Royal National Hotel, London

  Salah sahiji kota anu paling kosmopolitan di Éropa sareng saalam dunya nyaéta London, janten tawaran hotél ...

Pulo Christina

Isla Cristina mangrupikeun tujuan wisata anu pang populerna di basisir Huelva, aya sababaraha kilométer jauhna ...

Geek ngumbara

Kecap gék mangrupikeun neologism sareng istilah panggunaan sadidinten sareng teu resmi anu parantos ditunjuk ...

5 bentang alam anu éndah

Planét urang ngagaduhan bentang alam anu saé anu, mudah-mudahan, bakal dilestarikan sapanjang waktos. Éta gumantung ka urang janten urang kedah ...

Cracovia

Hotél Krakow

Kami ngawartosan anjeun anu mana hotél pangsaéna di kota Krakow sareng ogé sababaraha tempat anu dipikaresep pikeun ditingali di kota.

Mobil kabel Madrid

Upami anjeun jalan-jalan ka ibukota Spanyol sareng hoyong jalan-jalan saé di jangkung sareng saé ...

Dusseldorf, kota Jérman anu pang populerna

Pariwisata di Düsseldorf

Salah sahiji kota anu paling saé di Jérman nyaéta Düsseldorf. Di dieu situs bersejarah digabungkeun sareng taman héjo, sareng garéja ...

Lampu Kalér, di Norwégia

Salah sahiji fenomena alam anu paling éndah ditingali nyaéta lampu kalér atanapi aurora borealis. Acara naon ...

Museum Kapal Viking, di Oslo

The Vikings mangrupikeun tokoh protagonis tina sajarah Éropa, sareng pikeun sawatara waktos ayeuna aranjeunna parantos modél ...

iinditan

Asuransi perjalanan internasional

Kami ngawartosan anjeun kumaha anjeun tiasa milih asuransi perjalanan internasional sareng nalika penting pikeun mésér salah sahiji asuransi ieu.

Nuturkeun Jalan Bear

Naha anjeun resep jalan-jalan, jalan-jalan panjang, naék sapédah? Nya, éta anu dijukeun ku rute ieu ...

Museum Lilin, di Madrid

Upami anjeun henteu resep musium klasik tapi rada langka, asli, khas, teras di perjalanan salajengna anjeun ka Madrid entong ...

Basisir Silencio, di Asturias

Tiiseun Pantai. Naon nami! Janten puitis, misterius pisan, teu tiasa ngabantosan hoyong angkat sareng pendak sareng anjeunna, leres? ...

Mogarraz, tujuan di Salamanca

Dinten ieu kami tetep di Spanyol terang salah sahiji seueur kota na anu saé: Mogarraz. Éta alit, sapertos disumputkeun dina ...

Lalampahan Tahiti

Tahiti mangrupikeun pulau Perancis anu sinonim sareng surga. Éta jauh, aheng, pikaresepeun, beunghar sareng mahal, tapi tangtosna ...

Wisata ti Méksiko ka Éropa

Syarat pikeun ngarambat ti Mexico ka Éropa

Iinditan ti Méksiko ka Éropa parantos ngagaduhan sarat anyar. Naha anjeun hoyong terang naon ari aranjeunna pikeun perjalanan anu teu paduli? Kami bakal ngawartosan anjeun!

Trafalgar Square, kedah di London

London mangrupikeun kaunggulan kota kota kosmopolitan. Kuring yakin yén dina pengertian ieu ngaleuwihan New York, sareng sanaos ayeuna ...

Senang di Jameos del Agua

Pulo Lanzarote, salah sahiji anu pang pendudukna di Kapuloan Canary, mangrupikeun Biosfir Reserve janten sifat na ...

Kuartal Yahudi Krakow

Salah sahiji daérah anu paling narik di Krakow nyaéta kuartal Yahudi na, ogé katelah Kazimierz, éta didirikeun ku ...

Didatangan Cabo de Palos

Cape mangrupakeun titik taneuh anu proyék arah laut sareng anu mangaruhan pasang surut sareng ...

Kuil Emas, di India

India mangrupikeun tujuan anu saé. Éta sanés kanggo sadayana, sanaos seueur anu nyebatkeun yén perjalanan ka India ngarobih kahirupan….

Hotél Lisbon

Hotél Lisbon

Kami masihan anjeun sababaraha ideu pikeun cicing di hotél pangsaéna di Lisbon, akomodasi méwah asli anu nawiskeun rohangan anu nyaman di lokasi pusat.

Pantai Madeira urang

Kami nuju usum panas, sareng upami urang tetep teu liburan, ideu janten di pantai janten baseuh ...

Krabi, heran di Thailand

Thailand ngagaduhan seueur bentang alam anu saé. Nalika ngeunaan alam, Thailand henteu diragukeun janten surga di Tenggara ...

