Kostum has ti Oaxaca

Kostum has napsirkeun adat istiadat, tradisi, sagala hal anu aya hubunganana sareng daratan sareng masarakatna, budaya, agemanna, gastronomi na, Kostum khas Oaxaca mangrupikeun himne kanggo warna sareng kabahagiaan. Entong lirén kenal aranjeunna.

Kostum khas Chiapas

Méksiko mangrupikeun nagara multikultural anu ngagaduhan tradisi lami-lami. Salah sahiji daérah anu paling éndah nyaéta Chiapas, di belah kidul-kulon na bangsa. Éta ngagaduhan satengah na Upami aya kostum warna-warni sareng bageur nyaéta kostum khas Chiapas, "chiapaneca". Tapi anjeunna henteu ngan ukur hiji!

Kostum khas Nicaragua

Kostum has unggal nagara atanapi masing-masing daérah dina jero hiji nagara nyaritakeun ngeunaan daérah, adat istiadatna sareng tradisi na. Sareng nalika aya anu nyarioskeun tentang kostum khas Nicaraguan dihubungkeun sareng tarian tradisionalna, maka siap-siap pikeun dunya warna anu cerah sareng gumbira.

Kostum khas Vénézuéla

Unggal nagara atanapi unggal daérah dina hiji nagara ngagaduhan kostum anu khas, baju tradisional anu ngahijikeun folklore na, nyaéta éksprési budaya. Diajar ngeunaan kostum khas Vénézuéla sareng sadaya variasi na, daérah dumasar daérah.

Budaya Amérika

Amérika mangrupikeun buana ageung, rupa-rupa penduduk asli sareng imigran, boh di kalér sareng di tengah ogé di kidul. Tapi kanyataanna sapertos kumaha budaya Amérika? Sababaraha tips praktis anu kedah diémutan upami anjeun iinditan, pikeun damel atanapi diajar.

Tradisi Méksiko

Méksiko mangrupikeun nagara anu ngagaduhan kaanekaragaman budaya anu pangageungna di Amérika, janten ngagaduhan laut tradisi anu pikaresepeun sareng panasaran. Sababaraha sepuh pisan, anu sanésna Poé Paéh, Parawan Guadalupe, Karnaval Veracruz, para mariachis, para posada ... terang sadayana tradisi budaya Méksiko!

Naon papakéan urang Maya

Urang Maya parantos janten salah sahiji jalma anu paling penting sareng pikaresepeun di dunya kuno. Didistribusikeun ka seueur Amérika Tengah, mang rebu-rebu taun. Naha anjeun kantos naros kumaha pakéan urang Maya kuno? Aranjeunna nganggo rok, sendal, hiasan rambut, kaos warna-warni, sareng seueur bulu.

Kujang Méksiko

Legenda Méksiko, anu ngaréspon sintésis budaya pra-Columbian sareng Éropa, ngawangun warisan étnografi anu euyeub

Pangalusna hotél di Punta Cana

Salah sahiji tujuan pantai anu pangsaéna di Amérika Tengah nyaéta Punta Cana, tempat di Républik Dominika dimana seueur kaindahan alam sareng anjeun ngarencanakeun liburan? Kami nyaritakeun mana anu pangsaéna hotél di Punta Cana: ngan ukur déwasa, kulawarga, sadayana kaasup ...

Kostum khas Yukatán

Kostum khas Yukatán mangrupikeun hasil pergaulan antara pribumi sareng Hispanik. Éta dibawa nalika jaran, tarian tradisional daérah

Vaksin pikeun ngarambat ka Brazil

Vaksin pikeun angkat ka Brasil mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyegah panyakit sareng nikmati perjalanan anjeun tanpa komplikasi

Kadaharan khas Veracruz

Kadaharan khas Veracruz ngagabungkeun anu pangsaéna tina substrat asli sareng produk anu sumping ti Spanyol sareng pangaruh Afrika.

Kostum Jalisco has

Pakéan khas Jalisco aya hubunganana sareng tradisi charrería sareng mariachi. Kituna, éta ngagambarkeun anu paling asli ti Méksiko.

Kostum has Veracruz

Kostum khas Veracruz ngagabungkeun otomatis sareng naon anu asalna ti Spanyol. Éta pinunjul pikeun kautamaan bodas sareng kaén saderhana na.

Amérika Kidul

Amérika Kidul

Urang nyarioskeun tempat wisata utama di Amérika Kidul, sareng daérah konci anu badé didatangan.

Panama Terusan

Kalayan kasusah pisan dina pangwangunanna, Terusan Panama mangrupikeun karya rékayasa pharaonic anu ngahijikeun laut ...

