5 tempat wisata di Kiev

Kiev sampurna ngagabungkeun abad pertengahan sareng sajarah modéren: katedral sareng témbok, guha, gedong Soviét, bak Rusia sareng mémori Chernobyl.

Pariwisata di Tel Aviv

Ngarencanakeun perjalanan ka Israél? Entong sono Tel Aviv, ku sajarah na, lingkungan na, pantai na, wisata na ka Laut Mati atanapi Masada.

Dubrovnik

Nganjang ka pantai Dubrovnik

Panggihan kunjungan anu pangsaéna di pantai Dubrovnik sareng sekitarna, juru damai caket kota pikeun mikaresep liburan anu santai.

3 Resort ékologis sareng méwah

Upami anjeun gaduh artos, anjeun tiasa ngaksés tempat méwah, tempat-tempat kaéndahan anu teu aya bandingna anu bakal ngajantenkeun anjeun hirup pangalaman anu henteu terlupakan. Tulis tilu ngaran ieu sareng mimitian ngalamun.

Pantai Gulpiyuri, mutiara Asturias

Naha anjeun badé angkat ka pantai usum panas payun? Teras tingali di Asturias sareng basisir na. Milik Gulpiyuri mangrupikeun mutiara permata.

Sapporo, di beulah kalér Jepang

Jepang Kalér kirang dikunjungi tapi geulis pisan. Sapporo ngantosan anjeun sareng pagunungan, patung salju, leuweung sareng kebon lavender na.

Didatangan Danau Titicaca, heran di Peru

Peru mangrupikeun tujuan anu saé di Amérika Kidul sareng Danau Titicaca mangrupikeun situ anu paling saé di dunya: pulau totora, kayak, reruntuhan arkéologis ...

Huayna Picchu, harta karun di Peru

Anjeun badé ka Peru? Dupi anjeun badé didatangan Machu Picchu? Teras peres haté, pikasieuneun vertigo teras naék ka Huayna Picchu. Anjeun bakal diganjar ku pandangan anu pangsaéna!

5 asrama di Berlin

Naha anjeun badé ka Berlin sareng hoyong terang kota, pendak sareng jalma, senang-senang sareng teu nyéépkeun seueur artos? Janten, bobo di asrama.

5 asrama di Paris

Dupi anjeun milarian akomodasi di Paris? Naon anu murah? Teras asrama pikeun backpacker sareng wisatawan anu saderhana anu pangsaéna: daptar 5 asrama ieu di Paris.

5 istana anu teu tiasa hilap di St.

Teu aya perjalanan ka Rusia tanpa St. Petersburg. Sareng teu aya kunjungan ka St. Petersburg tanpa wisata istana anu pangsaéna. Candak tujuan!

Asrama di New York

Naha anjeun nga-backpack New York sareng hoyong ngahémat? Janten cicing di asrama, aya sakedik segalanya tapi aya anu leres-leres saé pisan sareng gaya.

5 asrama di Dublin

Upami anjeun badé angkat ka Dublin, panginten kanggo Saint Patrick? Teu kedah milarian deui: ieu aya 5 asrama anu saé di Dublin. Nya ayana, murah.

Hakone, wisata ti Tokyo

Naha anjeun badé ka Tokyo sareng badé ningali Gunung Fuji? Teras angkat ka Hakone, kirang ti 100 km: leuweung, lebak, kawah, sumber cai panas, gunung sareng tangtosna, Fuji.

Museum anu pangsaéna di Tokyo

Naha anjeun badé ka Tokyo tapi anjeun henteu kersa murag kana musium klasik? Teras tuliskeun daptar musium paling anéh ieu: samurais, solokan, Origami, penjahat.

Naon anu bakal didatangan di Aljazair

Naha anjeun resep ka Afrika? Maka anjeun kedah didatangan Aljazair sareng kaajaibanana: arkéologi, sajarah, taman nasional, gurun, pagunungan sareng pantai éndah.

Pencakar langit anu pangsaéna di Tokyo

Dupi anjeun badé ka Tokyo? Kartu pos Tokyo anu saé sareng teu hilap nyaéta gedong pencakar langit sareng menara na. Pastikeun anjeun nganjang ka Mori Tower, Tokyo Skytree sareng Tokyo Tower.