Saminggu di Corsica

Mediterania gaduh seueur pulau tapi ngan ukur tilu anu ageung sareng diantarana nyaéta Corsica, surga alam ...

Praia, tujuan di Cape Verde

Naha anjeun badé angkat liburan ka tujuan Afrika? Afrika ngagaduhan tempat anu luar biasa, boh di buana boh di ...

Pesona Hpa-an, di Myanmar

Asia Tenggara mangrupikeun magnet pikeun tukang ransel, anu resep kana méwah Asia sareng bentang anu luar biasa. Tapi naha sok ...

Taman Nasional Krka, Kroasia

Kroasia, mutiara anyar dina peta wisata Éropa, ngagaduhan seueur tujuan kaéndahan alam anu hébat sareng salah sahiji diantarana ...

Kuil erotis Khajuraho, di India

India ngagaduhan sadayana ti pantai anu hébat, ngalangkungan kota anu luar biasa sareng bentang anu indah dugi ka candi sareng tempat suci no ...

Ninh Binh, surga di Vietnam

Sadayana Asia Tenggara mangrupakeun jalur kartu pos anu teu tiasa dilupakan, boh pikeun lanskap héjo ogé pikeun khasanah budaya na….

Pesona Nepal

Asia mangrupikeun tujuan perjalanan anu luar biasa. Éta ngagaduhan sagala rupa, sajarah, bentang, budaya, agama ... perjalanan ka sagala juru ...

Istana Peles

Salah sahiji tempat anu paling seueur wisatawan di Romania nyaéta Sinaia, kota alpine di Lembah Prahova ...

Sierra de Gata

Naon anu kedah ditingali di Sierra de Gata

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali atanapi dilakukeun di daérah alam Sierra de Gata, rohangan anu henteu dikenal kalayan kota-kota anu pinuh ku pesona.

Ngaliwatan istana Valladolid

Spanyol seueur di istana, éta mangrupikeun surga pikeun sadaya penggemar Abad Pertengahan atanapi fantasi abad pertengahan….

Madinah Azahara

Dina suku Sierra Morena sareng 8 kilométer ti Córdoba ayana Madinah Azahara, kota anu misterius anu ...

Didatangan Museum Inggris

Éropa ngagaduhan sababaraha musium anu penting pisan pikeun nilai koleksiana, sareng salah sahijina nyaéta ...

Arribes del Duero

Taman alam Arribes del Duero

Kami nunjukkeun naon anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di daérah alam Arribes del Duero di komunitas otonom Castilla y León.

Zumaia

Naon anu kedah ditingali di Zumaia

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa anjeun tingali di kota Basque Zumaia, kota anu pusatna bersejarah sareng bentang alam anu saé.

Gerbang Alcala

Gerbang Alcala

Salah sahiji tugu paling lambang ibukota Spanyol nyaéta Puerta de Alcalá. Ngaranna henteu ...

Castle Orbaneja

Castle Orbaneja

Kami nyaritakeun sagala hal anu urang terang ngeunaan kota Orbaneja del Castillo, kota leutik anu aya di lingkungan alam anu éndah.

Iraha langkung saé angkat ka Mallorca?

Iraha langkung saé angkat ka Mallorca? Upami anjeun henteu yakin naon waktos anu paling disarankeun, sumping sareng catet tip kami pikeun ngagaduhan perjalanan anu teu hilap.

Kunjungan ka Istana Karajaan Madrid

Kota sapertos Madrid ngagaduhan seueur tempat pikeun didatangan upami anjeun wisata. Toko, taman, lingkungan, musium sareng tangtosna, istana….

Liburan kapuloan Yunani

Nalika urang mikirkeun ngumbara ka Yunani, urang jelas moal tiasa ningalkeun kaajaiban pulau-pulau na. Sareng aranjeunna ...

Didatangan Istana Versailles

Naha anjeun iinditan ka Perancis dina musim semi ieu sareng badé didatangan Istana Versailles anu megah? Anjeun moal kuciwa,…

Munara emas

Lokasina di sisi kénca Walungan Guadalquivir nyaéta Torre del Oro anu kawéntar di Seville. Ieu diangkat dina ...

A leumpang ngaliwatan Central Park

Salah sahiji tempat anu paling lambang di New York nyaéta Central Park, taman pusat anu dikenal di panjuru dunya kusabab pilem sareng televisi. Sareng naha anjeun badé ka New York? Entong pernah sono jalan-jalan ngaliwatan Central Park anu hebat!

Gua Nerja

Di payuneun gawir Maro sareng ti biru Laut Alboran, henteu aya anu nunjukkeun yén handapeun ...

Naon ari fjord Norwegia?

