Foz (Galicia)

Kota basisir mirah pikeun hirup

Upami anjeun milarian kota basisir anu murah pikeun cicing di Spanyol, kami bakal nyarioskeun ka anjeun yén aya sababaraha anu saé pisan. Panggihan aranjeunna sareng pilih salah sahijina.

Grazalema

Kota anu paling indah di Cadiz

Kota-kota anu paling indah di Cádiz dibagi antara basisir sareng pedalaman. Tapi éta Sierra de Grazalema nangtung kaluar. Wani nepungan maranehna.

Manilva

Kota basisir Malaga

Kota basisir Malaga nawiskeun anjeun pantai anu saé sareng monumen anu éndah kalayan seueur sajarah. Kenali aranjeunna sareng nikmati aranjeunna.

Calamocha

Kota paling tiis di Spanyol

Kota paling tiis di Spanyol kapanggih utamana di dataran Castilian, Aragon jeung Catalonia wétan. Wani nepungan maranehna.

Lingkungan anu paling bahaya di dunya

Dunya mangrupikeun tempat anu teu adil, beuki seueur jalma miskin sareng kamiskinan nyababkeun kajahatan. Kiwari, kahirupan di kota-kota gedé parantos janten Sadaya kota di dunya ngagaduhan lingkungan anu bahaya dimana henteu pikaresepeun pikeun angkat, henteu siang atanapi wengi. Di dieu sababaraha di antarana.

Tiis

Kota pangleutikna di Spanyol

Kota-kota pangleutikna di Spanyol nyaéta ku sebutan sajarah, sanés ku pangeusina. Ieu kasus Frías atanapi Redes. Wani nepungan maranehna.

Paling kawentar cheeses Perancis

Perancis mangrupakeun sinonim jeung cheeses. Unggal wewengkon nagara boga kéju atawa cheeses tinangtu na, tur aya sabudeureun 240 cheeses nu bisa kapanggih sacara umum Panggihan rupa éndah tur ngeunah cheeses Perancis kawentar: Roquefort, Brie, Reblochon jeung loba deui ...

Nagara paling dilongok di Éropa

Éropa mangrupikeun daérah dunya anu paling sering didatangan ku wisatawan. Aya waktos nalika sababaraha nagara anu paling indah aya di tukangeun Tirai Beusi. Diajar ngeunaan nagara-nagara anu paling sering didatangan di Éropa, anu paling dipilih ku wisatawan.

Ojen

Kota éndah Malaga

Di antara kota éndah Malaga nyaéta Ronda, Frigiliana, Antequera atanapi Archidona. Wani didatangan aranjeunna sarta ngarasakeun beauties maranéhanana

Pandangan Montefrío

Désa anu paling indah di Granada

Kota-kota anu paling indah di Granada ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan laut sareng gunung, kalayan pantai sareng bentang anu spektakuler. Wani nepungan maranehna

Sasak Alcantara

sasak Romawi kawentar

Sasak Romawi anu kasohor sapertos Mérida atanapi Aelius nunjukkeun kaahlian insinyur di Roma kuno. Panggihan nu paling geulis

Témbongkeun Jaén

Naon ningali di Jaén

Naon ningali di Jaén. Kota Andalusia ngabogaan kompléks monumental éndah, sakuliling alam dreamlike jeung gastronomy alus

Obyek wisata Sagunto

Naon anu kudu dipigawé di Sagunto? Urang manggihan kota Levantine bersejarah jeung monumen sarta lingkungan alam. Buka payun na didatangan eta.

gurun Amérika Serikat

Dina loba film di Amérika Serikat urang ningali gurun kalawan Killers serial, cowboys, dealers ubar atawa jalma ngabogaan hiji petualangan. The deserts of Minuhan opat deserts hébat Amérika Serikat, cacti, coyotes, pasir, bushes, panas ekstrim komo salju.

Genep kota paling aman di dunya

Genep kota anu paling aman di dunya ayana di Asia, Oséania, Éropa, sareng Amérika Kalér. Tokyo sareng Singapura menonjol diantarana

10 gunung jangkung luhur di dunya

Gunung Everest mangrupikeun gunung paling luhur di dunya, tapi éta henteu ngan ukur hiji-hijina. Terang anu mana salapan gunung paling luhur di dunya.

