Liburan murah di Sardinia

Tulis inpormasi ieu sareng tip pikeun mikaresep Sardinia kalayan ransel anjeun dina taktak anjeun.

Dalt-Vila

Pendakan Ibiza saluareun pésta

Pulo Ibiza henteu ngan ukur pésta, janten kami bakal mendakan sababaraha hal anu kedah dilakukeun sareng tingali, ti Dalt Vilas dugi ka pasar.

pantai pangalusna Melbourne

Pantai pangalusna Melbourne urang

Kami ngumbara ka Melbourne, Australia, pikeun ningali sababaraha pantai anu pangsaéna di Melbourne sareng nikmati tempat anu pangsaéna di tempat ieu

Basisir pangsaéna di mijas

Basisir sareng teluk di Mijas

Dinten ieu kami terang pantai sareng teluk anu tiasa kami mendakan di Mijas, salah sahiji tujuan wisata utama di Malaga Costa del Sol

Kastil Dunnottar

Tuturkeun Rute Kastil Skotlandia

Skotlandia kasohor istana na sareng anjeun tiasa nuturkeun Skotlandia Istana Rute pikeun ningali anu pangsaéna, anu paling éndah, anu teu tiasa hilap

Portugal

Tujuan anu disarankeun di Portugal

Perjalanan ngalangkungan Portugal henteu lengkep upami anjeun henteu nganjang ka kota-kota ieu. Ngagabungkeun sajarah, bentang, budaya sareng gastronomi sareng éta moal hilap!

Cannes

Wisata anu pangsaéna ti Nice

Upami anjeun sumping ka Nice dina usum panas ieu, pastikeun anjeun tiasa didatangan kota-kota Perancis Riviera anu menawan di sakitar na. Aranjeunna sepuh sareng geulis!

Basisir di Kapuloan Kanaria

Pantai pangalusna di Kapuloan Kanaria

Pantai-pantai anu pangsaéna di Kapuloan Kanaria nyaéta perkotaan, atanapi di lingkungan alam. Aya pantai pikeun sadaya cita rasa, kalayan keusik emas atanapi hideung.

Cruise Monarch

Kapal Laut Laut Cruises 2016

Anjeun masih gaduh waktos kanggo mesen pelayaran di Laut Baltik! Kuring ngantepkeun anjeun sababaraha nawaran sareng tips pikeun terang tujuan anu saé ieu.

Vlad Tepes

Wisata Dracula di Tranlandia

Dina lalampahan anjeun salajengna ka Rumania, tong sono wisata ngeunaan Dracula, Romania anu paling getih sareng populér.

Candak anjing anjeun ka pantai

Dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan seueur pantai Spanyol dimana anjeun tiasa indit tanpa masalah sareng anjing anjeun. Candak anjing anjeun ka pantai!

Céko

Tilu kota pikeun didatangan ti Prague

Upami anjeun angkat ka Prague usum panas ieu, tong sono ka Pilsen, Ceské Budejovice sareng Frantiskovy Lázne. Ieu mangrupikeun tilu jalan anu teu hilap ti ibukota Céko!

Burano Venice

5 kota anu paling warna di dunya

Kami nampilkeun ka anjeun lima kota anu paling warna di dunya, kalayan bumi anu endah dicét dina warna-warni anu parantos kasohor.

Ngapung pikeun kahiji kalina

Sok aya anu mimiti pikeun sagalana, bahkan ngalayang. Upami anjeun kéngingkeun hiber anu munggaran anjeun pas, tulisan ieu tiasa ngabantuan pisan.

Pantai Balos

Kreta, ratu pantai Mediterania anu pangsaéna

Upami anjeun resep panonpoé, laut sareng pantai, teu aya anu langkung saé tibatan Yunani sareng di antara pulau-pulau na, Kreta anu pangageungna janten didieu mangrupikeun pantai anu pangsaéna.