Sadayana jalma anu kuring kenal anu parantos ngalalana ngalangkungan fjords Norwegia parantos uih deui. Alam di ...

Pariwisata di Laut Mati

Salah sahiji tempat anu paling anéh di dunya nyaéta Laut Mati. Pasti anjeun kantos nguping ngeunaan anjeunna sareng parantos ...

Pagunungan di Lanzarote

Taman Nasional Timanfaya

Kami nunjukkeun kumaha Taman Nasional Timanfaya di Lanzarote, taman anu asalna vulkanik wisata hébat sareng minat géologis.

London Eye, kedah di London

Seueur kota ngagaduhan tempat wisata anu hébat, panginten, dirarancang sareng diwangun kalayan sudut pandang wisata. Conto na London ...

Paradores di Galicia

Paradores di Galicia

Urang nyarioskeun Paradores di Galicia, jaringan akomodasi anu tempatna di gedong bersejarah atanapi gedong anu dipikaresep khusus budaya.

Gua Parahu

Gua Parahu

Kami ngawartosan anjeun kumaha carana dugi ka dinya sareng naon waé anu tiasa ditingali di Gua Drach anu terkenal di pulau Mallorca, tempatna di Porto Cristo.

Didatangan Gunung Fuji

Simbol Jepang nyaéta Gunung Fuji. Sagala penggemar manga, anime atanapi bioskop Jepang terangeun ...

Ghetto Warsawa

Ibukota Polandia, Warsawa, ayeuna janten kota anu hirup di ampir 2 juta jalma dimana ...

Katedral Florence

Florence mangrupikeun kota anu paling menawan di Italia. Seueur jalma angkat dua atanapi tilu dinten dina perjalanan anu langkung lega di sakitar nagara, tapi leres-leres kuring, naha anjeun badé angkat ka Florence? Nya, buka Katedral Floerncia komo upami anjeun capé, naék langkung ti 400 léngkah ka kubah na. Pandangan anu saé!

Katedral St Paul, London

Éropa pinuh ku garéja sareng Inggris henteu terkecuali. Salaku conto, di London, anjeun tiasa ningali Katedral St. Paul anu indah, kuil Anglikan. Naha anjeun ka London? Entong hilap nganjang ka Katedral San Pablo sareng harta karunna: galeri, kubah, crypt, paduan suara, kapel. Leres pisan sadayana!

Gunung pangluhurna di Éropa

Saur sadayana terang yén gunung anu paling luhur di dunya nyaéta Everest ... tapi naha anjeun terang naon éta ...

Taman Nasional

Taman nasional dunya

Kami nyarioskeun sababaraha taman nasional anu pangsaéna di dunya, kalayan rohangan alam anu kaendahan sareng nilai ékologis anu teu ayaandingna.

Tower of Collserola

Aya seueur menara di dunya anu dasarna minuhan fungsi komunikasi. Anjeun kedah nyambung ka planét saatos ...

Kubah Batu

Di Esplanade Masjid-masjid Yérusalém aya Kubah Batu, kuil suci Islam anu nampi ...

Kapuloan Gili anu saé

Asia Tenggara ngagaduhan bentang anu pantes di Surga sareng sababaraha diantarana disayogikeun ku Kapuloan Gili, caket Lombok, ...

Tiket ka Menara Eiffel

Menara Eiffel mangrupikeun klasik wisata di Paris. Ampir teu mungkin pikeun nganjang ka ibukota Perancis sareng henteu naék ...

Torowongan Saluran

Aya seueur tugu kuno anu ngajantenkeun urang kagum sareng ngajantenkeun urang heran, kumaha di bumi aranjeunna ngalaksanakeunana? Tapi naon ...

Pusat Perdagangan Dunya

Menara kembar World Trade Center diresmikeun taun 1973 sareng tewas dina serangan teroris anu kawéntar di taun 2011….

The Millau Viaduct

Alam nawiskeun seueur kaajaiban, tapi anu leres mah manusa ogé nyiptakeun sorangan sareng sajabana ...

Mandi termal Budapest

Budapest mangrupikeun ibukota Hungaria, kota anu lami pisan sareng parantos lami kota anu kasohor ku ...

Museum Kapital Roma

Babarengan sareng Museum Vatikan, Museum Museum Roma dianggap anu paling penting di ibukota ...

Naon anu kedah ditingali di Liverpool

Liverpool mangrupikeun kota terkenal di Inggris sareng yuswa nembé langkung ti dalapan ratus taun. Naha anjeun terang? Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur tempat. Naha anjeun badé ka Inggris? Didatangan Liverpool pikeun langkung seueur perkawis The Beatles, salaku conto, atanapi nikmati area palabuan na anu parantos direnovasi.

