Kumaha jalan-jalan ka Koréa Kalér

Aya sababaraha nagara komunis anu tersisa di dunya sareng salah sahijina nyaéta Koréa Kalér. Patarosanna, naha kuring tiasa jalan-jalan di dinya? Éta sanés nagara anu kabuka pikeun wisata. Naha anjeun terang yén anjeun tiasa angkat ka Koréa Kalér? Leres! Salawasna dijaga, enya, sareng seueur larangan sanésna, tapi tanpa diragukeun, éta bakal janten perjalanan anu henteu hilap.

Budaya Amérika

Amérika mangrupikeun buana ageung, rupa-rupa penduduk asli sareng imigran, boh di kalér sareng di tengah ogé di kidul. Tapi kanyataanna sapertos kumaha budaya Amérika? Sababaraha tips praktis anu kedah diémutan upami anjeun iinditan, pikeun damel atanapi diajar.

Pulo Yunani pangsaéna

Salah sahiji tempat usum panas pangsaéna di sakumna dunya nyaéta kapuloan Yunani. Naon tujuanna! Teu aya deui tempat anu éndah anu ngahias Laut Tengah. Asuransi Upami anjeun ngarambat nyalira, salaku pasangan atanapi salaku kulawarga, tong hariwang, aya pulau Yunani pikeun anjeun.

Vaksin pikeun ngarambat ka Brazil

Vaksin pikeun angkat ka Brasil mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyegah panyakit sareng nikmati perjalanan anjeun tanpa komplikasi

Iraha ngagaleuh tiket maskapai

Urang sadayana resep ngumbara, langkung-langkung upami urang nyungkeun nawar sareng ngalaksanakeunana sakedik artos. Dina waktos ...

Kumaha pakéan di Yordania

Anjeun parantos mutuskeun badé angkat ka Yordania nalika kaayaan kaséhatan balik deui ka normal. Anjeun maca ngeunaan tujuan wisata, tuangeun, visa, transportasi sareng seueur deui ...

Perjalanan menit terakhir

Nyandak perjalanan menit terakhir mangrupikeun pangalaman paling pikaresepeun pikeun globetrotter naon waé. Liburan ka ...

Jalan Sutra

Jalan Sutra mangrupikeun salah sahiji rute anu kawéntar dina sajarah, panyambung hébat di dunya ...

Wisata ka Portugal nganggo mobil

Iinditan ka Portugal nganggo mobil mangrupikeun salah sahiji cara anu paling narik pikeun terang ka nagara tatangga. Nyaéta perkawis…

Pegunungan Alpen

Aya bentang gunung anu éksténsif anu ngalangkungan seueur Éropa: Alpen. Pagunungan na megah sareng seueur diantarana ...

Liburan sareng anjing

Pikeun jalma réa, piaraan sareng perjalanan mangrupikeun dua karep anu hésé pisan dipilihna. Di tempo anu kalangkung,…

Geek ngumbara

Kecap gék mangrupikeun neologism sareng istilah panggunaan sadidinten sareng teu resmi anu parantos ditunjuk ...

Lampu Kalér, di Norwégia

Salah sahiji fenomena alam anu paling éndah ditingali nyaéta lampu kalér atanapi aurora borealis. Acara naon ...

iinditan

Asuransi perjalanan internasional

Kami ngawartosan anjeun kumaha anjeun tiasa milih asuransi perjalanan internasional sareng nalika penting pikeun mésér salah sahiji asuransi ieu.

Wisata ti Méksiko ka Éropa

Syarat pikeun ngarambat ti Mexico ka Éropa

Iinditan ti Méksiko ka Éropa parantos ngagaduhan sarat anyar. Naha anjeun hoyong terang naon ari aranjeunna pikeun perjalanan anu teu paduli? Kami bakal ngawartosan anjeun!

Iraha langkung saé angkat ka Mallorca?

Iraha langkung saé angkat ka Mallorca? Upami anjeun henteu yakin naon waktos anu paling disarankeun, sumping sareng catet tip kami pikeun ngagaduhan perjalanan anu teu hilap.

Tiket ka Menara Eiffel

Menara Eiffel mangrupikeun klasik wisata di Paris. Ampir teu mungkin pikeun nganjang ka ibukota Perancis sareng henteu naék ...