Wisata Ghostbusters di New York

Upami anjeun angkat ka New York sareng anjeun resep pilemna seueur anu kedah dituju, tapi upami anjeun penggemar The Ghostbusters anjeun tiasa ningali tempatna. Candak tur Ghostbusters!

Pariwisata murah di Pulo Easter

Naha saur anjeun ka Pulo Paskah mahal? Ngaleungitkeun ideu éta. Pulo Easter atanapi Rapa Nui mangrupikeun surga anu tiasa diaksés janten bungkus ransel anjeun sareng siap-siap.

Kalédonia Anyar, sakedik juru dunya

Naha anjeun resep nyéépkeun usum panas di paradises jauh? Teras cobian Kalédonia Anyar, hiji pulau anu saé sareng sarébu bentang: pantai, bakau, gawir, leuweung

Ulan Bator, wisata anu jauh

Babaturan nyarios ka kuring yén anjeunna resep ka tujuan anu aheng sareng sakarat pikeun leungit di jalan-jalan Ulan ...

Wisata wisata anu anéh di Stockholm

Sadaya kota nyimpen tempat-tempat anu anéh janten upami anjeun teu kersa ngalakukeun hal anu sami sareng sadaya wisatawan, tuliskeun kunjungan-kunjungan aneh ieu di Stockholm.

Objek Wisata Seoul

Naha anjeun henteu mendakan Koréa Kidul dimimitian ku Seoul? Kota ieu modéren, kosmopolitan sareng ngagaduhan sagala rupa: budaya, sajarah, seni, musik.

Airbus A380, anu panggedéna

Naha anjeun terang anu mangrupikeun pesawat komersial anu pangbadagna di dunya? Éta nyaéta Airbus A380, pesawat dua-dekker sareng bar sareng pancuran. Kenalan éta!

Strolling ngaliwatan San Marino

Upami anjeun pakansi ka Italia, tur ka San Marino, salah sahiji nagara pangleutikna di dunya: istana, desa abad pertengahan sareng bentang.

Naon anu kedah dilakukeun tilu dinten di Shanghai

Shanghai mangrupikeun kota anu pendudukna tapi tong hariwang, anjeun ngan ukur kedah mesen wisata. Kituna, perhatoskeun naon anu kedah dilakukeun 3 dinten di Shanghai supados henteu sono anu pangsaéna.

Vanuatu, surga jauh

Kirang langkung dikenal tibatan Tahiti atanapi Bora Bora tapi sapertos éndah Vanuatu, di Pasipik Kidul. Pulo nawiskeun pantai, gunung seuneuan, leuweung, sareng bahkan kanibal.

Liburan pang murahna di Bora Bora

Bora Bora sinonim sareng liburan di surga sareng liburan mewah, tapi percanten atanapi henteu, aya hotél langkung mirah pikeun nikmati surga.

5 warung kopi saé di Bruges

Nalika anjeun ka Bruges istirahat kanggo sarapan atanapi tèh di salah sahiji ti 5 kafe anu hébat sareng lucu ieu: kopi, teh, kueh, coklat, coklat.

Wisata ti Bukares

Upami anjeun angkat ka Rumania tong cicing di Bukares, angkat kana perjalanan! Aya situs anu saé pisan caket antara istana Dracula, istana, leuweung sareng kota.

Naon hartosna warna paspor?

Nalika ngamimitian perjalanan di luar negeri, paspor mangrupikeun serat pangenalan urang. Inpormasi anu dikandungna ...

Tip pelayaran

Wisata pesiar, tips praktis

Wisata ku pelayaran mangrupikeun pangalaman énggal, janten urang kedah terang sababaraha hal sateuacanna. Kami masihan anjeun sababaraha saran praktis.

Wisata ti Kyoto

Lingkungan Kyoto anu saé janten pastikeun pikeun nganjang ka aranjeunna: Arashiyama, Kokeera, Katsura sareng rébuan toris beureum Fushimi Inari.

Wisata ti Bangkok

Anjeun badé angkat ka Bangkok? Teras pasihan sababaraha dinten kanggo wisata ti Bangkok: reruntuhan, pasar, candi sareng pantai hébat.