Candi Angkor, heran di Kamboja

Salah sahiji tempat wisata anu pang populerna sareng éndah di Kamboja nyaéta candi Angkor, komplek batu anu ampir ditelan ku leuweung hujan. Upami anjeun angkat ka Kamboja, anjeun moal tiasa sono candi-candi Angkor, seueur atanapi langkung éndah dibanding Piramida ! Tina Egipt!

The gawir gaib of Moher

The Cliff of Moher mangrupikeun kaajaiban wisata Irlandia sareng enya, éta gaib. Luar biasa potongan bumi dumadakan dina patepunganana sareng Naha anjeun resep gawir? Maka tong sono ka Cliff of Moher, di Irlandia: pasamoan hebat bumi, laut sareng langit.

Naon anu kedah ditingali di Florence

Florence mangrupikeun ibukota Tuscany Italia anu saé, kota kuno, éndah, indah sareng pinuh ku budaya sareng sajarah. Sadayana di dieu pikaresepeun sareng Florence mangrupikeun tujuan wisata anu hébat di Italia sareng anjeun moal sono. Musium seni sareng sajarah, jalan abad pertengahan, alun-alun, walungan, bukit sareng, tangtosna, tuangeun!

Paris Pass, konci wisata ka kota

Paris mangrupikeun kota anu paling sering didatangan di dunya iraha waé dina sataun. Peluang romantis, saminggu ngadatangan musium na atanapi angkat ka bar di Naha badé ka Paris? Naha anjeun mikir investasi sababaraha euro sareng mésér Paris Pass? Nya teras, baca taliti, meureun éta cocog sareng anjeun atanapi henteu.

Death Valley, wisata di Amérika Serikat

Sakumaha namina nunjukkeun, Lembah Pupusna siga lembah pati: éta ageung, éta gurun, éta kulawu, éta henteu sigana nyimpen kahirupan. Éta lebak kalayan Lebak Maot anu henteu maot pisan tapi ngagolak ku kahirupan, wengi sareng siang? Taman Nasional Death Valley henteu pati panas teuing, janten terang mutiara wisata ieu Amérika Serikat.

Tur di Châteaux of Loire

Upami anjeun badé ka Paris sababaraha dinten, anjeun tiasa teras ngadaptar pikeun istana Loire. Teu aya nanaon anjeun bakal terang sadayana, aranjeunna lumayan aya, Éropa pinuh ku istana, tapi teu aya anu sapertos istana Loire anu geulis sareng anggun di Perancis. Naha anjeun daptar pikeun pendak sareng aranjeunna?

Selva de Oza, alam sareng wisata

  Kami teraskeun sareng rencana wisata luar kami, di handapeun langit, hubungan sareng alam sareng antara gunung. Dinten ayeuna giliran Jungle. Naha anjeun resep hiking, garis pos, naék, leumpang diantara tangkal-tangkal jeung tangkal beech? Teras didatangan Selva de Oza sareng kaindahan alamna.

Hotél tanpa murangkalih

Ciri hotél tanpa murangkalih

Kami ngawartosan anjeun sadayana detil ngeunaan hotél tanpa murangkalih atanapi ngan ukur pikeun déwasa, rohangan khusus pikeun pariwisata anu berorientasi ka déwasa sareng pasangan.

Lacuniacha, alam anu moncorong

Lacuniacha mangrupikeun tujuan anu khusus sareng sampurna pikeun sadaya anu resep ka alam. Éta taman liar, janten upami anjeun resep, naha anjeun resep sato tapi henteu kebon binatang? Teras didatangan taman satwa Launiacha, di Aragon. Surga alam!

La Molina

Fans ski pasti kantos ucul di La Molina, Resort olahraga anu aya di Cerdanya, daérah ...

Castillo de Colomares, kastil anu modéren pisan

Éropa pinuh ku istana sagala jinis sareng umur, sareng di Spanyol leres-leres seueur seueur pilihan. Tapi dinten ieu kami henteu ngagaduhan konstruksi abad pertengahan atanapi di Upami anjeun resep hal-hal aneh atanapi anjeun resep kitsch, teras jalan-jalan ngurilingan Malaga sareng kenal sareng Castillo de Colomares, tempat anu gélo.

Guha Zugarramurdi, harta karun di Navarra

Navarra sigana aya dina jalur Actualidad Viajes akhir-akhir ieu, sareng ngagaduhan seueur khasanah sejarah, budaya sareng alam. Dinten ieu kami ditelepon ku Naha anjeun resep tukang sihir sareng api unggun? Nya, buka Navarra sareng kenal sareng Gua Zugarramurdi, kasohor ku ritual kafirna.

Dalt-Vila

Ibiza sareng murangkalih

Nalika urang mikirkeun Ibiza, hal anu mimiti aya dina pipikiran mangrupikeun pulau anu pinuh ku diskotik, pub sareng coves ...

