Kastil Neuschwanstein, kastil impian di Jérman kidul

Neuschwanstein Castle Bavaria

Lokasina caket kana wates Austria, ngan sajam satengah kidul-kulon kota Jerman Munich sareng caket ka kota lami anu pikaresepeun di kota Füssen, nyaéta Kastil Neuschwanstein, salah sahiji gedong bersejarah anu paling terkenal di Jérman sareng salah sahiji tujuan Jérman anu paling populér pikeun wisata, daya tarik anu nampi ngadeukeutan sajuta satengah tamu unggal taun.

Benteng kasohor ieu diwangun ku urutan tina Louis II ti Bavaria, duka dipikanyaho salaku 'raja gélo', anu dipangaruhan ku mitologi Jérman sareng karya-karya heroik jaman harita mutuskeun pikeun ngawangunana nalika istana sareng benteng henteu aya gunana tina sudut pandang pertahanan. Kastil ieu dipidangkeun salaku konstruksi gaya Neo-Gothic sareng Neo-Romanesque anu milari harmoni sareng lingkungan anu spektakuler dimana ayana, dibatesan ku pagunungan sareng situ di daérah éta.

Kastil Neuschwanstein perenahna dina tanjung anu nyanghareup ka Jurang Pöllatdi handapeun Pegunungan Alpen Bavarian, sareng caket caket Kastil Hohenschwangau sareng situ Alpsee sareng Schwan. Castle Lookout nawiskeun pandangan anu spektakuler di daérah éta, kalebet situ, Kastil Hohenschwangau sareng Marienbrücke, jambatan cicing kabel di Jurang Pöllat.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*