Paris Pass, konci wisata ka kota

Paris mangrupikeun kota anu paling sering didatangan di dunya iraha waé dina sataun. Peluang romantis, saminggu ngadatangan musium na atanapi angkat ka bar di Naha badé ka Paris? Naha anjeun mikir investasi sababaraha euro sareng mésér Paris Pass? Nya teras, baca taliti, meureun éta cocog sareng anjeun atanapi henteu.

Liburan kulawarga

Kumaha ngatur liburan kulawarga

Kami masihan anjeun sababaraha tips tentang kumaha ngatur sareng ngarencanakeun liburan kulawarga anu saé supaya sadayana tiasa ngaraosan sami.

Adat istiadat Mesir

Mesir mangrupikeun tujuan pikeun unggal pengembara. Sakali dina kahirupan anjeun anjeun kedah ningali piramida sareng candi kuno na hirup. Sadayana Mesir Upami anjeun angkat ka Mesir sareng ngarencanakeun bersosialisasi, langkung gampang pikeun anjeun pikeun terang sababaraha adat-istiadatna supados henteu sopan sareng senang.

éta pedriza

Lokasina di daérah kidul Sierra de Guadarrama, belah kalér-kalér Komunitas Madrid sareng dina ...

Bukit beaker

Patung Yesus dikali sapanjang dunya kulon sareng Kristen sareng nalika naék di gunung atanapi bukit janten tujuan populér. Salah sahiji tujuan wisata agama anu paling populér di Mexico nyaéta di Guanajato: éta mangrupikeun Santo del Cubilete sareng patung Kristus na anu ageung.

Daptar pikeun paspor sareng visa

Kumaha ngabaru paspor

Paspor mangrupikeun dokumén resmi kalayan validitas internasional anu dikaluarkeun ku nagara tangtu supados ...

Cala Turqueta, juru éndah di Menorca

Tujuan usum panas anu saé nyaéta Kapuloan Balearic, hiji komunitas insular otonom Spanyol anu aya di Laut Tengah sareng ibukota Palma. Di jero Naha anjeun hoyong mikaresep pantai usum panas ayeuna? Kepala ka Menorca sareng nyéépkeun waktos di Cala Turqueta: pasir bodas, cai biru, tangkal pinus, matahari ...

Alesan pikeun ngarambat tanpa koper

Iinditan tanpa kantong dipariksa mangrupikeun kabagjaan, henteu dimana waé anjeun milari. Pikeun ngamimitian, nalika ngumbara ngan ukur bagasi ...

Sukarelawan di sakumna dunya

Wisata gratis salaku sukarelawan

Iinditan gratis salaku sukarelawan nalika urang tingali dunya tiasa, kusabab aya program sukarelawan di seueur nagara sareng misi anu béda.

Vaksinasi ngumbara ka Thailand

Dupi anjeun badé ka Thailand? Maka anjeun kedah terang sadayana ngeunaan vaksin anu anjeun peryogikeun pikeun angkat ka Thailand sareng henteu gering.

Tips kanggo ngumbara nyalira

Sanaos mimitina éta tiasa masihan sababaraha kalangenan, utamina pikeun anu teu ngagaduhan pangalaman, anu leres nyaéta ngumbara nyalira tiasa janten ...

Hakone, wisata ti Tokyo

Naha anjeun badé ka Tokyo sareng badé ningali Gunung Fuji? Teras angkat ka Hakone, kirang ti 100 km: leuweung, lebak, kawah, sumber cai panas, gunung sareng tangtosna, Fuji.

Naon anu bakal didatangan di Aljazair

Naha anjeun resep ka Afrika? Maka anjeun kedah didatangan Aljazair sareng kaajaibanana: arkéologi, sajarah, taman nasional, gurun, pagunungan sareng pantai éndah.

Pariwisata murah di Pulo Easter

Naha saur anjeun ka Pulo Paskah mahal? Ngaleungitkeun ideu éta. Pulo Easter atanapi Rapa Nui mangrupikeun surga anu tiasa diaksés janten bungkus ransel anjeun sareng siap-siap.

5 warung kopi saé di Bruges

Nalika anjeun ka Bruges istirahat kanggo sarapan atanapi tèh di salah sahiji ti 5 kafe anu hébat sareng lucu ieu: kopi, teh, kueh, coklat, coklat.

Tip pelayaran

Wisata pesiar, tips praktis

Wisata ku pelayaran mangrupikeun pangalaman énggal, janten urang kedah terang sababaraha hal sateuacanna. Kami masihan anjeun sababaraha saran praktis.