Biara Leyre

Minggu ayeuna urang nyarioskeun pesona antara Aragon sareng Navarra, waduk Yesa. Diantara tempat wisata tempat tujuan ieu kami namina Naha anjeun resep biara abad pertengahan? Candak tur anu paling geulis di Navarra: Biara Leyre, dimana raja-raja mimiti Navarre istirahat.

Waduk Yaa

Antara Navarra sareng Zaragoza nyaéta waduk anu anjeun tingali dina poto: Waduk Yesa. Anjeun resep? Mangrupikeun lanskap anu saé anu ogé ngagaduhan sajarah na, janten Upami anjeun resep alam, kampung-kampung anu ditinggal, biara abad pertengahan sareng matahari, maka tong sono ka Waduk Yesa.

7 tarian dunya ngareureuwas

Folklor mangrupikeun susunan tradisi budaya hiji jalma anu ngawangun identitas na sareng diturunkeun ti generasi ka generasi ...

Naon anu kudu dilakukeun di Benidorm

Naha waktos usum salju mikirkeun usum panas? Tangtosna! Éta nalika urang sono pisan kana panonpoé sareng paling panas, janten anjeun hoyong ngarencanakeun liburan. Benidorm mangrupikeun tujuan pantai sareng hiburan malam anu hébat di Spanyol sareng sadayana Éropa. Pasir emas, cai beningna kristal, seueur matahari, seueur pésta.

Liburan kulawarga

Kumaha ngatur liburan kulawarga

Kami masihan anjeun sababaraha tips tentang kumaha ngatur sareng ngarencanakeun liburan kulawarga anu saé supaya sadayana tiasa ngaraosan sami.

Lalampahan ka Lebak Nuria

Spanyol ngagaduhan tujuan anu luar biasa sareng upami anjeun resep wisata alam sareng outdoor maka anjeun tiasa angkat ka propinsi Gerona, di Catalonia, usum salju bakal datang janten anjeun tiasa ngarencanakeun perjalanan ski. Naha anjeun terang Lembah Nuria sareng stasion na? Éta cool, geulis tur dalit.

Liburan sareng murangkalih

Dupi anjeun ngarencanakeun liburan kulawarga? Dupi anjeun acan mutuskeun tujuan anu badé didatangan? Kalayan ideu anu anjeun ...

Samenanjung Jutlandia

Semenanjung Jutlandia mangrupikeun taneuh anu indah dibagi ku dua nagara. Hiji bagian mangrupikeun basa Jerman sareng anu sanésna nyaéta basa Denmark. Éta ngagaduhan bentang anu saé pisan. Dénmark! Anjeun indit? Nya, éta ngagaduhan seueur bentang anu luar biasa sareng sababaraha anu paling indah di semenanjung Jutlandia.

Ibu kota Wétan Tengah

Timur Tengah. Daérah ieu di dunya parantos aya dina berita sakedik kirang ti lima puluh taun. Sawaréh kusabab éta daérah Wétan Tengah, éta ngagaduhan kota-kota anu lami pisan sareng euyeub ku sajarah sareng budaya. Aranjeunna henteu salawasna paling aman tapi upami anjeun resep petualangan ...

Westminster di London

Tugu pangpentingna dunya

Tugu pangpentingna dunya kedah didatangan sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun, janten kami bakal daptar pondok.

Royal Monastery of San Juan de la Peña

Upami Spanyol pinuh ku hiji hal, éta garéja sareng biara, sanés? Nya, di Aragon kami mendakan anu ieu anu kami tingali dina poto: Royal Monastery Spanyol ngagaduhan seueur biara sareng salah sahiji anu paling khusus, kumargi tempatna, nyaéta Royal Monastery San Juan de la Peña.

Taman Nasional Komodo

  Planét urang gaduh sajarah anu panjang sareng beragam sareng sanaos kami percanten kana ciptana ciptaan, kaleresan aya dina sababaraha waktos urang bahkan henteu terang komodo? Réptil gigantic anu hirup di kapuloan Indonésia. Situs na indah upami anjeun resep alam.

Kastil anu paling indah di Spanyol

Pilihan naon! Bener nya éta rada sesah ngadamel daptar istana anu paling indah di Spanyol ... Aya seueur pisan! Sareng ku kriteria naon Spanyol tiasa gaduh seueur istana anu éndah, naha mungkin pikeun daptar. Kami parantos nyobian janten tingali upami anjeun resep anu sami.

Fushimi Inari, candi sarébu panto

Jepang ngagaduhan tujuan anu saé sareng naséhat kuring nyaéta didatangan berkali-kali sabab ngan hiji henteu cekap. Abdi badé kaopat waktosna sareng masih seueur kénéh. Naha anjeun badé ka Jepang sareng badé nganjang ka Kyoto? Teras ngumbara ngan 5 menit sareng nganjang ka Kuil Fushimi Inari, anu nganggo sarébu panto.