Inpormasi Éropa Wétan

Inpormasi Dasar tentang Éropa Wétan

Naha anjeun hoyong perjalanan sareng kedah gaduh seueur inpormasi sabisa ngeunaan Éropa Wétan? Lebetkeun tulisan kami dimana kami ngungkabkeun sadayana Rahasia.

Kapuloan anu aya di situ

Kapuloan di situ pikeun liburan

Dinten ieu kami nunjukkeun ka anjeun sababaraha pulau di situ, tempat anu aneh kalayan bentang anu saé pikeun musna dina liburan.

Curug Iguazu

7 kaajaiban alam dunya

Kenalkeun 7 kaajaiban alam di dunya, dipilih ku sora populér, sareng tempat anu luar biasa anu kedah ditingali.

Katedral La Seu

7 hal anu kedah dilakukeun di Mallorca

Pendakan tujuh hal penting anu kedah dilakukeun di Mallorca, hiji pulau anu ngagaduhan langkung ti ngan ukur pantai sareng teluk kalayan perairan anu jernih.

Katedral Santiago of Compostela

Jalan Portugis ka Santiago

Jalan Portugis Camino de Santiago mangrupikeun kadua anu paling dilakukeun saatos Perancis, sareng bagian Tui, kiduleun Galicia.

Mobil séwa

Ngahémat mobil anjeun dina liburan ieu

Pindah ti hiji tempat ka tempat anu sanés tanpa kedah ngandelkeun saha waé anu éndah, leres? Catet tip ieu pikeun ngahémat artos dina nyéwaan mobil anjeun.

Berlin

Genep musium gratis di Berlin

Upami anjeun resep sajarah Jérman, kalebet Nazi sareng Soviét, anjeun moal sono kana musium gratis sareng anu disarankeun ieu di Berlin. 

Nanjak Sasak Sydney

Tilu pangalaman anu anjeun teu tiasa sono di Sydney

Anjeun badé ka Sidney? Entong balik tanpa cicing salah sahiji tina tilu pangalaman anu matak dina jambatan ikon na: naék kana sasak, leumpang meuntas atanapi ngalayang dina helikopter, mana anu anjeun paling resep?

Rute wisata pikeun anu resep pustaka

Upami sababaraha minggu ka pengker kami nampilkeun anjeun 10 pilem anu ngan ku ningali éta ngajantenkeun anjeun hoyong ngumbara ka tempat-tempat anu saé ...

Liburan di deukeut Madrid

Mikir tempat liburan di Madrid? Kami ngajukeun anjeun sababaraha tujuan pikeun milarian kota-kota menawan caket ibukota Spanyol. Pendakan aranjeunna

Hak panumpang hawa

Upami anjeun henteu terang hak-hak panumpang ku pesawat, anjeun dina rahmat maskapai pikeun nungtut jinis masalah. Pilarian terang ngeunaan hak-hak anjeun di dieu.

Aplikasi pikeun ngarambat

Aplikasi anu pangsaéna kanggo perjalanan

Milarian Aplikasi anu pangsaéna kanggo perjalanan, ti aplikasi pikeun milarian penerbangan ka anu sanés pikeun ngabantosan kami dina tujuan, milari tempat anu tiasa didatangan.

Kidul Key Largo

Konci anu pangsaéna di Kuba

Naha anjeun bosen tiis sareng ngan ukur mikirkeun usum panas? Usum panas sinonim sareng pantai sareng laut sareng seueur jalmi henteu nyandung dina usum panas tanpa sababaraha dinten na

Samudra Hindia

5 sagara panggedéna di dunya

Kami nunjukkeun anjeun 5 sagara panggedéna di dunya sareng kami nyaritakeun kaistiméwaan masing-masing sareng dimana ayana.

Lalampahan Sukarelawan Nonoman

Upami anjeun teras-terasan hoyong ngalakukeun sababaraha kagiatan sukarela di luar negeri tapi henteu pernah wani ngalakukeun éta, panginten ieu ...

Objék diidinan dina koper pesawat

Naon anu tiasa dibabawa dina koper?

