perkara reklameu

Brindisi

Brindisi perenahna di sisi basisir Laut Adriatik, di kidul-wétan Itali. Dicicingan ti saprak jaman baheula jeung dijajah ku ...

Trieste naon anu kedah ditingali

Trieste

Trieste mangrupakeun kota anu khas, anu aya di beulah kalér Italia, nyanghareup ka Laut Adriatik sareng ngalakukeun ...