The Bardenas Reales

Déklarasi Cagar Biosfir ku UNESCO, Las Bardenas Reales mangrupikeun taman alam anu kaéndahan liar sareng bentang ...

Situ Bled

Slovenia mangrupikeun nagara anu lalaunan kéngingkeun tempat tujuan Éropa. Nyaéta geulis! Diantara kota-kota abad pertengahan na sareng Salah sahiji mutiara wisata Slovenia nyaéta Danau Bled. Sigana mah dongéng! Pulo, garéja indah, puri abad pertengahan ...

Naon anu kedah ditingali di Oslo

Ayeuna novel kajahatan sareng serial tipi anu asalna ti Éropa kalér aya dina modél. Di Netflix aya seueur produksi Swédia, Oslo mangrupikeun kota anu saé sareng dina sababaraha dinten anjeun tiasa ngadatangan tempat wisata anu paling penting: bénténg, musium, kapal Viking ...

Oberammergau, kota dongéng

Aya seueur kota di Éropa anu sigana tina carita dongéng anu urang baca salaku budak. Jérman ngagaduhan sababaraha sareng salah sahijina mangrupikeun kota alit. Naha anjeun resep kota dongeng? Janten nalika anjeun angkat ka Jérman didatangan Oberammergau, kota pastel sareng baroque.

Rute Cistercian

Aya jalan sareng jalur, rute anu nyandak urang ngalangkungan bentang anu saé sareng anu sanés anu ngalebetkeun urang kana sajarah arsitektur sareng agama. Anu terakhir Salah sahiji rute wisata anu paling indah di Spanyol nyaéta Rute Cistercian: éta ngagabungkeun agama, arsitektur sareng sajarah dina sababaraha kilométer.

Istana Infantado

Istana Dukes of Infantado, di Guadalajara, mangrupikeun gedong anu paling éndah di kota Castilian-La Mancha. Tugu anu dinyatakeun ...

Menara Pisa

Manusa sok resep ngawangun ka luhur sareng dunya pinuh ku konstruksi anu nyobian ngeruk langit atanapi ngahontal awan. Di Upami anjeun ngalalana ka Itali, tong sono munara Pisa. Sñi, menara condong anu kawéntar. Éta caket pisan ka Florence.

Lebak Nuria

Valle de Nuria nyaéta lebak di Pyrenees anu ayana 2.000 méter dpl ...

Mallos of Riglos

Dunya ngagaduhan tempat anu anéh, tempat anu sigana parantos dipahat ku panangan sareng sarat gaya jalma anu teu dikenal. Ieu kasus Mallos de Upami anjeun resep nanjak atanapi nanjak gunung teras angkat ka Huesca sareng ngalaksanakeunana di Mallos de Riglos anu hebat. Batu soaring, bentukna anéh!

Tempat suci Fatimah

Di Portugal aya seueur tujuan anu pikaresepeun sareng éndah sareng kami parantos nyarioskeun sababaraha di dieu di Actualidad Viajes. Dinten ayeuna giliranana. Upami anjeun angkat ka Lisbon, tong hilap ngalalana di Santaurio de Fátima, éta caket pisan, éta éndah, ageung sareng pinuh ku mistik.

Menara Belém

  Upami anjeun resep arsitéktur aya seueur gedong sareng struktur anu pantes dipikaterang ku nyalira. Portugal ngagaduhan, contona, seueur gedong. Naha anjeun badé angkat ka Lisbon? Maka tong hilap nganjang ka Torre de Belém anu éndah. Éta éndah di luar sareng di jero sareng ti teras na anu paling katingali.

Biara Guadalupe

Éropa pinuh ku garéja sareng biara sareng sababaraha anu paling indah di Spanyol. Ieu kasus Biara Guadalupe, salah sahiji Situs Warisan Dunya Spanyol anu aya di Extremadura sareng mangrupikeun Biara Guadalupe anu éndah. Entong sono!

Menara Petronas

Salah sahiji gedong anu paling ikonik di Malaysia nyaéta Petronas Towers. Anjeun panginten henteu terang namina tapi pastina anjeun parantos ningali profil dua kali sababaraha kali sareng Salah sahiji gedung pencakar langit paling éndah di dunya nyaéta Petronas Towers Malaysia. Aranjeunna mangrupikeun makuta Kuala Lumpur sareng anjeun moal sono aranjeunna.

The Anne Frank House

Urang sadayana parantos nguping caritaan Anne Frank. Dina sababaraha cara atanapi cara anu sanés, kusabab parantos maca buku, pikeun pilem, pikeun film dokumenter atanapi ngan saukur kusabab Salah sahiji musium anu paling sering dikunjungi di Walanda nyaéta Anne Frank House, imah dimana Anne sareng kulawargana nyumput ti Nazi dina Perang Dunia Kadua.