Naha anjeun badé angkat nganggo pesawat? Dupi anjeun nyandak kadaharan dina pesawat? Pilarian terang naon anu anjeun tiasa atanapi teu tiasa bawa dina koper anjeun sareng mana anu tiasa dipareuman alarm.

Panutup pangpanjangna di dunya sareng Éropa

Basisir pangpanjangna di Éropa

Panggihan pantai pangpanjangna di Éropa sareng dunya. Naha aya di Spanyol? Lebetkeun terasrasakeun pantai-pantai ieu dimana anjeun badé surup sareng laut.

Nevado Huaytapallana

Nevados ti Peru

Pendakan 5 gunung anu paling spektakuler salju di Peru terasrasakeun bentang bodas anu ditawarkeun ku pagunungan Peruvian anu ageung ieu.

Palmyra, kaajaiban gurun Siria

Palmyra dinyatakeun salaku Situs Warisan Dunya di 1980. Lokasina di tengah gurun sareng di gigireun oasis, éta mangrupikeun sésa-sésa arkéologis anu paling penting anu masih dijaga.

Naon lebak anu paling penting di dunya?

Naha anjeun terang 10 lebak anu paling penting di dunya? Entong sono ka tempat-tempat anu luar biasa ieu sareng rahasia-rahasia anu disumputkeun ku aranjeunna pikeun anu nganjang ka aranjeunna.

Pegunungan Alpen Swiss

Alpine Fauna: Sasatoan Swiss

Kenalkeun sato-sato khas Alps di Swiss, hiji fauna anu rupa-rupa pisan anu tempatna sababaraha jinis. Naha anjeun hoyong terang aranjeunna?

Cap d'Adge pantai nudist

Cap d'Agde, ibukota nudisme

Pantai Cap d'Adge narik rébuan wisatawan anu hoyong latihan nudisme, naha anjeun hoyong terang akomodasi, naséhat sareng kagiatan anu sayogi?

Abjad Wisatawan (I)

Sugan abjad perjalanan (I) ieu tiasa nungtun anjeun pikeun ngarencanakeun perjalanan-perjalanan anu anjeun henteu acan lakukeun sareng hoyong dilakukeun sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun. Anjeun wani?

Gurun Asia

Gurun gurun Asia

Naha anjeun angkat ka Asia? Kami mendakan genep gurun anu panggedéna di buana pikeun anjeun pikeun resep pamandangan sareng pamandangan anu teu dipikaresep. Naha anjeun bakal sono?

Magrib di Skagen

Dimana Laut Kalér minuhan Bétika

Kami mendakan Skagen di Dénmark, tempat anu luar biasa dimana dua laut pendak sareng nunjukkeun bentang anu teu biasa. Naha anjeun hoyong ningali éta? Lebetkeun!

11 tempat pikeun didatangan sateuacan anjeun maot

Entong cicing tanpa terang sapertos kumaha 11 tempat anu bakal didatangan sateuacan anjeun maot. Dupi anjeun parantos ngadatangan aranjeunna? Naha urang parantos tiasa ngagedekeun daptar perjalanan anjeun ka payun?

Wisata langkung, tujuan pikeun 2016

Tulis ieu di handap dina daptar resolusi anjeun: "Wisata langkung, tujuan pikeun 2016." Ngan ku cara kieu anjeun bakal tumuh salaku jalma sareng mangtaun pangalaman.

Basisir Andalusia

3 ti pantai anu pangsaéna di Andalusia

Aya seueur pantai di Andalusia anu populér sareng hébat, sareng kami nunjukkeun anjeun tilu anu pangsaéna, anu matak anjeun henteu sono upami anjeun angkat ka kidul.

Kidul Argéntina

Anu saé di Argentina kidul

Pendakan tempat wisata anu pangsaéna di kidul Argéntina sareng tempat-tempat unik di daérah ieu anu pinuh ku kejutan pikeun pangumbara anu paling.

