perkara reklameu

Budaya Mesir

Di Afrika nyaéta Mesir, hiji bumi anu namina langsung ngahudangkeun gambar piramida anu gedé pisan sareng misterius, makam kuno sareng firaun ...

Mesir ngumbara

Mesir mangrupikeun nagara anu nandaan a sateuacan sareng saatos dina kurikulum anu nganjang. Perjalanan ngalangkungan ...