Naon ningali di Bulgaria

Bulgaria mangrupakeun nagara leutik di Balkan, pagunungan tur pinuh ku harta karun pikeun traveler. Téritori ieu dicicingan réwuan taun jadi Bulgaria boga kota heubeul pisan, pinuh ku harta arsitéktur sarta arkéologis, kitu ogé bentang pagunungan unforgettable.

Elche

Naon ningali di Elche

Naon ningali di Elche? Milarian monumen sareng tradisi kota Levantine anu éndah sapertos Basilika Santa María, Alcázar sareng Misteri.

Naon ningali di kidul Perancis

Kartu pos anu pangsaéna nyaéta ti kidul Perancis. Bagian nagara ieu ngahimpun sadayana anu tiasa diarepkeun tina liburan Perancis sareng pantai. Kecap pagawéan datang sareng waktosna pikeun ngajadwalkeun liburan sareng panonpoé sareng bentang anu éndah. Keur kitu, kumaha ngeunaan kidul Perancis kalawan Saint Tropez, Nice, Saint Remy, Arles, Avignon ...?

Gua di Asturias

Asturias mangrupikeun komunitas otonom Spanyol, di basisir kalér nagara. Éta dicicingan ku sakitar sajuta jalma sareng éta mangrupikeun daérah, Asturias mangrupikeun ibukota guha sareng seni batu di Spanyol. Minuhan guha anu paling indah sareng berharga.

Kota di Jerman

Jérman ngagaduhan seueur tempat anu pikaresepeun pikeun pariwisata tapi saluareun kota, musium sareng sadayana anu aya hubunganana sareng Perang Dunya Kadua aya Panggihan kota anu paling indah di Jerman: Görlitz, Tübingen, Füssen, Bacharach sareng seueur permata abad pertengahan anu sanés.

Naon ningali di Saint Malo, Perancis

Perancis ngagaduhan tujuan anu saé dimana seni sareng sajarah digabungkeun. Salah sahijina nyaéta Saint Malo, tempat wisata anu pang populerna di Brittany Saint Malo mangrupikeun mutiara wisata di Brittany Perancis, tempat antara Romawi sareng abad pertengahan, kalayan pantai anu indah sareng jalan-jalan anu saé.

Sajarah Masjid Biru di Istanbul

Salah sahiji kartu pos anu paling klasik di Turki nyaéta Masjid Biru anu kasohor anu nangtung ngalawan langit Istanbul. Neguaan, geulis, curvaceous, éta bakal Ngajalajah Masjid Biru éndah, salah sahiji khasanah hébat Istanbul, Situs Warisan Dunya sarta magnet wisata.

Sajarah ruruntuhan Romawi dina pantai Bolonia

Aya hiji desa di Spanyol kidul disebut Bolonia. Di dieu, di pantai na, di basisir Selat Gibraltar, aya susunan ruruntuhan Romawi, papanggih Baelo Claudia, ruruntuhan Romawi paling spektakuler di sakuliah jazirah Ibéria.

Lanzarote: naon ningali

Lanzarote mangrupikeun pulo Kapuloan Canary, sareng saprak 1993 sadayana mangrupikeun Cagar Biosfir. Ngabayangkeun lajeng beauties na! Ieu mangrupikeun pulo kaopat anu paling kaopat Panggihan kaajaiban pulo Lanzarote: pantai, guha, seni, anggur, surfing ...

Naon ningali di Madrid dina hiji poé

Naha anjeun tiasa terang kota dina hiji dinten? Tangtosna henteu, atanapi sahenteuna anjeun henteu tiasa terang lengkep sareng kumaha pantesna kota ... tapi aya waktos anjeun henteu. Upami anjeun ngan ukur gaduh sadinten pikeun kenal Madrid maka anjeun kedah konsentrasi. on atraksi na pang populerna.

Naon anu tiasa ditingali di Andorra dina 2 atanapi 3 dinten

Kapangéranan Andorra aya di antara Spanyol sareng Perancis sareng mangrupikeun nagara daulat leutik anu ékspansi wilayahna ngan ukur 500 kilométer pasagi. Jalan-jalan di sabudeureun Andorra: anjeun tiasa angkat hiking, nganjang ka musium, ski sareng balanja anu saé.

Naon ningali di Portocolom

Dina Mallorca aya hiji kota jeung ngaran Portocolom, hiji desa fishing heubeul, pisan touristy, nu rests dina teluk geulis tur mangrupakeun hébat Portocolom mangrupakeun désa fishing di Mallorca nu mangrupakeun tujuan usum panas gede pikeun coves na, laut pirus na. , guha na, dapur na ...

Widang Lavender di Perancis

Nalika usum panas muncul di kiduleun Perancis, sababaraha daérah padesaan ngahurungkeun lavender sareng janten tontonan anu luar biasa. Ieu kumaha geulis aranjeunna Summer niupan up di Provence jeung padesaan Perancis flushed kalawan lavender.

