Kartu Gold American Express, salah sahiji anu pang saé pikeun perjalanan

Nalika urang ngapung sababaraha kali sataun, sanés ngan ukur kusabab alesan luang tapi ogé pikeun damel, urang ngahargaan pisan kamungkinan ngalaksanakeunana ku cara anu langkung raoseun, dina kauntungan anu langkung saé sareng tanpa résiko, sapertos hanjakalna kaleungitan atanapi rusakna koper .

Upami anjeun ogé ngahargaan perawatan anu saé sareng perjalanan dina kaayaan kaamanan sareng kanyamanan anu hadé, panginten inpormasi ieu bakal aya gunana pikeun anjeun. Dinten ieu dina tulisan kami ngeunaan News Wisata, Kami ngawartosan anjeun naha tarjeta Emas Amérika Express éta salah sahiji kartu perjalanan anu pangsaéna. Entong sieun ku namina, atanapi émut ideu yén "kerah tiasa langkung ageung tibatan anjing", sabab anjeun bakal kéngingkeun salah paham.

La tarjeta Emas Amérika Express Éta tiasa nyayogikeun seueur manpaat pikeun anjeun sareng anjeun nalika ngumbara, sareng dina tulisan ieu kami bakal masihan anjeun sahenteuna lima diantarana.

Kauntungan pikeun palancong anu nganggo kartu ieu

  1. Salah sahiji kauntungan anu pangsaéna pikeun anu ngagaduhan kartu ieu sareng mesen perjalanan sareng anjeun nyaéta pas dugi ka hotél dimana anjeun parantos mesen sareng anjeun badé mayar. cék in, kamar anjeun milih tiasa ditingkatkeun. Ieu berkat program Kumpulan Hotel, Kalayan anjeun bakal kéngingkeun manpaat dina langkung ti 500 hotél ngarah di sakumna dunya.
  2. Mangpaat sanésna, anu bakal langkung saé pikeun jalma anu kalimpudan ku ngantosan di kamar anu ramé, nyaéta éta dua kali sataun anjeun tiasa gaduh 2 aksés ka sababaraha kamar VIP lounge Club. Mangpaat ieu dibérékeun pikeun palancong anu parantos ngahasilkeun méakkeun minimum 1.000 euro kalayan kartu ceuk. Upami anjeun kedah nganggo kartu sacara teratur dina unggal pameseran anjeun, sarat ieu bakal ampir sapotong jajan pikeun diala.
  3. Kartu ieu ngagaduhan fitur a jaminan pitulung, anu ngaliput nepi ka 9.000 euro, pikeun médis, bedah, farmasi sareng biaya rawat inap darurat. Sadayana tiasa kajantenan iraha waé, sareng kalayan kartu ieu anjeun tiasa yakin yén anjeun leres-leres dirawat di mana waé anjeun. Kaséhatan urang pangpentingna sareng éta anu anjeun henteu pernah kedah maénkeun.
  4. Upami aya karusakan, kaleungitan atanapi maling koper anjeunTong hariwang, aya solusina pikeun sadayana: upami koper anjeun teu kapendak, anjeun bakal kéngingkeun artos langsung dugi ka 120 euro, kanggo barang dasar anu penting. Upami leungitna akhir tina koper, aranjeunna tiasa masihan anjeun dugi ka 600 euro salaku santunan. Di sisi séjén, lamun éta hiber Naon anu anjeun perencanaan nyandak? ngabatalkeun, anjeun bakal ngagaduhan asuransi pikeun perjalanan sareng koper anu teu disangka-sangka, kalayan anu anjeun ngagaduhan 120 euro upami hiber anjeun dibatalkeun atanapi ditunda 4 jam atanapi langkung. Aya hal-hal anu teu tiasa disayogikeun ku artos, tapi éta mangrupikeun bantosan tambahan anu henteu teras-terasan ditawarkeun ka kami ku maskapai anu béda.
  5. Sareng salaku manpaat terakhir anu urang carioskeun di dieu, tapi teu kurang pentingna, naon anu lumangsung upami sakali dina tujuan anu dipikahoyong nyéwa mobil? Nya, anjeun bakal ngagaduhan aksés gratis ka Hertz Emas Ditambah Pahala sareng anjeun bakal ngaraosan diskon 10% pikeun harga anu paling hadé. Upami salian ieu, anjeun peryogi mobil salami 5 dinten atanapi langkung, sewa éta bakal ditingkatkeun tanpa biaya tambahan.

Sareng upami ieu henteu cekap, kartu Gold American Express ngagaduhan jinis program kasatiaan anu disebat Klub Hadiah Kaanggotaan dimana anjeun kéngingkeun 1 Titik MR pikeun tiap 1 euro anu dibéakkeun nalika nuju mésér nganggo kartu éta. Titik akumulasi ieu, engké anjeun tiasa tukeur éta pikeun hadiah, tinggal, sareng sajabana ... Sareng upami éta henteu cekap, upami anjeun daptar ayeuna dina kartu ieu anjeun bakal ngagaduhan kado wilujeng sumping 20.000 poin dina program MR anu sami, salaku conto, ka balik-balik hiber Éropa. Naha atanapi éta sanés kado?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)