Tujuan sun

Tujuan cerah dina bulan Nopémber

Tujuan anu cerah dina bulan Nopémber mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anu gaduh liburan ayeuna. Panggihan tempat-tempat menarik pikeun didatangan.

Pantai Poipu di Hawaii

Poipu Beach perenahna di hiji pulau di Hawaii, pantai anu lega pisan anu pinuh ku jasa kualitas pikeun menikmati liburan anjeun.

Top 3 Basisir di Jamaika

Pulo Jamaika mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun nikmati pantai. Aya tilu pantai anu dianggap pangsaéna sareng anu anjeun kedah didatangan.

Pantai Tropea di Italia

Pantai Tropea perenahna di Basisir Calabrian, di Italia, sareng éta mangrupikeun tempat anu spektakuler.

Pantai pangalusna di china

Basisir pangsaéna di Cina

Dina tulisan ieu kami ngalakukeun ulasan sakedik ngeunaan sababaraha pantai pangsaéna anu tiasa anjeun mendakan di Cina. Naha anjeun terang sadayana?

Warna taksi Bangkok

Taksi Bangkok sadaya warna, pelangi anu ngalir di jalan-jalan kota tanpa istirahat

Lingkungan bahaya di Amérika

Dina tulisan ieu kami bade teras terang mana lingkungan anu paling bahaya di Amérika Serikat sahingga anjeun gaduh inpormasi ngeunaan naon anu anjeun tiasa mendakan

Naon majalah perjalanan anu pangsaéna?

Dina waktos ieu urang badé milarian terang mana anu mangrupikeun majalah perjalanan anu pangsaéna. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun National Geographic Traveler, majalah ...

Sri Lanka: surga pantai India

Sri Lanka mangrupikeun tujuan anu idéal pikeun wisata matahari sareng pantai. Lokasina di Samudra Hindia, pulau ieu ngagaduhan spa sareng kagiatan pikeun sagala rasa.

Aplikasi Top pikeun Wisata ka Roma

Dina waktos ieu kami badé ngenalkeun anjeun kana aplikasi anu paling luar biasa pikeun ngumbara ka Roma. Hayu urang mimitian ku nyebutkeun Katie Parla ...

Gunung McKinley di Alaska

Alaska sareng Hawaii, nagara-nagara anu misah

Hawaii sareng Alaska mangrupikeun dua nagara bagian anu misah di Amérika Serikat sareng sanaos béda pisan aranjeunna ngabagi sababaraha hal anu sami. Dina tulisan ieu kami masihan anjeun sakilas naon anu kedah ditingali dina kadua situs.

El Nido, pantai pangsaéna di Filipina

El Nido, tempatna di Nusantara Palawan, mangrupikeun salah sahiji pantai anu paling indah di Filipina, sareng salah sahiji pantai anu paling diperyogikeun sacara internasional pikeun pariwisata matahari sareng pantai.

Oray

Oray di Bali

Di Bali aya oray, urang panginten mendakan salah sahiji atanapi henteu sadayana perkawis nasib.

Kelapa Sawit Penting di Dunya

Waktos Ieu kami bade didatangan sababaraha kebon palem penting di dunya. Hayu urang mimitian ku Palmeral de Elche, nyaéta ...

Sarana Angkutan Maritim

Angkutan laut mangrupikeun anu pasti bakal ngamungkinkeun urang pikeun tiasa ngalih ngalangkungan cai, anu ...

Basisir Portugal

Upami anjeun badé angkat ka Portugal, éta henteu raoseun pikeun terang mana pantai anu paling narik anu anjeun tiasa mendakan di nagara ieu sareng kota-kota.

Pulo Hvar, Ibiza Kroasia.

Dianggap ku majalah 'Forbes' salaku salah sahiji pulau paling seksi, sareng Hawaii sareng Bahama, pulau ...

Airlines Utama Oséania

Dinten ayeuna urang badé pendak sareng sababaraha maskapai penting di Oséania. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun Qantas, maskapai anu paling penting sareng bersejarah di ...