Kota paling geulis deukeut Berlin

Berlin mangrupikeun ibukota Jérman sareng salah sahiji kota anu paling turis nalika nganjang ka Éropa. Leuwih ti 70 taun geus kaliwat saprak ahir Kadua.

Naon ningali di Okinawa

Perjalanan anu lengkep ka Jepang teu tiasa dibayangkeun tanpa terang Okinawa. Ieu mangrupikeun salah sahiji préféktur anu ngawangun nagara tapi sakitar tilu jam atanapi langkung di Okinawa éta mangrupikeun gerbang ka Jepang tropis.

Naon anu kudu dipigawé di kota heubeul Cuenca urang

  Cuenca mangrupakeun kota Spanyol geulis, kalawan sajarah millenary, sanajan wisata sarta atraksi sajarah dimimitian ku penjajahan Cuenca mangrupa kota Spanyol heubeul anu puseur bersejarah mangrupa Situs Warisan Dunya. Istana, gereja, alun-alun, puri, tembok sareng seueur deui.

Biara Gua Kiev

Kiev mangrupakeun ibukota Ukraina, tapi oge jantung nagara, hiji kota kuna, jeung abad sajarah jeung richness budaya. Di dieu nyaeta kawentar Kiev guha biara nyaeta endah: catacombs, torowongan, gereja, chapels, museum, loba harta karun!

Naon ningali di Limoges

Di daérah Limousin, Perancis, aya kota anu éndah diaku sacara internasional pikeun kualitas sareng kaéndahan porsél na: Limoges. Ieu mangrupakeun kota Limoges, Lawu tina beling kawentar di dunya, boga leuwih charms nawarkeun maneh.

Naon anu kedah ditingali di Jaipur

India mangrupikeun nagara ageung sareng salah sahiji nagara bagian anu nyusunna nyaéta Rajasthan, anu ibukota na nyaéta kota anu indah sareng pikaresepeun di Jaipur. Urang bakal nyarioskeun perkawis ayeuna dinten Jaipur mangrupikeun kota anu paling indah sareng wisata di India: istana, candi, benteng, kebon sareng musium, sadayana ngantosan anjeun.

Naon anu kedah ditingali di Mexico City

Ibukota Méksiko mangrupikeun kota anu lami, sregep, populér, pikaresepeun, bersejarah, pikaresepeun. Teu aya kecap sipat pikeun kota anu paling penting di Museum, taman, istana, kanal, seni, sajarah, piramida ... sadayana ieu sareng seueur deui anu anjeun tiasa terang di Mexico City.

Naon anu kedah ditingali di Nepal

Nepal mangrupikeun nagara alit di daratan di Asia, di buana India. Éta di Himalaya sareng tatangga na nyaéta Cina, India sareng Butan. Di Nepal anjeun tiasa didatangan tempat lahirna Buddha, Everest, candi, tempat suci sareng pangmayaran sareng ogé mikaresep alam anu paling éndah.

Kuil Mesir

Upami anjeun resep sajarah, peradaban kuno sareng misteri, Mesir kedah aya di rute tujuan tujuan anjeun. Sakali dina kahirupan anjeun anjeun kedah angkat ka Discover anu mana candi Mesir anu anjeun moal sono upami anjeun ngumbara ka nagara kuno sareng misterius ieu.

Kuil Megalithic Malta

Dunya ngagaduhan seueur tempat anu misterius, diantarana anu kirang dikenal sareng seueur anu dianggap. Malta mangrupikeun salah sahiji atanapi, anu langkung khusus, kuil-kuil. Kenalan candi megalitik misterius Malta.

Badalona

Badalona kasohor sésa-sésa na ti jaman Romawi. Tapi ogé pikeun pantai anu saé sareng taman anu saé.

Panama Terusan

Kalayan kasusah pisan dina pangwangunanna, Terusan Panama mangrupikeun karya rékayasa pharaonic anu ngahijikeun laut ...

Masai Mara, tujuan safari

Masai Mara mangrupikeun tujuan safari anu hébat sareng narik wisatawan ti sakumna penjuru dunya. Pikeun aranjeunna anu resep ...

Wilujeng sumping di samoa

Upami kuring mikirkeun kumaha kahirupan di surga kedahna, kuring henteu terang kunaon, tapi kuring salawasna ngabayangkeun hiji pulau ...

Perjalanan Sudan

Sudan mangrupikeun nagara Afrika bentang anu saé. Éta sanés tujuan wisata per se, éta langkung seueur pikeun petualangan ...

Goa, surga di India

Goa mangrupikeun tujuan tropis anu paling populér di India. Mangrupikeun tujuan pikeun seueur backpacker milarian anu saé ...

Kamakura, tujuan di Jepang

  Kamakura mangrupikeun salah sahiji wisata khas anu tiasa dilakukeun ti Tokyo, ibukota Jepang. Upami dunya ...

Lalampahan Phuket

  2020 anu dahsyat ieu parantos réngsé. Urang parantos tiasa ngaharepkeun yén urang bakal ningalkeun pandemi sareng ...