Wisata ti Bangkok

Anjeun badé angkat ka Bangkok? Teras pasihan sababaraha dinten kanggo wisata ti Bangkok: reruntuhan, pasar, candi sareng pantai hébat.

Ngabungkus ransel

Tip sareng alesan backpacking

Pendakan sababaraha alesan sareng di luhur sadayana sababaraha tips pikeun mikaresep perjalanan backpacking, pangalaman anyar.

Perjalanan ku Émirat, Émirat Laleur

Naha anjeun ngapung atanapi anjeun ngapung atanapi anjeun hoyong ngapung sareng Émirat? Éta mangrupikeun maskapai anu pangsaéna di dunya janten milari kumaha éta, naon anu saé sareng anu goréng.

Paspor atanapi nomer VISA

Naon nomer visa kuring?

Pitunjuk pikeun milarian nomer Visa dina paspor atanapi visa, dokumén penting pikeun indit ka nagara sanés. Naha anjeun terang kumaha kéngingkeunana?

5 usum panas ti London

Naha anjeun badé ka London usum panas ayeuna? Upami anjeun hoyong nikmati, anjeun tiasa kabur ti kota ka Brighton, Portmouth, Salisbury, Whitstable ...

Wisata langkung mirah

Tip pikeun ngahemat nalika liburan

Kami masihan anjeun sababaraha trik saderhana pikeun tiasa ngahémat nalika ngarencanakeun sareng ngararasakeun liburan salajengna, dina tujuan naon waé.

Wisata anu pangsaéna ti Seville

Upami anjeun jalan-jalan ka Seville, tong hilap mendakan sakurilingna. Aya seueur kota anu tiasa didatangan dina jarak leumpang! Córdoba, Cadiz, Jerez de la Frontera ...

Languedoc, usum panas di Perancis

Usum panas datang. Naha anjeun mikir ka beulah kidul Perancis? Languedoc nawiskeun budaya, sajarah sareng pantai anu luar biasa. Bakal usum panas anu sampurna.

Iinditan sareng piaraan anjeun tiasa

Iinditan sareng piaraan anjeun tiasa dimungkinkeun dinten ayeuna yén kami parantos mendakan seueur fasilitas tina hal prosedur sareng akomodasi anu disayogikeun pikeun éta.

Jinis hijrah

Migrasi mangrupikeun perpindahan penduduk, anu lumangsung ti hiji tempat asal ka tujuan anu sanés. Naon jinis hijrah manusa di dinya?

Devon, usum panas Inggris

Naha anjeun badé gaduh liburan usum panas Inggris? Teras didatangan Devon: istana, gawir, pantai, kota abad pertengahan, bir.

Wisata nyalira

Tip sareng ideu pikeun iinditan nyalira

Kami masihan anjeun sababaraha tips anu manpaat pikeun ngumbara nyalira di sakumna dunya, hal anu beuki seueur jalmi anu tiasa janten pangalaman anu luar biasa.

Perjalanan ka Iran, buaian peradaban

Iran mangrupikeun tujuan magis janten upami anjeun resep petualangan sareng perjalanan ka tempat anu bénten-bénten, milari éta. Di dieu anjeun gaduh inpormasi praktis pikeun ngalakukeunana.

Tabungan nalika ngumbara

Konci pikeun nyimpen perjalanan

Dina tulisan ieu kami nampilkeun sababaraha konci pikeun ngahémat ngumbara, khususna 5 cara anu paling dianggo ku palancong pikeun ngalakukeunana.

Pilihan murah pikeun perjalanan

Dina tulisan ieu kami nyaritakeun kumaha perjalanan langkung ékonomis nganggo pilihan murah ieu pikeun ngarambat: ngalatih atanapi pesawat, hotél atanapi cicing sareng anu sanés, jst.

Pariwisata cinegetic di afrika

Naon ari wisata moro?

  Naha anjeun terang naon wisata moro? Éta mangrupikeun hal anu sesah pikeun diturunkeun tina namina tapi upami kuring nyarios ka anjeun ...

yen-1

Mata uang Asia: Yen sareng Shekels

Kami nunjukkeun anjeun mata uang anu béda-béda di Asia dina kursus ayeuna sehingga anjeun terang kumaha ngabédakeun sareng mengklasifikasikeunana tanpa masalah.

Liburan murah di Sardinia

Tulis inpormasi ieu sareng tip pikeun mikaresep Sardinia kalayan ransel anjeun dina taktak anjeun.