Ngabungkus ransel

Tip sareng alesan backpacking

Pendakan sababaraha alesan sareng di luhur sadayana sababaraha tips pikeun mikaresep perjalanan backpacking, pangalaman anyar.

Ngarasakeun saminggu di Jamaika

Jamaika sinonim sareng pantai sareng reggae tapi nawiskeun langkung seueur deui. Saminggu di Jamaika mangrupikeun anu pangsaéna: pantai, curug, leuweung geledegan, pagunungan sareng seueur rum.

Liburan cerah di Barbados

Naha anjeun mikir ngeunaan Karibia? Nya, Barbados mangrupikeun tujuan anu hadé: pantai éndah, laut ngalamun, sajarah kolonial sareng seueur, seueur rum.

Aberdeen, mutiara di Skotlandia

Aberdeen mangrupikeun tujuan anu hadé di Skotlandia: gereja, pantai, istana, sulingan wiski, William Wallace. Naon deui anu anjeun pikahoyong ?!

Didatangan Rock of Gibraltar

Dupi anjeun kersa jalan-jalan ka Gibraltar? Kalayan sababaraha dinten parantos cekap turun-turun batu, tuang, jalan-jalan terasrasakeun.

Perjalanan ku Émirat, Émirat Laleur

Naha anjeun ngapung atanapi anjeun ngapung atanapi anjeun hoyong ngapung sareng Émirat? Éta mangrupikeun maskapai anu pangsaéna di dunya janten milari kumaha éta, naon anu saé sareng anu goréng.

Paspor atanapi nomer VISA

Naon nomer visa kuring?

Pitunjuk pikeun milarian nomer Visa dina paspor atanapi visa, dokumén penting pikeun indit ka nagara sanés. Naha anjeun terang kumaha kéngingkeunana?

5 tempat pikeun didatangan di Lima

Lima mangrupikeun kota anu paling saé sareng lengkep anu didatangan: sajarah kolonial, seni sareng sejarah pra-Columbian, taman, istana sareng seueur deui.

Poe usum panas di Bratislava

Anjeun museurkeun Bratislava? Naha disada sapertos misteri sareng Abad Pertengahan? Janten, kadatangan éta sabab anjeun moal kuciwa: istana, gereja, situ sareng pameran abad pertengahan.

Usum panas di Tunisia

Kumaha saur anjeun ngeunaan pantai Tunisia pikeun usum panas 2017 ieu? Aranjeunna mangrupikeun surga anu leres sareng anjeun gaduh sadayana: sejarah, reruntuhan, kadaharan, pantai sareng kesenangan.

Hiburan wengi di Dubai, kumaha carana senang

Anjeun badé ka Dubai? Nya, éta langkung seueur tibatan gurun sareng balanja, éta ngagaduhan kahirupan wengi anu hebat! Pék pakean baju pikeun kaluar sabab anjeun bakal senang.

5 usum panas ti London

Naha anjeun badé ka London usum panas ayeuna? Upami anjeun hoyong nikmati, anjeun tiasa kabur ti kota ka Brighton, Portmouth, Salisbury, Whitstable ...

Kabur panas Lisbon, ka pantai!

Dupi anjeun badé didatangan Lisbon usum panas ayeuna? Janten, pikeun nyegah lebur, jalan-jalan ngurilingan salah sahiji basisir na. Aya pantai caket Lisbon anu saé!

5 tempat misterius di Paris

Paris mangrupikeun kota kuno sareng ngagaduhan sudut anu misterius. Sababaraha dipikaterang sareng anu sanés henteu seueur. Museum Vampirismeu, palataran batu nisan?

Naon anu kedah dilakukeun 3 dinten di Havana

Naha anjeun badé ka Kuba? Entong luncat langsung ka basisir na. Nyéépkeun 3 dinten di Havana sareng mendakan sejarah, budaya sareng warisan na. Anjeun moal ngeureunkeun héran anjeun!

Wisata langkung mirah

Tip pikeun ngahemat nalika liburan

Kami masihan anjeun sababaraha trik saderhana pikeun tiasa ngahémat nalika ngarencanakeun sareng ngararasakeun liburan salajengna, dina tujuan naon waé.

