Benavente

Benavente aya di gigireun Toro sareng Zamora, salah sahiji tina tilu kota anu paling penting di propinsi Zamora. Pentingna…

Medina del Campo

Lokasina di belah kidul kidul propinsi Valladolid, Medina del Campo mangrupikeun kota anu asalna sateuacan Romawi anu ibukota ...

perkara reklameu

Tatanggana Madrid

Ibukota Spanyol ngagaduhan seueur rupa sabab aya lingkungan. Masing-masing nembongkeun rupa anu béda ti Madrid sateuacan ...

Cadaques

Artis Salvador Dalí kantos nyarios yén Cadaqués mangrupikeun kota anu paling éndah di dunya. Meureun aya jalma anu ...