Perjalanan Vladivostok

Vladivostok mangrupikeun kota Rusia anu caket pisan sareng wates sareng Cina sareng Koréa Kalér. Éta mangrupikeun…

Pulo Guadalupe

Bentang anu seueur anu dipilarian ku palancong ngagaduhan pantai, matahari sareng cai pirus. Aya sababaraha tujuan sareng ciri ieu, tapi ...

Wisata ka Sarajevo

Sarajevo nyaéta ibukota Bosnia sareng Herzegovina, kota anu seueur héjo, anu aya di lebak anu dikurilingan ...

London sareng murangkalih

Aya kota anu ramah pisan pikeun didatangan ku murangkalih sabab nawiskeun wisata, musium, kagiatan, desain anu gampang dilayari ...

Nagara Amérika Tengah

Amérika mangrupikeun buana anu kacida gedéna anu ngalir ti tungtung ka tungtung dunya. Aya seueur nagara, tapi tanpa diragukeun ...

Nagara Asia

Dunya ageung sareng nalika ngarencanakeun perjalanan, kumaha urang hoyong gaduh waktos sareng artos ka ...

Tujuh kaajaiban Dunya

Ti saprak 2007 aya 7 Kaajaiban anyar Dunya modéren anu dipilih dina survey global langkung ti 90 ...

Terusan Suez

Aya saluran jijieunan yén umat manusa parantos ngawangun dunya sareng anu kasohor di dunya. Salah sahijina nyaéta ...

Perjalanan ka Étiopia

Abdi resep tujuan anu teu ati-ati, tina jalur anu keok. Sareng éta kusabab langkung ti wisata anu kuring resep ...

Walungan Nil

Salah sahiji walungan anu kawéntar di dunya nyaéta mamang nyaéta Walungan Nil. Entong béjakeun yén éta henteu ...

Naon anu kedah ditingali di Mongolia

Mongolia. Ngan ukur nami anu nyandak urang langsung ka bumi anu jauh sareng misterius, kalayan pesona millenary. Mangrupikeun nagara ageung, tanpa ...

Agadir, tujuan di Maroko

Nalika éta ngalirkeun sadayana urang masih bakal aya ngantosan datang. Kumaha upami nyandak perjalanan pondok ka Maroko? Kumaha upami perjalanan ...

Naon anu kedah ditingali di Bologna

Italia mangrupikeun tujuan wisata anu hébat di Éropa. Sejarah, budaya, bentang ... Jalma tiasa ngumbara sababaraha dinten ngalangkungan na ...

Alcala del Jucar

Déklarasikeun komplek sajarah-seni saprak 1982, Alcalá del Júcar mangrupikeun salah sahiji kotamadya anu paling éndah di Spanyol. Nyaéta perkawis…

Perjalanan ka Situ Baikal

Danau cai tawar pangageungna sadunya, ku jilidna, nyaéta Danau Bailkal. Ngandung cai langkung seueur tibatan ...

Uzbékistan, tujuan di Asia

Dunya ageung sareng seueur pisan tempat anu bakal didatangan ... Upami urang angkat ti Amérika, Éropa sareng anu paling dikenal ...

Villanueva tina Orok

Salah sahiji kotamadya anu paling indah di propinsi Ciudad Real babarengan sareng Almagro nyaéta Villanueva de los Infantes, ...

Pariwisata Nuremberg

Salah sahiji kota anu beuratna sorangan dina sajarah nyaéta Nuremberg. Sigana mah urang langkung kenal ti buku ...

Naon anu kedah ditingali di Florida

Salah sahiji nagara bagian anu ngawangun Amérika Serikat nyaéta Florida. Mangrupikeun kaayaan dimana seueur jalma cicing sareng géografi na ...

Naon anu kedah ditingali di Hong Kong

Hong Kong mangrupikeun tujuan anu beragam, beunghar, bageur sareng anu datang, super pikaresepeun ... Pantesna didatangan kota ieu sababaraha dinten atanapi ...

Naon anu bakal didatangan di Filipina

Pilipina mangrupikeun tujuan perjalanan anu hadé. Éta ngagaduhan seueur tempat anu pikaresepeun sareng éta sababna ngabutuhkeun perjalanan anu misah ...

Oman, tujuan anu teu biasa

Kumaha saur anjeun ngeunaan lalampahan ka Oman? Éta panginten henteu aya dina daptar tujuan wisata paling ...

Naon anu kedah ditingali di Zurich

Kota panggedéna di Swiss nyaéta Zurich, pusat ékonomi, kauangan sareng universitas na. Anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo pesawat, ku jalan ...

Antwerp, tujuan di Flanders

Antwerp mangrupikeun ibukota propinsi anu sami nami na, ayana di Flanders. Éta kota anu saé, ngan ukur 40 ...

Colombo di Sri Lanka

Dipikawanoh salaku "pulau sarébu ngaran" sabab sapanjang sajarah éta dipikaterang ku seueur ...

