Salju sareng barudak

Iinditan ka salju sareng barudak

Iinditan ka salju sareng murangkalih mangrupikeun gagasan anu saé, tapi urang kedah ngarencanakeun sadayana, ti alat kanggo mésér dugi ka tujuan.