Pasar pangsaéna di Spanyol

Sanaos naékna perdagangan online, pasar tradisional ngajaga pesona éta anu ngajantenkeun aranjeunna tempat sapertos ...

Iraha

Tujuan pikeun liburan di sabtu minggu

Liburan di akhir minggu ngamungkinkeun urang ngalakukeun perjalanan anu leutik sareng pikaresepeun. Panggihan sababaraha tujuan anu pikaresepeun pikeun liburan ieu.

Cantabria

Kota-kota anu paling indah di Cantabria

Cantabria mangrupikeun komunitas dimana anjeun tiasa nampi jalan-jalan luar biasa ngalangkungan désa-désa na, ngabagéakeun tempat dimana anjeun tiasa mendakan tradisi na.

Segóbriga, taman arkéologis di Spanyol

Naha anjeun henteu angkat di akhir minggu ieu pikeun ningali Taman Arkeologi Segóbriga? Mangrupikeun situs anu saé, kalayan reruntuhan anu leres-leres diawétkeun bahkan kasempetan kanggo jalan-jalan di sakurilingna.

Tormo di Kota Enchanted

Nganjang ka Enchanted Kota Cuenca

Upami anjeun masih henteu terang Kota Enchanted of Cuenca, anjeun kaleungitan perjalanan anu pikaresepeun ngalangkungan rohangan alam anu nawiskeun formasi batu anu luar biasa.

Jalan-jalan ngalangkungan Tembok Lugo

Paska badé sumping sareng anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun jalan-jalan ka Lugo. Naha anjeun terang Tembok na? Éta Situs Warisan Dunya sareng éta ageung!

Jalur hiking di Madrid

Madrid mangrupikeun panto aksés utama pikeun mendakan Spanyol. Éta ngeunaan ibukota, sareng sadayana ...

Kumaha upami urang angkat ti padesaan?

Kumaha upami akhir minggu ieu atanapi sasak liburan salajengna urang angkat ka bumi padesaan? Upami anjeun masih henteu terang kota-kota désa ieu, anjeun parantos nyéépkeun waktos!

Guha Hejo

8 Tempat gaib di Spanyol (I)

Pendakan dalapan tempat magis di Spanyol, rohangan khusus sareng alam anu kaleungitan diri pikeun mikaresep lingkungan anu béda.