Témbong Las Hurdes

Las Hurdes

Las Hurdes sanés deui daérah mundur anu digambarkan ku Buñuel. Dinten ieu aranjeunna nawiskeun bentang anu saé sareng gastronomi anu saé pisan.

Hue, tujuan di Vietnam

Salah sahiji tujuan anu paling indah di Vietnam nyaéta Hue, kota kuno anu pernah janten ibukota nagara ...

Pandangan Jaca

Naon anu kedah ditingali di Jaca

Upami anjeun parantos heran naon anu kedah ditingali di Jaca, kami bakal nyaritakeun yén kota Aragonis beunghar ku warisan anu monumental sareng bentang Pyrenean anu saé.

Perjalanan ka Islandia

Upami anjeun resep mandi termal sareng alam liar, sok nangtang, maka anjeun kedah ngadatangan Islandia. Perdana Menteri ngumumkeun ...

Mandi, tujuan Inggris pisan

Upami anjeun resep novél Jane Austen atanapi pilem Inggris anu lumangsung dina abad ka-XNUMX, pastina pasti ...

Curug Niagara

Nyiptakeun wates alami antara Amérika Serikat sareng Kanada, Niagara Falls mangrupikeun tontonan alam anu diwangun ku tilu curug ...

Perjalanan ngalangkungan Kapadokia

Salah sahiji kartu pos anu pang populerna di Turki nyaéta Cappadocia, daérah bersejarah anu ngalangkungan sababaraha propinsi sareng ngagaduhan ...

Menara London

Salah sahiji tempat wisata anu pang populerna di ibukota Inggris nyaéta Tower of London. Nalika kuring datang deui ...

Wisata Kamboja

Kamboja mangrupikeun karajaan anu aya di Asia Tenggara sareng salah sahiji mutiara wisata di dieu, sareng ...

Delphi, di Yunani

Yunani mangrupikeun tujuan anu teu kedah ditingali ku palancong. Éta ngagaduhan sadayana: gastronomi anu luar biasa, seueur sajarah, seueur budaya sareng ...

Nganjang ka Gurun Namib

Planet urang gaduh bentang anu saé sareng kontras sami. Aya terumbu karang, leuweung tropis, pantai impian, gunung anu nyah ...

Curug Ézaro

Curug Ézaro

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali sareng kumaha jalanna ka Air Terjun Ézaro anu kawéntar tina Walungan Xallas di Galicia.

Gunung Rushmore

Seueur kartu pos ti Amérika Serikat parantos dikenal pikeun bioskop sareng dinten ieu kami nambihan deui kana daptar: ...

Pariwisata di Finlandia

Pikeun kamajuan anu lami teu tiasa dipikaterang pikeun nagara-nagara Éropa Kalér, tapi saprak akhir…

Naples sareng pesona na

Salah sahiji kota panggedéna di Italia nyaéta Naples, ibukota Campania. Éta ogé tujuan wisata anu saé ...

Poto Istana Karajaan

bekasi

Turin mangrupikeun ibukota Karajaan Paimonte-Sardinia, tanggel waler pikeun ngahijikeun Itali. Ieu nawiskeun anjeun seueur monumen sareng gastronomi anu indah.

Cape Town

Cape Town mangrupikeun kota anu paling penting di Afrika Kidul sareng janten salah sahiji tujuan na ...

Torres del Paine

Torres del Paine

Kami ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditingali di Taman Pengetahuan Alam Torres del Paine anu indah anu aya di Chili, kalayan situ glasial, gunung sareng gunung es.

Pamandangan Aula Kota Caldes de Montbui

Caldes de Montbui

Deukeut pisan ka Barcelona, ​​kota Caldes de Montbui dipikaterang ku cai termal na. Tapi éta ogé nawiskeun anjeun monumén sareng gastronomi anu euyeub.

Guha Valporquero

Minggu ieu khusus pikeun anu resep kaajaiban bawah tanah, perjalanan sareng murangkalih atanapi bentang anu ...

Pandangan Walikota Bárcena

Walikota Bárcena

Walikota Bárcena mangrupikeun kota alit di padesaan Cantabria anu sigana dilabuhkeun dina waktosna. Ieu nawiskeun anjeun jalur gunung, katenangan sareng gastronomi anu euyeub.

Disney Land Paris

Disneyland mangrupikeun perusahaan multinasional sareng parantos ngawangun "cabang" di daérah sanés dunya, janten jalma-jalma henteu ngagaduhan ...

Kastil Loire

Aya waktos dina sajarah nalika Perancis ngeusi istana. Sacara harfiah. Henteu sadayana salamet tina jalan ...

Naon anu kedah ditingali di Écija

Naon anu kedah ditingali di Écija

Kami nunjukkeun naon anu tiasa ditingali di kota Écija di Andalusia, tempat anu gaduh sejarah anu saé, wangunan anu saé sareng sésa-sésa arkéologis.