Kota-kota anu ditilar

Aya seueur kota anu ditinggal di dunya anu tadina kota anu makmur. Kami ngajukeun anjeun pituduh pikeun aranjeunna.

San Miguel de Escalada

San Miguel de Escalada mangrupikeun kaajaiban Spanyol sateuacan Romawi. Anjeun tiasa ngadatanganana di kotamadya Gradefes, propinsi León.

Kapuloan Marquesas, surga

Pagunungan, pepelakan héjo subur, laut biru, pantai sareng matahari, ringkesan anu saé tina Kapuloan Marquesas nyaéta….

Nagara Oséania

Dunya dibagi kana daérah géografis sareng salah sahijina nyaéta Oséania. Daérah ieu sumebar di kadua belahan bumi ...

Jalan Perancis Santiago

Camino Frances de Santiago ngamungkinkeun anjeun terang kota anu saé sapertos Estella, Nájera, Carrión de los Condes atanapi Astorga.

Gurun Sonoran

Naha anjeun resep padang pasir? Aya seueur di unggal buana sareng salah sahiji anu paling penting di Amérika Kalér ...

Naon anu kedah ditingali di Lyon

Perancis ngagaduhan seueur tujuan anu saé sareng anjeun henteu kedah ditinggal nyalira sareng Paris. Salaku conto, kota sanés anu seueur sejarahna nyaéta ...

Témbong Soria

Naon anu kudu dilakukeun di Soria

Upami anjeun heran naon anu kedah dilakukeun di Soria, kami bakal nyaritakeun yén éta ngagaduhan warisan sejarah-seni anu luar biasa sareng gastronomi anu lezat.

Nganjang ka Lago di Como

Upami aya bentang danau anu saé di Italia, éta téh Lago di Como. Di dieu sakedik… digabungkeun.

Perjalanan ka Machu Picchu

Salah sahiji tempat anu paling sakti di dunya, dimana hubungan antara urang sareng lingkungan tiasa ditingali tina saderhana ...

Saé sareng pesona na

Kami ngalaman waktos anu sesah pisan tapi tirisna ngantunkeun kami, dinten anu langkung haneut caket sareng ...

Alun-alun Navona

Kota-kota Italia

Sadaya kota di Italia gaduh tugu anu bakal ngareuwaskeun anjeun. Tapi diantarana, Roma, Kota Vatikan, Milan, Venice sareng Florence menonjol.

Tradisi Jepang

Jepang gaduh seueur tradisi, tapi numutkeun waktos taun dumasarkeun ka kuring yén éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun ...

Didatangan Gunung Olympus

Salah sahiji gunung anu paling terkenal di dunya nyaéta Gunung Olympus, gunung anu paling populér di Yunani sareng ...

Mogarraz, tujuan di Salamanca

Dinten ieu kami tetep di Spanyol terang salah sahiji seueur kota na anu saé: Mogarraz. Éta alit, sapertos disumputkeun dina ...

Lalampahan Tahiti

Tahiti mangrupikeun pulau Perancis anu sinonim sareng surga. Éta jauh, aheng, pikaresepeun, beunghar sareng mahal, tapi tangtosna ...

Didatangan Cabo de Palos

Cape mangrupakeun titik taneuh anu proyék arah laut sareng anu mangaruhan pasang surut sareng ...

Krabi, heran di Thailand

Thailand ngagaduhan seueur bentang alam anu saé. Nalika ngeunaan alam, Thailand henteu diragukeun janten surga di Tenggara ...

Ngaliwatan istana Valladolid

Spanyol seueur di istana, éta mangrupikeun surga pikeun sadaya penggemar Abad Pertengahan atanapi fantasi abad pertengahan….

