perkara reklameu

Ibu kota Asia

Asia mangrupikeun buana anu paling pendudukna sareng pangageungna di dunya. Éta euyeub, rupa-rupa masarakat, basa, bentang, agama. Aya nagara ...

Pakéan India

Pakéan India

Nalika urang ngumbara ka nagara sanés anu ngagaduhan budaya anu bénten pisan sareng urang, urang resep niténan sagala rupa, sabab éta ...