Las Médulas, Warisan Dunya

Spanyol ngagaduhan seueur bentang anu saé sareng sababaraha sanés karya alam tapi pikeun manusa sareng kagiatanana anu tetep ...

Istana Zaragoza ageung pisan

Istana Aljafería anu saé

Spanyol ngagaduhan seueur istana, benteng sareng istana lami sareng sababaraha di antawisna ti saprak jaman dominasi ...

Naon anu kedah ditingali di India

India mangrupikeun nagara anu boro-boro tiasa dijelaskeun ku kecap sareng henteu ngantepkeun anjeun teu paduli. Perlu indit-inditan ka dinya ...

Pariwisata di Danau Garda

Danau mangrupikeun tujuan pakansi pilihan dina usum sareng usum panas, sareng salah sahiji anu paling indah ...

Cádiz

Naon anu kedah ditingali di Cádiz

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa anjeun tingali sareng lakukeun di kota Andalusia anu indah di Cádiz, salah sahiji anu pangkolotna di Éropa.

5 bentang alam anu éndah

Planét urang ngagaduhan bentang alam anu saé anu, mudah-mudahan, bakal dilestarikan sapanjang waktos. Éta gumantung ka urang janten urang kedah ...

Mobil kabel Madrid

Upami anjeun jalan-jalan ka ibukota Spanyol sareng hoyong jalan-jalan saé di jangkung sareng saé ...

Dusseldorf, kota Jérman anu pang populerna

Pariwisata di Düsseldorf

Salah sahiji kota anu paling saé di Jérman nyaéta Düsseldorf. Di dieu situs bersejarah digabungkeun sareng taman héjo, sareng garéja ...

Museum Kapal Viking, di Oslo

The Vikings mangrupikeun tokoh protagonis tina sajarah Éropa, sareng pikeun sawatara waktos ayeuna aranjeunna parantos modél ...

Museum Lilin, di Madrid

Upami anjeun henteu resep musium klasik tapi rada langka, asli, khas, teras di perjalanan salajengna anjeun ka Madrid entong ...

Trafalgar Square, kedah di London

London mangrupikeun kaunggulan kota kota kosmopolitan. Kuring yakin yén dina pengertian ieu ngaleuwihan New York, sareng sanaos ayeuna ...

Senang di Jameos del Agua

Pulo Lanzarote, salah sahiji anu pang pendudukna di Kapuloan Canary, mangrupikeun Biosfir Reserve janten sifat na ...

Kuartal Yahudi Krakow

Salah sahiji daérah anu paling narik di Krakow nyaéta kuartal Yahudi na, ogé katelah Kazimierz, éta didirikeun ku ...

Kuil Emas, di India

India mangrupikeun tujuan anu saé. Éta sanés kanggo sadayana, sanaos seueur anu nyebatkeun yén perjalanan ka India ngarobih kahirupan….

Saminggu di Corsica

Mediterania gaduh seueur pulau tapi ngan ukur tilu anu ageung sareng diantarana nyaéta Corsica, surga alam ...

Praia, tujuan di Cape Verde

Naha anjeun badé angkat liburan ka tujuan Afrika? Afrika ngagaduhan tempat anu luar biasa, boh di buana boh di ...

Pesona Hpa-an, di Myanmar

Asia Tenggara mangrupikeun magnet pikeun tukang ransel, anu resep kana méwah Asia sareng bentang anu luar biasa. Tapi naha sok ...

Taman Nasional Krka, Kroasia

Kroasia, mutiara anyar dina peta wisata Éropa, ngagaduhan seueur tujuan kaéndahan alam anu hébat sareng salah sahiji diantarana ...

Kuil erotis Khajuraho, di India

India ngagaduhan sadayana ti pantai anu hébat, ngalangkungan kota anu luar biasa sareng bentang anu indah dugi ka candi sareng tempat suci no ...

Ninh Binh, surga di Vietnam

Sadayana Asia Tenggara mangrupakeun jalur kartu pos anu teu tiasa dilupakan, boh pikeun lanskap héjo ogé pikeun khasanah budaya na….

Pesona Nepal

Asia mangrupikeun tujuan perjalanan anu luar biasa. Éta ngagaduhan sagala rupa, sajarah, bentang, budaya, agama ... perjalanan ka sagala juru ...

Sierra de Gata

Naon anu kedah ditingali di Sierra de Gata

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa ditingali atanapi dilakukeun di daérah alam Sierra de Gata, rohangan anu henteu dikenal kalayan kota-kota anu pinuh ku pesona.

Madinah Azahara

Dina suku Sierra Morena sareng 8 kilométer ti Córdoba ayana Madinah Azahara, kota anu misterius anu ...

Didatangan Museum Inggris

Éropa ngagaduhan sababaraha musium anu penting pisan pikeun nilai koleksiana, sareng salah sahijina nyaéta ...

Arribes del Duero

Taman alam Arribes del Duero

Kami nunjukkeun naon anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di daérah alam Arribes del Duero di komunitas otonom Castilla y León.

