Budaya Mesir

Di Afrika nyaéta Mesir, hiji bumi anu namina langsung ngahudangkeun gambar piramida anu gedé pisan sareng misterius, makam kuno sareng firaun ...

perkara reklameu

Mombasa

Ampir 500 kilométer ti Nairobi nyaéta pulau Mombasa, kota kadua pangageungna di ...

Bénin

Sanaos masa lalu anu gaduh masalah, dinten ayeuna Benin mangrupikeun conto stabilitas di buana sareng ...

Botswana

Salah sahiji tujuan safari anu hébat di Afrika nyaéta Botswana kusabab satwa ageung anu nyicingan ...