Adat istiadat Ékuador

Amérika Latin mangrupikeun pot lebur balapan sareng rébuan taun peradaban sareng budaya parantos ninggali warisan penting. Mungkin, pikeun anu sanés Amérika, anjeun henteu angkat ka Ékuador? Nya, éta nagara anu saé sareng ngagaduhan seueur adat istiadat. Kumaha upami terang sababaraha diantarana sateuacan nganjang? tatakrama, kostum has, tuangeun ...

Adat istiadat Bolivia

Upami anjeun henteu terang Amérika Kidul sigana anjeun henteu terang yén Bolivia mangrupikeun nagara anu seueur sareng ku sabab éta teu tiasa dicarioskeun tradisi na. Naha anjeun badé ka Bolivia? Naon tujuan anu saé! Éta ngagaduhan seueur adat budaya, seueur sejarah sareng seueur tuangeun anu ngeunah! Pastikeun pikeun nyobaan sakedik tina sagala hal.

Adat istiadat Mesir

Mesir mangrupikeun tujuan pikeun unggal pengembara. Sakali dina kahirupan anjeun anjeun kedah ningali piramida sareng candi kuno na hirup. Sadayana Mesir Upami anjeun angkat ka Mesir sareng ngarencanakeun bersosialisasi, langkung gampang pikeun anjeun pikeun terang sababaraha adat-istiadatna supados henteu sopan sareng senang.

Peta ngeunaan Peta Tahta

Fantasi abad pertengahan mangrupikeun hiji genre anu hébat anu tiasa ngandung carita anu sami tina sihir sareng intrik politik, ngalangkungan roman kana kapahlawanan sareng Naha anjeun resep Game of Thrones? Nya, di Irlandia sareng Spanyol anjeun gaduh seueur setting alami dimana sababaraha episode tina séri parantos difilemkeun.

éta pedriza

Lokasina di daérah kidul Sierra de Guadarrama, belah kalér-kalér Komunitas Madrid sareng dina ...

Cala Mitjana, tujuan usum panas

Sakali deui Menorca, sakali deui pulau éndah ieu sareng pantai na anu indah dipidangkeun salaku tujuan usum panas anu super populer sareng disarankeun. Dupi anjeun teu acan nuju liburan dina usum panas ayeuna? Teras angkat ka Menorca sareng didieu ulah lirén matahari di Cala Mijtana.

Bukit beaker

Patung Yesus dikali sapanjang dunya kulon sareng Kristen sareng nalika naék di gunung atanapi bukit janten tujuan populér. Salah sahiji tujuan wisata agama anu paling populér di Mexico nyaéta di Guanajato: éta mangrupikeun Santo del Cubilete sareng patung Kristus na anu ageung.

Daptar pikeun paspor sareng visa

Kumaha ngabaru paspor

Paspor mangrupikeun dokumén resmi kalayan validitas internasional anu dikaluarkeun ku nagara tangtu supados ...

Cala Turqueta, juru éndah di Menorca

Tujuan usum panas anu saé nyaéta Kapuloan Balearic, hiji komunitas insular otonom Spanyol anu aya di Laut Tengah sareng ibukota Palma. Di jero Naha anjeun hoyong mikaresep pantai usum panas ayeuna? Kepala ka Menorca sareng nyéépkeun waktos di Cala Turqueta: pasir bodas, cai biru, tangkal pinus, matahari ...

Naon anu kedah ditingali di Roma

Salah sahiji kota anu paling wisata di dunya pasti aya Roma. Kalayan rébuan taun sajarah éta ngagaduhan hal pikeun sadayana: reruntuhan kuno, gedong Roma mangrupikeun kota anu abadi: mendakan naon anu kedah ditingali, naon anu teu sono, dimana jalan, jalan naon anu kedah dituturkeun, kumaha ngamangpaatkeun Roma Pass, jsb.

Lingkungan Santa Cruz, di Seville

Kumaha upami jalan-jalan ngalangkungan lingkungan Santa Cruz, di jantung Seville? Imah-imah baheula, katedral, teras, kotak sareng seueur tempat pikeun tapas.

Naon anu kedah ditingali di Évora

Usum panas ieu anjeun tiasa terang salah sahiji kota pangkolotna sareng paling éndah di Éropa: Évora, di Portugal: gereja, candi Romawi, menhirs.

Naon anu kudu dilakukeun di Pulo Tavira

Usum panas datang! Upami anjeun nyebrang ka Portugal anjeun tiasa nganjang ka basisir Algarve sareng di sana nganjang ka Pulo Tavira kalayan basisir na. Sareng anjeun bahkan tiasa latihan nudisme.