Didatangan Istana Versailles

Naha anjeun iinditan ka Perancis dina musim semi ieu sareng badé didatangan Istana Versailles anu megah? Anjeun moal kuciwa,…

A leumpang ngaliwatan Central Park

Salah sahiji tempat anu paling lambang di New York nyaéta Central Park, taman pusat anu dikenal di panjuru dunya kusabab pilem sareng televisi. Sareng naha anjeun badé ka New York? Entong pernah sono jalan-jalan ngaliwatan Central Park anu hebat!

London Eye, kedah di London

Seueur kota ngagaduhan tempat wisata anu hébat, panginten, dirarancang sareng diwangun kalayan sudut pandang wisata. Conto na London ...

Didatangan Gunung Fuji

Simbol Jepang nyaéta Gunung Fuji. Sagala penggemar manga, anime atanapi bioskop Jepang terangeun ...

Gunung pangluhurna di Éropa

Saur sadayana terang yén gunung anu paling luhur di dunya nyaéta Everest ... tapi naha anjeun terang naon éta ...

Mandi termal Budapest

Budapest mangrupikeun ibukota Hungaria, kota anu lami pisan sareng parantos lami kota anu kasohor ku ...

Lalampahan ka Lebak Nuria

Spanyol ngagaduhan tujuan anu luar biasa sareng upami anjeun resep wisata alam sareng outdoor maka anjeun tiasa angkat ka propinsi Gerona, di Catalonia, usum salju bakal datang janten anjeun tiasa ngarencanakeun perjalanan ski. Naha anjeun terang Lembah Nuria sareng stasion na? Éta cool, geulis tur dalit.

Ibu kota Wétan Tengah

Timur Tengah. Daérah ieu di dunya parantos aya dina berita sakedik kirang ti lima puluh taun. Sawaréh kusabab éta daérah Wétan Tengah, éta ngagaduhan kota-kota anu lami pisan sareng euyeub ku sajarah sareng budaya. Aranjeunna henteu salawasna paling aman tapi upami anjeun resep petualangan ...

Kastil anu paling indah di Spanyol

Pilihan naon! Bener nya éta rada sesah ngadamel daptar istana anu paling indah di Spanyol ... Aya seueur pisan! Sareng ku kriteria naon Spanyol tiasa gaduh seueur istana anu éndah, naha mungkin pikeun daptar. Kami parantos nyobian janten tingali upami anjeun resep anu sami.

Menara Pisa

Manusa sok resep ngawangun ka luhur sareng dunya pinuh ku konstruksi anu nyobian ngeruk langit atanapi ngahontal awan. Di Upami anjeun ngalalana ka Itali, tong sono munara Pisa. Sñi, menara condong anu kawéntar. Éta caket pisan ka Florence.

Menara Belém

  Upami anjeun resep arsitéktur aya seueur gedong sareng struktur anu pantes dipikaterang ku nyalira. Portugal ngagaduhan, contona, seueur gedong. Naha anjeun badé angkat ka Lisbon? Maka tong hilap nganjang ka Torre de Belém anu éndah. Éta éndah di luar sareng di jero sareng ti teras na anu paling katingali.

Biara Guadalupe

Éropa pinuh ku garéja sareng biara sareng sababaraha anu paling indah di Spanyol. Ieu kasus Biara Guadalupe, salah sahiji Situs Warisan Dunya Spanyol anu aya di Extremadura sareng mangrupikeun Biara Guadalupe anu éndah. Entong sono!

Adat istiadat Ékuador

Amérika Latin mangrupikeun pot lebur balapan sareng rébuan taun peradaban sareng budaya parantos ninggali warisan penting. Mungkin, pikeun anu sanés Amérika, anjeun henteu angkat ka Ékuador? Nya, éta nagara anu saé sareng ngagaduhan seueur adat istiadat. Kumaha upami terang sababaraha diantarana sateuacan nganjang? tatakrama, kostum has, tuangeun ...

Adat istiadat Bolivia

Upami anjeun henteu terang Amérika Kidul sigana anjeun henteu terang yén Bolivia mangrupikeun nagara anu seueur sareng ku sabab éta teu tiasa dicarioskeun tradisi na. Naha anjeun badé ka Bolivia? Naon tujuan anu saé! Éta ngagaduhan seueur adat budaya, seueur sejarah sareng seueur tuangeun anu ngeunah! Pastikeun pikeun nyobaan sakedik tina sagala hal.