Wisata anu pangsaéna ti Seville

Upami anjeun jalan-jalan ka Seville, tong hilap mendakan sakurilingna. Aya seueur kota anu tiasa didatangan dina jarak leumpang! Córdoba, Cadiz, Jerez de la Frontera ...

Languedoc, usum panas di Perancis

Usum panas datang. Naha anjeun mikir ka beulah kidul Perancis? Languedoc nawiskeun budaya, sajarah sareng pantai anu luar biasa. Bakal usum panas anu sampurna.

Mojácar, tujuan anu menawan di Almería

Naha anjeun parantos ngarencanakeun usum panas 2017? Turutan panonpoé sareng nuju ka Almería: kampung Mojácar anu indah sareng pantai anu spektakuler ngantosan anjeun di dinya.

Iinditan sareng piaraan anjeun tiasa

Iinditan sareng piaraan anjeun tiasa dimungkinkeun dinten ayeuna yén kami parantos mendakan seueur fasilitas tina hal prosedur sareng akomodasi anu disayogikeun pikeun éta.

Jinis hijrah

Migrasi mangrupikeun perpindahan penduduk, anu lumangsung ti hiji tempat asal ka tujuan anu sanés. Naon jinis hijrah manusa di dinya?

5 pintonan panorama pangalusna Paris

Nalika anjeun angkat ka paris, tong lirén ngalangkungan jalan-jalan na naék na gedong jangkung. Kenalkeun 5 titik panorama anu pangsaéna di Paris!

Devon, usum panas Inggris

Naha anjeun badé gaduh liburan usum panas Inggris? Teras didatangan Devon: istana, gawir, pantai, kota abad pertengahan, bir.

Kawagoe, Little Edo caket Tokyo

Upami anjeun aya di Tokyo sareng anjeun mendakan éta modérn pisan sareng kosmopolitan, angkat ka Kawagoe, Little Edo, caket pisan, sareng mendakan Jepang abad pertengahan.

Basisir Kroasia

Basisir pangsaéna di Kroasia

Pendakan sababaraha pantai anu dianggap paling saé di Kroasia. Pantai kota atanapi pantai indah di pulau-pulau, sababaraha anu khas pisan.

5 Museum kanggo didatangan di Jérman

Dina tulisan dinten ieu kami masihan anjeun 5 musium pikeun didatangan di Jérman. Upami anjeun ngarencanakeun badé angkat ka nagara Jérmanik, pastikeun didatangan aranjeunna.

Pariwisata outdoor di Luksemburg

Naha anjeun terang Luksemburg? Mangrupikeun nagara leutik tapi ngagaduhan sagala rupa anu pikaresepeun pikeun wisata luar: rute pikeun pengendara sepeda sareng pendaki, lebak sareng istana.

Alaska Kalér, wates dunya

Upami anjeun resep Alam ku huruf kapital maka anjeun moal sono ka Alaska. Kalér mangrupikeun bagian paling jauh sareng paling kasar tina nagara éta sareng éta éndah.

Tujuan wisata utama di Mongolia

Upami anjeun resep alam sareng musna di tujuan anu jauh sareng aheng, parantos waktuna pikeun anjeun mendakan kaendahan alam sareng budaya Mongolia.

Mongolia, wisata aheng

Mongolia mangrupikeun tujuan wisata anu aheng sareng éndah dina waktos anu sami. Upami anjeun hoyong hirup petualangan, ieu lahan gurun, gunung sareng stepa ngantosan anjeun.

Wisata nyalira

Tip sareng ideu pikeun iinditan nyalira

Kami masihan anjeun sababaraha tips anu manpaat pikeun ngumbara nyalira di sakumna dunya, hal anu beuki seueur jalmi anu tiasa janten pangalaman anu luar biasa.

5 hostél anu disarankeun di Tokyo

Upami anjeun angkat ka Tokyo sareng anjeun henteu hoyong bobo di hotél, lakukeun di asrama. Anjeun bakal pendak sareng jalma-jalma ti panjuru dunya sareng seueur kahadéan sareng sopan santun urang Jepang!

