjeun ningali datang sareng badéna parahu. Pantai akhir ageung sareng untungna aya bar pantai anu nyéwa tempat tidur gantung, payung sareng ngajual tuangeun sareng inuman.

Madeira mangrupikeun hiji pulau anu kawéntar di Portugal, di Atlantik Kalér. Jutaan wisatawan ngadatangan éta unggal taun sareng éta ogé ngagaduhan iklim anu pikaresepeun. Henteu ngan ukur ngagaduhan pantai, upami henteu leuweung héjo anu ngondang éksplorasi sareng kagiatan sapertos tunggang kuda, kayak, golf, paralayang, mancing ... 

Pulo nyaéta 600 kilométer di basisir kulon Maroko sareng kirang langkung jarak anu sami ti basisir Portugis. Ati-ati, Madeira sanés hiji pulau, tapi hiji nusantara sareng opat pulau anu diwangun sacara gembleng. Ieu mangrupikeun versi Portugis Hawaii, kalayan pantai, gunung seuneuan, laguna, sareng leuweung.

La Pico Island aya di Azores sareng kasohor pikeun gunung seuneuan tina nami anu sami. Harta karunana sareng tempat wisata anu paling populér nyaéta Ponta do Pico, gunung pangluhurna di nagara éta. Tangtosna, naék ka luhur nyaéta anu teu aya anu sono. Tapi saluareun éta Pico mangrupikeun hiji pulau anu héjo pisan, nikmat dijelajah ... sareng raos. Sareng éta Pico mangrupikeun produsen anggur, naha anjeun terang? Kebon-kebon anggur memang PSitus Warisan Dunya pikeun pentingna budaya pikeun ékonomi Portugis.

Anjeun dugi ka Pico dina genep jam nganggo féri atanapi pesawat. Angkat ti Lisbon mangrupikeun gagasan anu pangsaéna tapi anjeun ogé tiasa ngamimitian ti Horta. Diantara kapuloan Portugis anu urang marios, urang moal tiasa hilap Flores, pulau anu paling fotogénis sadayana. Éta aya dina platform Azores, dina grup barat, sareng waktos anu paling saé pikeun didatanganana nyaéta ti pertengahan April dugi ka pertengahan Oktober. Pulau Flores parantos dinyatakeun salaku cadangan tina Biosfir ku UNESCO en 2009.

Éta saé pisan anu sesah milarian akomodasi dina bulan usum panas janten ulah dugi ka dinya sareng ngantep nasib anjeun mutuskeun. Program! Anjeun bakal resep ka Pulo: anjeun tiasa leumpang, mendakan curug na anu hebat, naék, ngojay, nonton lauk paus, kayak ...

La Ilha da Tavira aya di Atlantik sareng éta saé dinten lalampahan. Éta ngagaduhan iklim anu pikaresepeun pisan sareng dina dinten anu haneut éta rame pisan. Ieu kedah disebatkeun yén éta gaduh sababaraha ratus méter garis pantai. Di hiji pulau super siap wisata janten aya réstoran, bar, cafe sareng perusahaan pariwisata anu ngatur siang sareng kagiatanana. Éta, sapertos namina, di Tavira, sareng kahontal ku parahu, feri sareng taksi cai.

Tavira Éta ngan ukur 11 kilométer tapi na pantai keusik sareng cai biru na aranjeunna moal ngantepkeun anjeun. Salaku tambahan aya seueur manuk sareng laguna sareng didinya, éndah flamingo pink. Acara naon! Pulo anu sanésna nyaéta Pulo Terceira, hiji pulau panggedéna katilu di Azores, sanaos sanés paling maju. Tapi hei, kaéndahanana perenahna persis dina kaayaan anu ampir parawan ieu sareng dina silaturahmi masarakatna.

Di Terceira masih aya Castelo de San Juan Bautista, benteng anu pernah merjuangkeun Spanyol, sareng ogé teu aya anu tiasa angkat ka dieu tanpa raos anggur héjo, kakhususan lokal. Langkung saé angkat ti Mei dugi ka Oktober. Tapi upami anjeun milari pantai maka tujuan na Pulo Porto Santo, kalereun Madeira. Henteu diragukeun ieu aya sababaraha pantai anu pangsaéna di Portugal, kalayan pasir bodas anu éndah sareng cai pirus.

Tapi Porto Santo ogé ngagaduhan sajarah, éta Imah Christopher Columbus, salaku conto, gereja abad ka-XNUMX, gedong abad ka-XNUMX ... Hal anu saé pikeun Porto Santo nyaéta ogé tiasa didatangan sapanjang taun. Pulo leutik, tapi geulis pisan. 100% pantai, beuleum sareng snorkeling. Kami langkung caket kana tungtung daptar: Pulo Faial nyaéta Pulo Biru, di tengah-tengah Azores sareng pantai bodas, kota Horta sareng kawah gunungapi.

Ngalanglang teh Caldeira do Faial mangrupakeun kudu turis. Sami nyobian asakan lokal. Iraha bade angkat? Antara Mei sareng Oktober.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, unggal bulan dina sataun aya pulau Portugis anu bakal didatangan, éta sadayana gumantung kana jinis kagiatan lanskap anu anjeun milari tapi jelas, dina total laut, matahari sareng pasir diasuransikeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*