Naon anu kedah ditingali dina Morella

Usum panas ieu anjeun tiasa didatangan Morella, kota anu aya di antara kota-kota anu paling indah di Spanyol: saluran cai, istana abad pertengahan, truffle hideung ...

Sumber Walungan Cuervo

Spanyol mangrupikeun nagara anu matak. Henteu ngan ukur nyarios dina istilah budaya atanapi gastronomis tapi ogé alami. Ti kalér ka kidul…

Taman Kecap, kedah-tingali di Tokyo

Naha anjeun badé angkat ka Tokyo? Salah sahiji kebon paling éndah di kota nyaéta Shinjuku Gyoen, kebon anu sami anu ditingalikeun dina anime The Garden of Words.

Alesan pikeun ngarambat tanpa koper

Iinditan tanpa kantong dipariksa mangrupikeun kabagjaan, henteu dimana waé anjeun milari. Pikeun ngamimitian, nalika ngumbara ngan ukur bagasi ...

Sukarelawan di sakumna dunya

Wisata gratis salaku sukarelawan

Iinditan gratis salaku sukarelawan nalika urang tingali dunya tiasa, kusabab aya program sukarelawan di seueur nagara sareng misi anu béda.

Teluk éndah Huatulco

Naha anjeun resep pantai pasir bodas? Teras Anjeun tiasa nyobian pantai éndah Bahías de Huatulco, di Pasipik Méksiko.

Pantai Thailand

Didatangan pantai pangalusna di Thailand

Pendakan anu mana pantai anu pangsaéna di Thailand anu matak anjeun henteu sono dina perjalanan anjeun ka nagara anu saé ieu, ti pangsibukna dugi ka pantai-pantai.

Pendakan kaéndahan Délta Mekong

Salah sahiji mutiara wisata di Vietnam nyaéta Delta Mekong, tapi naha pantes didatangan atanapi éta kaleuleuwih? Di dieu inpormasi, tip sareng sababaraha tujuan.

Dimana ngarambat dina Oktober

Gambar | Pariwisata Asturias Naha anjeun badé ngahémat sababaraha dinten liburan sareng hoyong ngamangpaatkeun éta dina Oktober? Pilihan wijaksana! Nalika…

Santorini

Dimana ngarambat Séptémber

Sakali Juli sareng Agustus parantos réngsé, urang mendakan yén liburan parantos atosan sareng pasualan déprési anu matak pikaboseneun ...

Vaksinasi ngumbara ka Thailand

Dupi anjeun badé ka Thailand? Maka anjeun kedah terang sadayana ngeunaan vaksin anu anjeun peryogikeun pikeun angkat ka Thailand sareng henteu gering.

Berlin dina tilu dinten

Naon anu anjeun tiasa terang di Berlin dina tilu dinten? Nya, leres pisan, panduan 72 jam urang di Berlin nunjukkeun: musium, kotak, Tembok ...

Liburan di Fiji, liburan di surga

Naha anjeun resep pantai, karang sareng alam? Teras meser tikét ka Fiji terasrasakeun pulau-pulau anu hebat sareng nyaman ieu di Oséania.

Ngajalajah Danau Titicaca

Situ Titicaca ngagaduhan hal anu narik ati pikeun anu ngémutannana. Ieu mangrupikeun danau anu tiasa dilayaran pangluhurna di dunya ...

Kuil-kuil anu éndah di Ayutthaya

Thailand pikaresepeun sareng éta sababna upami anjeun resep budaya, tong hilap nganjang ka reruntuhan Ayuttahaya, caket pisan sareng Bangkok. Istana, candi, patung Budha.

Catacombs Roma

Pikeun mikiran Roma pikeun ngémutan babad peradaban Kulon, tujuh bukit na, arsitéktur anu spektakuler, ...

Kenalan Bran Castle

Upami anjeun resep carita Count Dracula, anjeun tiasa didatangan Istana Bran di Rumania ... malahan nyéépkeun waktos wengi Lebaran anu henteu terlupakan!

Tips kanggo ngumbara nyalira

Sanaos mimitina éta tiasa masihan sababaraha kalangenan, utamina pikeun anu teu ngagaduhan pangalaman, anu leres nyaéta ngumbara nyalira tiasa janten ...

Pantai Asturian

Pantai pangalusna di Asturias

Pendakan pantai-pantai anu pangsaéna di Asturias, pantai anu aya di garis basisir Asturian anu éndah, dikurilingan ku ruang alam, sababaraha anu unik di dunya.

Didatangan reruntuhan Herculaneum

Dupi anjeun badé ka Itali? Naha anjeun resep ruruntuhan? Dupi anjeun badé didatangan Pompeii? Maka tong tinggalkeun reruntuhan Herculaneum. Aranjeunna hebat pisan sareng caket pisan!