Zumaia

Naon anu kedah ditingali di Zumaia

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa anjeun tingali di kota Basque Zumaia, kota anu pusatna bersejarah sareng bentang alam anu saé.

Castle Orbaneja

Castle Orbaneja

Kami nyaritakeun sagala hal anu urang terang ngeunaan kota Orbaneja del Castillo, kota leutik anu aya di lingkungan alam anu éndah.

Kunjungan ka Istana Karajaan Madrid

Kota sapertos Madrid ngagaduhan seueur tempat pikeun didatangan upami anjeun wisata. Toko, taman, lingkungan, musium sareng tangtosna, istana….

Gua Nerja

Di payuneun gawir Maro sareng ti biru Laut Alboran, henteu aya anu nunjukkeun yén handapeun ...

Naon ari fjord Norwegia?

Sadayana jalma anu kuring kenal anu parantos ngalalana ngalangkungan fjords Norwegia parantos uih deui. Alam di ...

Ghetto Warsawa

Ibukota Polandia, Warsawa, ayeuna janten kota anu hirup di ampir 2 juta jalma dimana ...

Katedral Florence

Florence mangrupikeun kota anu paling menawan di Italia. Seueur jalma angkat dua atanapi tilu dinten dina perjalanan anu langkung lega di sakitar nagara, tapi leres-leres kuring, naha anjeun badé angkat ka Florence? Nya, buka Katedral Floerncia komo upami anjeun capé, naék langkung ti 400 léngkah ka kubah na. Pandangan anu saé!

Katedral St Paul, London

Éropa pinuh ku garéja sareng Inggris henteu terkecuali. Salaku conto, di London, anjeun tiasa ningali Katedral St. Paul anu indah, kuil Anglikan. Naha anjeun ka London? Entong hilap nganjang ka Katedral San Pablo sareng harta karunna: galeri, kubah, crypt, paduan suara, kapel. Leres pisan sadayana!

Taman Nasional

Taman nasional dunya

Kami nyarioskeun sababaraha taman nasional anu pangsaéna di dunya, kalayan rohangan alam anu kaendahan sareng nilai ékologis anu teu ayaandingna.

Tower of Collserola

Aya seueur menara di dunya anu dasarna minuhan fungsi komunikasi. Anjeun kedah nyambung ka planét saatos ...

Kubah Batu

Di Esplanade Masjid-masjid Yérusalém aya Kubah Batu, kuil suci Islam anu nampi ...

Torowongan Saluran

Aya seueur tugu kuno anu ngajantenkeun urang kagum sareng ngajantenkeun urang heran, kumaha di bumi aranjeunna ngalaksanakeunana? Tapi naon ...

Pusat Perdagangan Dunya

Menara kembar World Trade Center diresmikeun taun 1973 sareng tewas dina serangan teroris anu kawéntar di taun 2011….

The Millau Viaduct

Alam nawiskeun seueur kaajaiban, tapi anu leres mah manusa ogé nyiptakeun sorangan sareng sajabana ...

Naon anu kedah ditingali di Liverpool

Liverpool mangrupikeun kota terkenal di Inggris sareng yuswa nembé langkung ti dalapan ratus taun. Naha anjeun terang? Salaku tambahan, éta ngagaduhan seueur tempat. Naha anjeun badé ka Inggris? Didatangan Liverpool pikeun langkung seueur perkawis The Beatles, salaku conto, atanapi nikmati area palabuan na anu parantos direnovasi.

Candi Angkor, heran di Kamboja

Salah sahiji tempat wisata anu pang populerna sareng éndah di Kamboja nyaéta candi Angkor, komplek batu anu ampir ditelan ku leuweung hujan. Upami anjeun angkat ka Kamboja, anjeun moal tiasa sono candi-candi Angkor, seueur atanapi langkung éndah dibanding Piramida ! Tina Egipt!

The gawir gaib of Moher

The Cliff of Moher mangrupikeun kaajaiban wisata Irlandia sareng enya, éta gaib. Luar biasa potongan bumi dumadakan dina patepunganana sareng Naha anjeun resep gawir? Maka tong sono ka Cliff of Moher, di Irlandia: pasamoan hebat bumi, laut sareng langit.

Naon anu kedah ditingali di Florence

Florence mangrupikeun ibukota Tuscany Italia anu saé, kota kuno, éndah, indah sareng pinuh ku budaya sareng sajarah. Sadayana di dieu pikaresepeun sareng Florence mangrupikeun tujuan wisata anu hébat di Italia sareng anjeun moal sono. Musium seni sareng sajarah, jalan abad pertengahan, alun-alun, walungan, bukit sareng, tangtosna, tuangeun!

Tur di Châteaux of Loire

Upami anjeun badé ka Paris sababaraha dinten, anjeun tiasa teras ngadaptar pikeun istana Loire. Teu aya nanaon anjeun bakal terang sadayana, aranjeunna lumayan aya, Éropa pinuh ku istana, tapi teu aya anu sapertos istana Loire anu geulis sareng anggun di Perancis. Naha anjeun daptar pikeun pendak sareng aranjeunna?