5 kagiatan wisata di Auckland

Auckland mangrupakeun tujuan anu hadé di Selandia Anyar. Kota anu saé, upami aya, nawiskeun seueur kagiatan outdoor. Pendakan aranjeunna!

Didatangan Belfast sareng Dublin

Dupi anjeun di Belfast? Anjeun tiasa ngalalana ka Dublin, caket sareng seueur anu tiasa ditingali. Tulis kumaha ngahijikeun duanana kota sareng naon anu kedah ditingali dina masing-masing kota.

Didatangan London sareng Edinburgh

Kumaha upami nganjang ka London teras angkat ka Edinburgh? Di dieu anjeun gaduh inpormasi ngeunaan cara ngalakukeun éta sareng naon anu bakal didatangan di kadua kota.

5 Tujuan pikeun Natal anu béda

Dina tulisan ieu kami mendakan 5 tujuan pikeun nyéépkeun Natal anu béda. Upami anjeun henteu resep pisan kana perayaan Natal, tempat-tempat ieu bakal pikaresepeun pikeun anjeun.

Liburan di Huanchaco, di basisir Peru

Upami anjeun resep berselancar, Peru sareng budaya kuno maka Huanchaco mangrupikeun tujuan anu anjeun teu tiasa sono. Mangrupikeun spa sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya.

Tilu resor anu disarankeun di Maladéwa

Dupi anjeun kersa liburan di surga? Maladéwa sapertos kitu sareng didieu urang ngantunkeun anjeun tilu pilihan resort kalayan tilu harga anu bénten. Anjeun milih!

Langkung seueur wisata di Iran

Iran terus ngagumkeun urang ku kaajaibanana. Isfahan mangrupikeun kota ageung, budaya sareng Warisan Dunia. Entong mikiran teu nganjang ka dinya!

Perjalanan ka Iran, buaian peradaban

Iran mangrupikeun tujuan magis janten upami anjeun resep petualangan sareng perjalanan ka tempat anu bénten-bénten, milari éta. Di dieu anjeun gaduh inpormasi praktis pikeun ngalakukeunana.

Didatangan Museum Arkéologis Istanbul

Istanbul mangrupikeun kota anu seueur sejarah, seni sareng budaya sareng tempat anu paling saé pikeun terang sadayana nyaéta Museum Arkéologis na, tempat warisan hébat na.

Tabungan nalika ngumbara

Konci pikeun nyimpen perjalanan

Dina tulisan ieu kami nampilkeun sababaraha konci pikeun ngahémat ngumbara, khususna 5 cara anu paling dianggo ku palancong pikeun ngalakukeunana.

Madagaskar, surga anu harum vanili

Upami anjeun resep ngajajah, mendakan sareng janten petualangan, tong lirén ngalalana, touring sareng ngararasakeun Madagaskar, surga pamungkas di Bumi.

Pitunjuk pikeun ngadatangan Moskow

Dina 2017 ulang taun ka-ratus révolusi Rusia dirayakeun sareng anjeun tiasa ngajadwalkeun perjalanan. Ku alatan éta, tuliskeun pituduh ieu pikeun naon anu anjeun teu sono di Moskow

Pulo Anglesey, Pulo Druids

Upami anjeun resep budaya Celtic maka pastikeun nganjang ka Pulo Anglesey di Wales Utara. geulis dimana waé anjeun ningali éta, éta mangrupakeun tujuan anu hadé pikeun didakan.

Pilihan murah pikeun perjalanan

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun kumaha perjalanan langkung ékonomis nganggo pilihan murah ieu pikeun ngarambat: ngalatih atanapi pesawat, hotél atanapi cicing sareng anu sanés, jst.

Opat musium di Buenos Aires

Naha anjeun ngadatangan Buenos Aires? Pastikeun anjeun nganjang ka opat situs khusus ieu: Teater Colón, Museum Evita, Museum Imigrasi sareng Istana Barolo.

Kosta Rika Liburan Karibia

Wisata ngaliwatan daérah Karibia Kosta Rika sareng mendakan pantai, leuweung, curug, gunung, désa sareng kaajaiban anu sanés.