Sasak San Fransisco

Jambatan San Fransisco mangrupikeun kartu pos kota anu dibéré dulur sadayana nalika ...

Nagara Amérika Tengah

Amérika mangrupikeun buana anu kacida gedéna anu ngalir ti tungtung ka tungtung dunya. Aya seueur nagara, tapi tanpa diragukeun ...

Gurun Sonoran

Naha anjeun resep padang pasir? Aya seueur di unggal buana sareng salah sahiji anu paling penting di Amérika Kalér ...

Sasatoan liar dina kabebasan

Pikeun anu resep ka alam, ningali sato liar dina kabébasan mangrupikeun cara anu paling hormat pikeun dinikmati ...

Naon anu kedah ditingali di Florida

Salah sahiji nagara bagian anu ngawangun Amérika Serikat nyaéta Florida. Mangrupikeun kaayaan dimana seueur jalma cicing sareng géografi na ...

Perjalanan ka cuba

Pantai Paradisiac di jantung Karibia, warisan budaya-budaya anu menarik, gastronomi anu lezat sareng kahaneutan masarakatna nyaéta ...

Curug Niagara

Nyiptakeun wates alami antara Amérika Serikat sareng Kanada, Niagara Falls mangrupikeun tontonan alam anu diwangun ku tilu curug ...

Perjalanan ka Machu Picchu

Salah sahiji tempat anu paling sakti di dunya, dimana hubungan antara urang sareng lingkungan tiasa ditingali tina saderhana ...

Perjalanan ka Pegunungan Rocky

Aranjeunna henteu kasohor sapertos Andes atanapi Alps, atanapi henteu sakumaha megah, tapi pastina dunya bioskop sareng ...

Gunung Rushmore

Seueur kartu pos ti Amérika Serikat parantos dikenal pikeun bioskop sareng dinten ieu kami nambihan deui kana daptar: ...

Torres del Paine

Torres del Paine

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di Taman Pengetahuan Alam Torres del Paine anu indah anu aya di Chili, kalayan situ glasial, gunung sareng gunung es.

Kadaharan Kolombia

Kadaharan Kolombia mangrupikeun hasil tina gabungan tina tuangeun sareng tradisi gastronomic tina Amerindian, Spanyol sareng…

Silicon Valley

California's Silicon Valley mangrupikeun Mekah pikeun téknologi sareng geeks. Justru, namina hartosna Silicon Valley, ...

Gurun Atacama

Upami anjeun milari tujuan anu héran anu ngajantenkeun anjeun siga aya di planét anu sanés, anjeun kedah angkat ka Gurun ...

Death Valley, wisata di Amérika Serikat

Sakumaha namina nunjukkeun, Lembah Pupusna siga lembah pati: éta ageung, éta gurun, éta kulawu, éta henteu sigana nyimpen kahirupan. Éta lebak kalayan Lebak Maot anu henteu maot pisan tapi ngagolak ku kahirupan, wengi sareng siang? Taman Nasional Death Valley henteu pati panas teuing, janten terang mutiara wisata ieu Amérika Serikat.

Adat istiadat Guatemala

Amérika mangrupikeun buana anu beunghar ku budaya sareng sajarah sareng bagian tengahna ngagaduhan warisan Maya anu hébat anu henteu diwatesan ku Méksiko, sapertos sababaraha Guatemala anu teu aya pipikiran mangrupikeun lahan anu beunghar ku tradisi sareng adat istiadat, sababaraha asal pra-Hispanik, anu sanés diwariskeun ti Spanyol Kaget diri anjeun sareng aranjeunna!

Adat istiadat Kolombia

Salah sahiji alesan utama kunaon ngumbara mangrupikeun pangalaman anu narik pisan nyaéta kamungkinan terang adat anu béda-béda ...

Bandéra Brasil

Adat istiadat Brasil

Brazil, salah sahiji nagara panggedéna di Amérika, mangrupikeun tempat anu rébuan wisatawan mutuskeun ngumbara masing-masing ...

Adat istiadat Ékuador

Amérika Latin mangrupikeun pot lebur balapan sareng rébuan taun peradaban sareng budaya parantos ninggali warisan penting. Mungkin, pikeun anu sanés Amérika, anjeun henteu angkat ka Ékuador? Nya, éta nagara anu saé sareng ngagaduhan seueur adat istiadat. Kumaha upami terang sababaraha diantarana sateuacan nganjang? tatakrama, kostum has, tuangeun ...