Cruise Monarch

Kapal Laut Laut Cruises 2016

Anjeun masih gaduh waktos kanggo mesen pelayaran di Laut Baltik! Kuring ngantepkeun anjeun sababaraha nawaran sareng tips pikeun terang tujuan anu saé ieu.

Ngapung pikeun kahiji kalina

Sok aya anu mimiti pikeun sagalana, bahkan ngalayang. Upami anjeun kéngingkeun hiber anu munggaran anjeun pas, tulisan ieu tiasa ngabantuan pisan.

Inpormasi Éropa Wétan

Inpormasi Dasar tentang Éropa Wétan

Naha anjeun hoyong perjalanan sareng kedah gaduh seueur inpormasi sabisa ngeunaan Éropa Wétan? Lebetkeun tulisan kami dimana kami ngungkabkeun sadayana Rahasia.

Mobil séwa

Ngahémat mobil anjeun dina liburan ieu

Pindah ti hiji tempat ka tempat anu sanés tanpa kedah ngandelkeun saha waé anu éndah, leres? Catet tip ieu pikeun ngahémat artos dina nyéwaan mobil anjeun.

Hak panumpang hawa

Upami anjeun henteu terang hak-hak panumpang ku pesawat, anjeun dina rahmat maskapai pikeun nungtut jinis masalah. Pilarian terang ngeunaan hak-hak anjeun di dieu.

Aplikasi pikeun ngarambat

Aplikasi anu pangsaéna kanggo perjalanan

Milarian Aplikasi anu pangsaéna kanggo perjalanan, ti aplikasi pikeun milarian penerbangan ka anu sanés pikeun ngabantosan kami dina tujuan, milari tempat anu tiasa didatangan.

Objék diidinan dina koper pesawat

Naon anu tiasa dibabawa dina koper?

Naha anjeun badé angkat nganggo pesawat? Dupi anjeun nyandak kadaharan dina pesawat? Pilarian terang naon anu anjeun tiasa atanapi teu tiasa bawa dina koper anjeun sareng mana anu tiasa dipareuman alarm.

Wisata langkung, tujuan pikeun 2016

Tulis ieu di handap dina daptar resolusi anjeun: "Wisata langkung, tujuan pikeun 2016." Ngan ku cara kieu anjeun bakal tumuh salaku jalma sareng mangtaun pangalaman.

Lingkungan bahaya di Amérika

Dina tulisan ieu kami bade teras terang mana lingkungan anu paling bahaya di Amérika Serikat sahingga anjeun gaduh inpormasi ngeunaan naon anu anjeun tiasa mendakan

Naon majalah perjalanan anu pangsaéna?

Dina waktos ieu urang badé milarian terang mana anu mangrupikeun majalah perjalanan anu pangsaéna. Hayu urang mimitian ku nyebatkeun National Geographic Traveler, majalah ...

Aplikasi Top pikeun Wisata ka Roma

Dina waktos ieu kami badé ngenalkeun anjeun kana aplikasi anu paling luar biasa pikeun ngumbara ka Roma. Hayu urang mimitian ku nyebutkeun Katie Parla ...

Oray

Oray di Bali

Di Bali aya oray, urang panginten mendakan salah sahiji atanapi henteu sadayana perkawis nasib.

Sarana Angkutan Maritim

Angkutan laut mangrupikeun anu pasti bakal ngamungkinkeun urang pikeun tiasa ngalih ngalangkungan cai, anu ...

Pulo Hvar, Ibiza Kroasia.

Dianggap ku majalah 'Forbes' salaku salah sahiji pulau paling seksi, sareng Hawaii sareng Bahama, pulau ...

Festival Salsa di dunya

Salsa mangrupikeun jinis musik anu jogét pisan di Amérika Latin, tapi khususna di Karibia. Darso caket ieu anu parantos nalukkeun ...

Adat istiadat masarakat Italia

Salah sahiji aspek anu paling populér pikeun urang Itali nyaéta watekna, aranjeunna sumanget sareng pisan ekspresif. Éta jalma…

Transportasi di Lima

Kota Lima saling pakait sareng sésana nagara ngalangkungan Jalan Raya Pusat sareng Jalan Raya Pan-Amérika. Ti saprak…

Kaajaiban Alam Jamaika

Jamaika, sajaba ti pantai-pantai na anu éndah, ogé ngagaduhan sababaraha bentang alam anu kedahna. Diantarana nyaéta: ...