Selva de Oza, alam sareng wisata

  Kami teraskeun sareng rencana wisata luar kami, di handapeun langit, hubungan sareng alam sareng antara gunung. Dinten ayeuna giliran Jungle. Naha anjeun resep hiking, garis pos, naék, leumpang diantara tangkal-tangkal jeung tangkal beech? Teras didatangan Selva de Oza sareng kaindahan alamna.

Castillo de Colomares, kastil anu modéren pisan

Éropa pinuh ku istana sagala jinis sareng umur, sareng di Spanyol leres-leres seueur seueur pilihan. Tapi dinten ieu kami henteu ngagaduhan konstruksi abad pertengahan atanapi di Upami anjeun resep hal-hal aneh atanapi anjeun resep kitsch, teras jalan-jalan ngurilingan Malaga sareng kenal sareng Castillo de Colomares, tempat anu gélo.

Guha Zugarramurdi, harta karun di Navarra

Navarra sigana aya dina jalur Actualidad Viajes akhir-akhir ieu, sareng ngagaduhan seueur khasanah sejarah, budaya sareng alam. Dinten ieu kami ditelepon ku Naha anjeun resep tukang sihir sareng api unggun? Nya, buka Navarra sareng kenal sareng Gua Zugarramurdi, kasohor ku ritual kafirna.

Dalt-Vila

Ibiza sareng murangkalih

Nalika urang mikirkeun Ibiza, hal anu mimiti aya dina pipikiran mangrupikeun pulau anu pinuh ku diskotik, pub sareng coves ...

Biara Leyre

Minggu ayeuna urang nyarioskeun pesona antara Aragon sareng Navarra, waduk Yesa. Diantara tempat wisata tempat tujuan ieu kami namina Naha anjeun resep biara abad pertengahan? Candak tur anu paling geulis di Navarra: Biara Leyre, dimana raja-raja mimiti Navarre istirahat.

Waduk Yaa

Antara Navarra sareng Zaragoza nyaéta waduk anu anjeun tingali dina poto: Waduk Yesa. Anjeun resep? Mangrupikeun lanskap anu saé anu ogé ngagaduhan sajarah na, janten Upami anjeun resep alam, kampung-kampung anu ditinggal, biara abad pertengahan sareng matahari, maka tong sono ka Waduk Yesa.

7 tarian dunya ngareureuwas

Folklor mangrupikeun susunan tradisi budaya hiji jalma anu ngawangun identitas na sareng diturunkeun ti generasi ka generasi ...

Samenanjung Jutlandia

Semenanjung Jutlandia mangrupikeun taneuh anu indah dibagi ku dua nagara. Hiji bagian mangrupikeun basa Jerman sareng anu sanésna nyaéta basa Denmark. Éta ngagaduhan bentang anu saé pisan. Dénmark! Anjeun indit? Nya, éta ngagaduhan seueur bentang anu luar biasa sareng sababaraha anu paling indah di semenanjung Jutlandia.

Westminster di London

Tugu pangpentingna dunya

Tugu pangpentingna dunya kedah didatangan sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun, janten kami bakal daptar pondok.

Royal Monastery of San Juan de la Peña

Upami Spanyol pinuh ku hiji hal, éta garéja sareng biara, sanés? Nya, di Aragon kami mendakan anu ieu anu kami tingali dina poto: Royal Monastery Spanyol ngagaduhan seueur biara sareng salah sahiji anu paling khusus, kumargi tempatna, nyaéta Royal Monastery San Juan de la Peña.

Fushimi Inari, candi sarébu panto

Jepang ngagaduhan tujuan anu saé sareng naséhat kuring nyaéta didatangan berkali-kali sabab ngan hiji henteu cekap. Abdi badé kaopat waktosna sareng masih seueur kénéh. Naha anjeun badé ka Jepang sareng badé nganjang ka Kyoto? Teras ngumbara ngan 5 menit sareng nganjang ka Kuil Fushimi Inari, anu nganggo sarébu panto.

The Bardenas Reales

Déklarasi Cagar Biosfir ku UNESCO, Las Bardenas Reales mangrupikeun taman alam anu kaéndahan liar sareng bentang ...

Situ Bled

Slovenia mangrupikeun nagara anu lalaunan kéngingkeun tempat tujuan Éropa. Nyaéta geulis! Diantara kota-kota abad pertengahan na sareng Salah sahiji mutiara wisata Slovenia nyaéta Danau Bled. Sigana mah dongéng! Pulo, garéja indah, puri abad pertengahan ...

Naon anu kedah ditingali di Oslo

Ayeuna novel kajahatan sareng serial tipi anu asalna ti Éropa kalér aya dina modél. Di Netflix aya seueur produksi Swédia, Oslo mangrupikeun kota anu saé sareng dina sababaraha dinten anjeun tiasa ngadatangan tempat wisata anu paling penting: bénténg, musium, kapal Viking ...

