Basque gastronomi

Basque gastronomi

Urang bakal nyarioskeun perkawis masakan Basque anu paling enak, pokuskeun kana lauk sareng bahan kualitasna.

Adat kuliner Perancis

Upami aya paribasa anu nyarios, dimana anjeun angkat ngalakukeun naon anu anjeun tingali, naha kami ogé tiasa nyarios dimana anjeun badé tuang ...

Déwan Kota Huesca

Dimana tuang di Huesca

Daérah anu pangsaéna pikeun didahar di Huesca nyaéta lingkungan San Lorenzo sareng Coso Alto, anu ngawangun anu katelah El Tubo.

Gastronomi Jepang

Gastronomi Jepang mangrupikeun karesep kuring. Kuring henteu resep pisan sababaraha hal sareng kuring ngadorong saha waé anu ...

Réstoran di Lisbon

Dahar di Lisbon

Kami ngawartosan anjeun dimana dimana tuang di Lisbon sareng naon ogé masakan anu paling saé pikeun gastronomi Portugis anu anjeun kedah nyobian.

Perancis kadaharan has

Dahareun Perancis mangrupakeun sinonim sareng kualitas sareng perbaikan. Éta dianggap salah sahiji gastronomi anu paling penting di dunya….

Pasar San Miguel

Pasar San Miguel di Madrid

Kami nunjukkeun sagala rupa anu tiasa ditawarkeun ku Mercado de San Miguel anjeun di jantung Madrid, rohangan gastronomis anu kualitas.

Gastronomy of Mexico

Nalika ngeunaan tuangeun, urang Meksiko gaduh paribasa anu nyatakeun "beuteung pinuh, haté bagja." Henteu masalah…

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia

Gastronomi Italia ngagaduhan piring anu parantos ngurilingan dunya kalayan popularitasna sareng anu sanés anu sami ngeunah.

Gastronomi Perancis

Perancis ngagaduhan gastronomi legendaris, langkung daék ngabagéakeun anjeun nalika anjeun ngaraosan. Ti pastry pangsaéna dugi ka anu saderhana sareng saderhana. Naha anjeun ka Perancis? Salian ti musium sareng istana aya gastronomi na. Masak Fracnese éndah dina amis tur asin. Pikeun tuang!

Tusuk sate ngeunah

Basque pinchos, tradisi gastronomis sadayana

Pinchos Basque mangrupikeun bagian tina daya tarik anu ngagerakkeun seueur wisatawan pikeun nganjang ka Basque Country anu saé, kalayan asakan lezat anu tiasa raoseun dina gigitan alit.

Taj majal

Budaya Hindu

Kenalkeun budaya India sareng mendakan adat-istiadat masarakat Hindu dina hal agama, gastronomi, festival sareng seueur deui budaya Hindu.

Durian caket

Durian, buah pang bau di dunya

Durian dianggap buah anu pang bau di dunya, naon bau anu bau na? Kami ngawartosan anjeun sadayana Rahasia buah ieu anu bau bau pisan.

Kunjungan Gastronomis ka Andalusia (II)

Upami kamari urang nganteurkeun tuangeun lezat ti 4 propinsi Andalusia, dinten ieu kami bakal nyaritakeun jalma-jalma ti opat deui: Malaga, Granada, Almería sareng Jaén.

Kunjungan Gastronomis ka Andalusia (I)

Dina tulisan dinten ieu kami masihan anjeun bau sareng rasa tina Andalusia tercinta urang. Kenalkeun didieu masakan khas Huelva, Cádiz, Córdoba sareng Seville.

Festival jeung budaya Filipina

Budaya Filipina

Pendakan anu paling penting tina budaya Filipina: adat istiadat, basa sareng inpormasi sanés anu aya hubunganana sareng gastronomi, agama sareng seueur deui.

Salad Filipina

Gastronomi Filipina

Naon piring khas Filipina? Kami mendakan kadaharan anu anjeun paling resep di Pilipina supados anjeun terang naon anu kedah dicobian dina perjalanan anjeun.

Piring nasi di Kamboja

Seni kuliner di Kamboja

Panggihan kadaharan khas Kamboja sareng nyiapkeun resep sareng saran gastronomic anu anjeun bakal mendakan ngeunaan gastronomi khas Kamboja.

Botol Carlsberg

Pabrik Bir Carlsberg di Kopenhagen

Kami angkat ka Kopenhagen pikeun nganjang ka Pabrik Bir Carlsberg, wisata anu dipandu terang prosés produksi na, sajarah na, tungtungna, ngaraosan rasa na

Sangu goreng Korea sareng hurang

Nasi goreng udang ala Korea

Sangu goreng udang mangrupikeun piring Koréa Kalér anu tiasa urang ngadamel di bumi urang sorangan pikeun masihan méja internasional.

Ieu cara ngadamel nasi Kuba otentik

Salah sahiji asakan anu paling luar biasa pikeun gastronomi Kuba, panginten kusabab kasederhanaanna, nyaéta béas Kuba, rada benten sareng anu didamel di Spanyol.

Dimana tuang frankfurters pangsaéna

Frankfurt ngareuwaskeun sadayana sabab éta salawasna ngagaduhan alternatif anu teu aya tungtungna pikeun didahar, henteu paduli karesep anjeun sareng saku anjeun.

Hidangan Masakan Kanton

Dina kasempetan ieu kami badé nyarioskeun ngeunaan asakan Kanton, gastronomi anu asalna di propinsi Canton, beulah kidul ...

Kafé Vampir di Ginza, Tokyo

Di lingkungan Ginza di Tokyo, aya tempat anu saé pisan sareng pikasieuneun, bahkan pikeun kota anu kaleuleuwihi sareng hal-hal anu luar biasa sapertos ibukota Jepang. Urang nyarioskeun ka Vampire Café, réstoran gothic anu dihias ku salib, tangkorak, cobwebs, lampu gantung anu bahkan ngagaduhan peti mati Count Dracula.

The View, réstoran anu aya

Di Hotel Marriott Marquis, di Times Square, anjeun bakal mendakan The View, hiji-hijina réstoran anu aya di New York

Rasa ti Thailand.

Thailand pikeun kaayanana, sareng budaya na sok ditandaan pisan ku Cina sareng India. Buah hubungan ieu ...

Petra, kota batu (IIIa)

Kami dugi kana tahap katilu kadatangan kami ka Petra dimana kami badé terang gastronomi sanés ngan ukur ieu ...

Dapur Dunya: Aljazair (I)

Urang tiasa kenal nagara atanapi kota dina sarébu hiji cara anu béda sareng jelas, cara anu pangsaéna nyaéta ku jalan ka ...

Vanuatu, nagara anu bagja (III)

Kami ngamimitian bagian katilu kami tina jalur kami dina tujuan anu saé ieu sareng waktos ieu kami bakal terang sababaraha ...

Adat istiadat masarakat Italia

Salah sahiji aspek anu paling populér pikeun urang Itali nyaéta watekna, aranjeunna sumanget sareng pisan ekspresif. Éta jalma…

Hidangan khas Albania

Pikeun anu henteu terang Albania mangrupikeun républik di Éropa Tenggara. Éta wawatesan sareng Monténégro kalér, Républik ...

Monako, nagara méwah

Saatos Vatikan, Monako mangrupikeun nagara pangleutikna kadua di dunya, sareng sacara paradoks mangrupikeun nagara anu kapisan dina kapadetan penduduk ....

Las Vegas, "kota dosa" (III)

Kami dugi ka bagian penting tina perjalanan kami dina unggal perjalanan, katuangan lokal. Sakumna nagara leres henteu terang ...