Peta ngeunaan Peta Tahta

Fantasi abad pertengahan mangrupikeun hiji genre anu hébat anu tiasa ngandung carita anu sami tina sihir sareng intrik politik, ngalangkungan roman kana kapahlawanan sareng Naha anjeun resep Game of Thrones? Nya, di Irlandia sareng Spanyol anjeun gaduh seueur setting alami dimana sababaraha episode tina séri parantos difilemkeun.

Liburan di Fiji, liburan di surga

Naha anjeun resep pantai, karang sareng alam? Teras meser tikét ka Fiji terasrasakeun pulau-pulau anu hebat sareng nyaman ieu di Oséania.

Wisata Ghostbusters di New York

Upami anjeun angkat ka New York sareng anjeun resep pilemna seueur anu kedah dituju, tapi upami anjeun penggemar The Ghostbusters anjeun tiasa ningali tempatna. Candak tur Ghostbusters!

Kalédonia Anyar, sakedik juru dunya

Naha anjeun resep nyéépkeun usum panas di paradises jauh? Teras cobian Kalédonia Anyar, hiji pulau anu saé sareng sarébu bentang: pantai, bakau, gawir, leuweung

Wisata wisata anu anéh di Stockholm

Sadaya kota nyimpen tempat-tempat anu anéh janten upami anjeun teu kersa ngalakukeun hal anu sami sareng sadaya wisatawan, tuliskeun kunjungan-kunjungan aneh ieu di Stockholm.

Airbus A380, anu panggedéna

Naha anjeun terang anu mangrupikeun pesawat komersial anu pangbadagna di dunya? Éta nyaéta Airbus A380, pesawat dua-dekker sareng bar sareng pancuran. Kenalan éta!

Vanuatu, surga jauh

Kirang langkung dikenal tibatan Tahiti atanapi Bora Bora tapi sapertos éndah Vanuatu, di Pasipik Kidul. Pulo nawiskeun pantai, gunung seuneuan, leuweung, sareng bahkan kanibal.

Wisata ti Kyoto

Lingkungan Kyoto anu saé janten pastikeun pikeun nganjang ka aranjeunna: Arashiyama, Kokeera, Katsura sareng rébuan toris beureum Fushimi Inari.

Ngarasakeun saminggu di Jamaika

Jamaika sinonim sareng pantai sareng reggae tapi nawiskeun langkung seueur deui. Saminggu di Jamaika mangrupikeun anu pangsaéna: pantai, curug, leuweung geledegan, pagunungan sareng seueur rum.

Liburan cerah di Barbados

Naha anjeun mikir ngeunaan Karibia? Nya, Barbados mangrupikeun tujuan anu hadé: pantai éndah, laut ngalamun, sajarah kolonial sareng seueur, seueur rum.

Didatangan Rock of Gibraltar

Dupi anjeun kersa jalan-jalan ka Gibraltar? Kalayan sababaraha dinten parantos cekap turun-turun batu, tuang, jalan-jalan terasrasakeun.

Hiburan wengi di Dubai, kumaha carana senang

Anjeun badé ka Dubai? Nya, éta langkung seueur tibatan gurun sareng balanja, éta ngagaduhan kahirupan wengi anu hebat! Pék pakean baju pikeun kaluar sabab anjeun bakal senang.

Naon anu kedah dilakukeun 3 dinten di Havana

Naha anjeun badé ka Kuba? Entong luncat langsung ka basisir na. Nyéépkeun 3 dinten di Havana sareng mendakan sejarah, budaya sareng warisan na. Anjeun moal ngeureunkeun héran anjeun!

5 pintonan panorama pangalusna Paris

Nalika anjeun angkat ka paris, tong lirén ngalangkungan jalan-jalan na naék na gedong jangkung. Kenalkeun 5 titik panorama anu pangsaéna di Paris!