Oberammergau, kota dongéng

Aya seueur kota di Éropa anu sigana tina carita dongéng anu urang baca salaku budak. Jérman ngagaduhan sababaraha sareng salah sahijina mangrupikeun kota alit. Naha anjeun resep kota dongeng? Janten nalika anjeun angkat ka Jérman didatangan Oberammergau, kota pastel sareng baroque.

Rute Cistercian

Aya jalan sareng jalur, rute anu nyandak urang ngalangkungan bentang anu saé sareng anu sanés anu ngalebetkeun urang kana sajarah arsitektur sareng agama. Anu terakhir Salah sahiji rute wisata anu paling indah di Spanyol nyaéta Rute Cistercian: éta ngagabungkeun agama, arsitektur sareng sajarah dina sababaraha kilométer.

Istana Infantado

Istana Dukes of Infantado, di Guadalajara, mangrupikeun gedong anu paling éndah di kota Castilian-La Mancha. Tugu anu dinyatakeun ...

Lebak Nuria

Valle de Nuria nyaéta lebak di Pyrenees anu ayana 2.000 méter dpl ...

Tempat suci Fatimah

Di Portugal aya seueur tujuan anu pikaresepeun sareng éndah sareng kami parantos nyarioskeun sababaraha di dieu di Actualidad Viajes. Dinten ayeuna giliranana. Upami anjeun angkat ka Lisbon, tong hilap ngalalana di Santaurio de Fátima, éta caket pisan, éta éndah, ageung sareng pinuh ku mistik.

Menara Petronas

Salah sahiji gedong anu paling ikonik di Malaysia nyaéta Petronas Towers. Anjeun panginten henteu terang namina tapi pastina anjeun parantos ningali profil dua kali sababaraha kali sareng Salah sahiji gedung pencakar langit paling éndah di dunya nyaéta Petronas Towers Malaysia. Aranjeunna mangrupikeun makuta Kuala Lumpur sareng anjeun moal sono aranjeunna.

The Anne Frank House

Urang sadayana parantos nguping caritaan Anne Frank. Dina sababaraha cara atanapi cara anu sanés, kusabab parantos maca buku, pikeun pilem, pikeun film dokumenter atanapi ngan saukur kusabab Salah sahiji musium anu paling sering dikunjungi di Walanda nyaéta Anne Frank House, imah dimana Anne sareng kulawargana nyumput ti Nazi dina Perang Dunia Kadua.

Naon anu kedah ditingali di Roma

Salah sahiji kota anu paling wisata di dunya pasti aya Roma. Kalayan rébuan taun sajarah éta ngagaduhan hal pikeun sadayana: reruntuhan kuno, gedong Roma mangrupikeun kota anu abadi: mendakan naon anu kedah ditingali, naon anu teu sono, dimana jalan, jalan naon anu kedah dituturkeun, kumaha ngamangpaatkeun Roma Pass, jsb.

Lingkungan Santa Cruz, di Seville

Kumaha upami jalan-jalan ngalangkungan lingkungan Santa Cruz, di jantung Seville? Imah-imah baheula, katedral, teras, kotak sareng seueur tempat pikeun tapas.

Naon anu kedah ditingali di Évora

Usum panas ieu anjeun tiasa terang salah sahiji kota pangkolotna sareng paling éndah di Éropa: Évora, di Portugal: gereja, candi Romawi, menhirs.

Naon anu kedah ditingali dina Morella

Usum panas ieu anjeun tiasa didatangan Morella, kota anu aya di antara kota-kota anu paling indah di Spanyol: saluran cai, istana abad pertengahan, truffle hideung ...

Sumber Walungan Cuervo

Spanyol mangrupikeun nagara anu matak. Henteu ngan ukur nyarios dina istilah budaya atanapi gastronomis tapi ogé alami. Ti kalér ka kidul…

Taman Kecap, kedah-tingali di Tokyo

Naha anjeun badé angkat ka Tokyo? Salah sahiji kebon paling éndah di kota nyaéta Shinjuku Gyoen, kebon anu sami anu ditingalikeun dina anime The Garden of Words.

Pendakan kaéndahan Délta Mekong

Salah sahiji mutiara wisata di Vietnam nyaéta Delta Mekong, tapi naha pantes didatangan atanapi éta kaleuleuwih? Di dieu inpormasi, tip sareng sababaraha tujuan.

Dimana ngarambat dina Oktober

Gambar | Pariwisata Asturias Naha anjeun badé ngahémat sababaraha dinten liburan sareng hoyong ngamangpaatkeun éta dina Oktober? Pilihan wijaksana! Nalika…

Santorini

Dimana ngarambat Séptémber

Sakali Juli sareng Agustus parantos réngsé, urang mendakan yén liburan parantos atosan sareng pasualan déprési anu matak pikaboseneun ...