Adat istiadat Bolivia

Upami anjeun henteu terang Amérika Kidul sigana anjeun henteu terang yén Bolivia mangrupikeun nagara anu seueur sareng ku sabab éta teu tiasa dicarioskeun tradisi na. Naha anjeun badé ka Bolivia? Naon tujuan anu saé! Éta ngagaduhan seueur adat budaya, seueur sejarah sareng seueur tuangeun anu ngeunah! Pastikeun pikeun nyobaan sakedik tina sagala hal.

Adat istiadat Kuba

Salaku hasil tina campuran budaya, dina prosés anu lumangsung sababaraha abad, budaya unik anu hébat ...

Adat istiadat Kanada

Dupi anjeun badé angkat ka Kanada? Naha anjeun ngarencanakeun diajar usum di ditu? Kanada mangrupikeun nagara anu paling luhur ...

Adat istiadat adat

Argéntina dasarna mangrupikeun nagara imigran, sanaos géografi na saé pisan anu gumantung kana dimana anjeun angkat anjeun bakal tiasa kontak sareng adat istiadat anu anjeun badé ka Argentina sareng hoyong terang sakedik deui? Teras kenalkeun sababaraha adat-istiadatna, tuangeun, minuman khas, sikap sareng adat sosial.

Gastronomy of Mexico

Nalika ngeunaan tuangeun, urang Meksiko gaduh paribasa anu nyatakeun "beuteung pinuh, haté bagja." Henteu masalah…

Lebaran

Tradisi USA

Pilem sareng serial Amérika parantos nunjukkeun ka kami adat masarakat Amérika dina sababaraha kali. Urang tiasa panginten ...

Bukit beaker

Patung Yesus dikali sapanjang dunya kulon sareng Kristen sareng nalika naék di gunung atanapi bukit janten tujuan populér. Salah sahiji tujuan wisata agama anu paling populér di Mexico nyaéta di Guanajato: éta mangrupikeun Santo del Cubilete sareng patung Kristus na anu ageung.

Kostum khas Méksiko

Kostum has nagara, sapertos gastronomi atanapi musik, mangrupikeun ungkapan folklore na. Hurung ...

Teluk éndah Huatulco

Naha anjeun resep pantai pasir bodas? Teras Anjeun tiasa nyobian pantai éndah Bahías de Huatulco, di Pasipik Méksiko.

Ngajalajah Danau Titicaca

Situ Titicaca ngagaduhan hal anu narik ati pikeun anu ngémutannana. Ieu mangrupikeun danau anu tiasa dilayaran pangluhurna di dunya ...

Guha Tolantongo

Hilap Playa del Carmén sareng Tulúm, nganjang ka Grutas de Tolantongo anu hebat. Aranjeunna moal hilap! Grottoes, balong, sumber cai panas, torowongan, stalagmit sareng stalaktit.

Didatangan Danau Titicaca, heran di Peru

Peru mangrupikeun tujuan anu saé di Amérika Kidul sareng Danau Titicaca mangrupikeun situ anu paling saé di dunya: pulau totora, kayak, reruntuhan arkéologis ...

Huayna Picchu, harta karun di Peru

Anjeun badé ka Peru? Dupi anjeun badé didatangan Machu Picchu? Teras peres haté, pikasieuneun vertigo teras naék ka Huayna Picchu. Anjeun bakal diganjar ku pandangan anu pangsaéna!

Pariwisata murah di Pulo Easter

Naha saur anjeun ka Pulo Paskah mahal? Ngaleungitkeun ideu éta. Pulo Easter atanapi Rapa Nui mangrupikeun surga anu tiasa diaksés janten bungkus ransel anjeun sareng siap-siap.

Désa Ararapira

Villa de Ararapira, kota hantu Brasil

Dina tulisan dinten ieu urang nyarioskeun La Villa de Ararapira, kota hantu di Brazil. Kami ngawartosan anjeun vérsi anu béda-béda kunaon éta henteu didumukan.

Ngarasakeun saminggu di Jamaika

Jamaika sinonim sareng pantai sareng reggae tapi nawiskeun langkung seueur deui. Saminggu di Jamaika mangrupikeun anu pangsaéna: pantai, curug, leuweung geledegan, pagunungan sareng seueur rum.

Pakean khas Ékuador di awéwé

Kostum has Ékuador

Pendakan kostum khas Ékuador gumantung kana daérah na. Kumaha urang asing anu ngumbara di dinya nganggo baju? Pendakan!

Liburan cerah di Barbados

Naha anjeun mikir ngeunaan Karibia? Nya, Barbados mangrupikeun tujuan anu hadé: pantai éndah, laut ngalamun, sajarah kolonial sareng seueur, seueur rum.