5 kagiatan wisata di Auckland

Auckland mangrupakeun tujuan anu hadé di Selandia Anyar. Kota anu saé, upami aya, nawiskeun seueur kagiatan outdoor. Pendakan aranjeunna!

Liburan di Huanchaco, di basisir Peru

Upami anjeun resep berselancar, Peru sareng budaya kuno maka Huanchaco mangrupikeun tujuan anu anjeun teu tiasa sono. Mangrupikeun spa sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya.

Pitunjuk pikeun ngadatangan Moskow

Dina 2017 ulang taun ka-ratus révolusi Rusia dirayakeun sareng anjeun tiasa ngajadwalkeun perjalanan. Ku alatan éta, tuliskeun pituduh ieu pikeun naon anu anjeun teu sono di Moskow

Spanyol, susunan pilem

Séri tipi, jadi modis dina jaman ayeuna, sareng bioskop parantos janten iklan pangsaéna ...

Kastil Dunnottar

Tuturkeun Rute Kastil Skotlandia

Skotlandia kasohor istana na sareng anjeun tiasa nuturkeun Skotlandia Istana Rute pikeun ningali anu pangsaéna, anu paling éndah, anu teu tiasa hilap

Portugal

Tujuan anu disarankeun di Portugal

Perjalanan ngalangkungan Portugal henteu lengkep upami anjeun henteu nganjang ka kota-kota ieu. Ngagabungkeun sajarah, bentang, budaya sareng gastronomi sareng éta moal hilap!

Cannes

Wisata anu pangsaéna ti Nice

Upami anjeun sumping ka Nice dina usum panas ieu, pastikeun anjeun tiasa didatangan kota-kota Perancis Riviera anu menawan di sakitar na. Aranjeunna sepuh sareng geulis!

Curug Iguazu

7 kaajaiban alam dunya

Kenalkeun 7 kaajaiban alam di dunya, dipilih ku sora populér, sareng tempat anu luar biasa anu kedah ditingali.

Katedral Santiago of Compostela

Jalan Portugis ka Santiago

Jalan Portugis Camino de Santiago mangrupikeun kadua anu paling dilakukeun saatos Perancis, sareng bagian Tui, kiduleun Galicia.

Naon lebak anu paling penting di dunya?

Naha anjeun terang 10 lebak anu paling penting di dunya? Entong sono ka tempat-tempat anu luar biasa ieu sareng rahasia-rahasia anu disumputkeun ku aranjeunna pikeun anu nganjang ka aranjeunna.

Pegunungan Alpen Swiss

Alpine Fauna: Sasatoan Swiss

Kenalkeun sato-sato khas Alps di Swiss, hiji fauna anu rupa-rupa pisan anu tempatna sababaraha jinis. Naha anjeun hoyong terang aranjeunna?

Magrib di Skagen

Dimana Laut Kalér minuhan Bétika

Kami mendakan Skagen di Dénmark, tempat anu luar biasa dimana dua laut pendak sareng nunjukkeun bentang anu teu biasa. Naha anjeun hoyong ningali éta? Lebetkeun!

Basisir Andalusia

3 ti pantai anu pangsaéna di Andalusia

Aya seueur pantai di Andalusia anu populér sareng hébat, sareng kami nunjukkeun anjeun tilu anu pangsaéna, anu matak anjeun henteu sono upami anjeun angkat ka kidul.

Warna taksi Bangkok

Taksi Bangkok sadaya warna, pelangi anu ngalir di jalan-jalan kota tanpa istirahat

Airlines Utama Oséania

Dinten ayeuna urang badé pendak sareng sababaraha maskapai penting di Oséania. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun Qantas, maskapai anu paling penting sareng bersejarah di ...

Transportasi di Lima

Kota Lima saling pakait sareng sésana nagara ngalangkungan Jalan Raya Pusat sareng Jalan Raya Pan-Amérika. Ti saprak…

Pulo Manusa Anu Teu dikenal

Lokasina di Laut Irlandia, antara Inggris, Skotlandia, Wales sareng Irlandia, éta mangrupikeun daérah gumantung Karajaan Inggris, ...