Barudak nganggo baju khas Brazil

Kostum has ti Brazil

Pendakan kostum khas Brazil, sareng baju anu aranjeunna anggo gumantung kana waktos taun sareng daérah. Naon pakéan Brasil? Panggihan di dieu!

Awéwé hina kalayan topi peruvia

Pakean Khas Peru

Naon papakéan khas Peru? Kami nunjukkeun baju ka Peruvian dina unggal dintenna, boh lalaki sareng awéwé sareng kumaha topi Peruvian

Alaska Kalér, wates dunya

Upami anjeun resep Alam ku huruf kapital maka anjeun moal sono ka Alaska. Kalér mangrupikeun bagian paling jauh sareng paling kasar tina nagara éta sareng éta éndah.

Liburan di Huanchaco, di basisir Peru

Upami anjeun resep berselancar, Peru sareng budaya kuno maka Huanchaco mangrupikeun tujuan anu anjeun teu tiasa sono. Mangrupikeun spa sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya.

Kosta Rika Liburan Karibia

Wisata ngaliwatan daérah Karibia Kosta Rika sareng mendakan pantai, leuweung, curug, gunung, désa sareng kaajaiban anu sanés.

Rute Pablo Escobar di Kolombia

'Narcos', serial anu tayang perdana Netflix dina usum panas 2015 ngeunaan Pablo Escobar parantos ngahudangkeun deui minat ...

Budak awéwé di pantai Amérika Tengah

Basisir pangsaéna di Amérika Tengah

Pendakan pantai anu pangsaéna di Amérika Tengah dimana anjeun bakal mendakan surga panonpoé sareng laut. Naha anjeun terang sadayana pantai di Amérika Tengah?

Jalan-jalan Chiclayo

Adat istiadat Chiclayo

Urang bakal mendakan adat istiadat Chiclayo sareng rahasia anu disumputkeun ku budaya rohangan basisir ieu anu aya di Peru.

Parawan Yacua

Rosario de Yauca: Parawan Iqueña

Upami anjeun kantos angkat ka Peru, tong ragu ngadatangan Virgin of Yauca, salah sahiji simbol agama anu paling penting di nagara éta.

Basisir Brasil, Baía do Sancho

10 pantai pangsaéna di Brazil

Pilarian terang mana pantai anu pangsaéna di Brazil. Daérah populér pisan sareng tempat wisata atanapi terasing sareng liar.

Laguna Chiriquí

Danau Panama

Naha anjeun terang mana situ anu paling penting di Panama? Kami bakal mendakan anu mana anu pangsaéna sareng naon anu anjeun kedah bawa dina kunjungan anjeun ka tempat-tempat anu pikaresepeun ieu.

Kidul Key Largo

Konci anu pangsaéna di Kuba

Naha anjeun bosen tiis sareng ngan ukur mikirkeun usum panas? Usum panas sinonim sareng pantai sareng laut sareng seueur jalmi henteu nyandung dina usum panas tanpa sababaraha dinten na

Nevado Huaytapallana

Nevados ti Peru

Pendakan 5 gunung anu paling spektakuler salju di Peru terasrasakeun bentang bodas anu ditawarkeun ku pagunungan Peruvian anu ageung ieu.

Kidul Argéntina

Anu saé di Argentina kidul

Pendakan tempat wisata anu pangsaéna di kidul Argéntina sareng tempat-tempat unik di daérah ieu anu pinuh ku kejutan pikeun pangumbara anu paling.

Gunungapi Chichonal

Gunung seuneuan di Amérika Kalér

Kami mendakan gunungapi anu paling luar biasa di Amérika Kalér, sababaraha tempat anu hirup sareng unik anu bakal ngantepkeun anjeun kalayan sungut anjeun muka.

Top 3 Basisir di Jamaika

Pulo Jamaika mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun nikmati pantai. Aya tilu pantai anu dianggap pangsaéna sareng anu anjeun kedah didatangan.

Basisir Natal di Brazil

Pantai Natal di Brasil lumayan éndah sareng bénten ti naon anu urang biasa ningali. Dupi anjeun kunjung ka salah sahiji aranjeunna?

Laut Peruvian: Laut Grau

Laut Peruvian mangrupikeun salah sahiji anu paling beunghar di planét ieu. Dua jinis laut aya di dinya, tropis hiji di belah kalér, sareng cai tiis anu ngamandian daérah tengah sareng kidul nagara éta.

Masker Folkloric Peru

Standar sanés tina karajinan Peruvian nyaéta topéng, dianggo ti jaman baheula pikeun dijantenkeun hubungan sareng ...

Legenda ngeunaan Colca Valley

Numutkeun papanggihan lukisan guha sareng alat batu, Lebak Colca, tempatna di Arequipa, Peru, dicicingan salami rébuan taun

Lingkungan bahaya di Amérika

Dina tulisan ieu kami bade teras terang mana lingkungan anu paling bahaya di Amérika Serikat sahingga anjeun gaduh inpormasi ngeunaan naon anu anjeun tiasa mendakan

Pariwisata Vulkanik di Alaska

Dinten ieu kami bakal latihan wisata vulkanik di Alaska. Hayu urang mimitian tur di gunungapi Cleveland, stratovolcano ayana di kuloneun ...

Ieu cara ngadamel nasi Kuba otentik

Salah sahiji asakan anu paling luar biasa pikeun gastronomi Kuba, panginten kusabab kasederhanaanna, nyaéta béas Kuba, rada benten sareng anu didamel di Spanyol.

Patung Luar di Chicago

Dinten ieu kami bakal ningali sababaraha patung anu kawéntar di kota Chicago. Hayu urang mimitian ...

Tempat Bersejarah di Amérika Tengah

Perang sareng perang anu dipimpin nagara, padumukan anu sainganana di Asia sareng Éropa, sareng seueur bencana alam sareng tragedi, urang tiasa ...

Lingkungan di Washington DC

Dinten ieu kami badé didatangan sababaraha lingkungan anu paling lambang di kota Washington DC Hayu urang ngamimitian wisata di ...

Musik Khas Panama

Panama mangrupikeun lahan anu musik pisan, nagara Amérika Tengah anu kasohor ku tropis, Afro-Karibia, urban, irama désa ...

Gunung McKinley di Alaska

Alaska sareng Hawaii, nagara-nagara anu misah

Hawaii sareng Alaska mangrupikeun dua nagara bagian anu misah di Amérika Serikat sareng sanaos béda pisan aranjeunna ngabagi sababaraha hal anu sami. Dina tulisan ieu kami masihan anjeun sakilas naon anu kedah ditingali dina kadua situs.

Warisan misterius ti Nazcas

Di gurun Peru di Pampas de Jumana kami mendakan salah sahiji enigma anu paling panasaran di planét ieu: Nazca.

Adat Piura

Piura mangrupikeun tujuan anu paling dipikaresep di Peru, tempatna di beulah kalér sanés nagara anu aya hubunganana sareng basisir.

Situ penting di Amérika Tengah

Danau Ilopango aya di antara departemén Cuscatlán sareng San Salvador, ngagaduhan asal gunungapi sareng masihan pinjaman kana latihan olahraga cai

Bentang Vénézuéla

Vénézuéla mangrupikeun nagara pesona hébat anu aya hubunganana sareng alamna, sababna aya ratusan bentang anu pantes dipikanyaho

Adat istiadat Honduras

Honduras mangrupikeun bangsa anu aya hubunganana sareng tradisi na ngagaduhan karakter anu luar biasa

Nudismeu di Kolombia

Dina kasus Kolombia, urang nyanghareupan salah sahiji ti saeutik nagara di Amérika Kidul anu ngagaduhan ...

Sasak gantung Amérika Serikat

Dinten ieu kami bakal ningali sababaraha sasak penting di Amérika Serikat. Hayu urang ngamimitian wisata di San Fransisco. Nampi nami ...

Bahasa di Laut Karibia

Laut Karibia mangrupikeun tujuan pakansi anu saé. Teu aya mamang, sapertos pantai kolonial, laut, kota sareng kota. Ieu…

Basisir Santiago de Cuba

Sakumaha urang parantos sering nyarios, usum panas sami sareng pantai, laut sareng matahari sareng di Laut Karibia, tujuan kuring ...

Pulo panggedéna di Afrika

Madagaskar mangrupikeun pulau panggedéna di Afrika sareng kaopat panggedéna di dunya. Éta lengkep dikurilingan ...

Festival Salsa di dunya

Salsa mangrupikeun jinis musik anu jogét pisan di Amérika Latin, tapi khususna di Karibia. Darso caket ieu anu parantos nalukkeun ...

Transportasi di Lima

Kota Lima saling pakait sareng sésana nagara ngalangkungan Jalan Raya Pusat sareng Jalan Raya Pan-Amérika. Ti saprak…

Basisir pangsaéna di Vénézuéla

Naha anjeun hoyong bersantai sareng ngaganggu diri? Upami jawaban na negeskeun, anjeun moal lirén angkat ka pantai anu sanés anu janten Vénézuéla ...

Lima, kota raja (VI) final

Tahap terakhir di kota raja-raja, saatos terang sejarahna, tradisi, adat istiadat, gastronomi, musium, tempat-tempat ...