Kilt, produk Skotlandia tradisional henteu cocog pikeun sadayana

Ieu mangrupikeun kilt tradisional anu urang tiasa ngagaleuh di Geoffrey Kiltmaker

Ieu mangrupikeun kilt tradisional anu urang tiasa ngagaleuh di Geoffrey Kiltmaker

Naon anu anjeun tiasa ngagaleuh di Skotlandia anu tradisional, asli sareng warni? Teu aya diragukeun, salah sahiji hal anu paling saé pikeun gaya ieu nyaéta kilt, rok Skotlandia anu terkenal anu di anggo lalaki sareng bahkan ayeuna aya seueur jalma anu keuna ku panasaran ieu pikeun lalaki.

Salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun kénging kilt nyaéta di Geoffrey Kiltmaker. Tempatna di tengah kota sareng nawiskeun sajumlah rok Skotlandia tradisional, sanaos anu paling kawéntar dina taun-taun ayeuna condong janten rok paling modéren dimana bahan anu béda sapertos kulit sareng Tweed dicampur.

En Dataran Putri mangrupikeun cabang utama toko fesyen Fifi & Ally. Éta tempat dimana anjeun tiasa mésér produk kageulisan anu saé ogé aksésoris sareng baju mérek. Aya bagian anu ngagaduhan sababaraha parabot rumah tangga anu paling anéh sareng asli anu parantos katingali, idéal pikeun jalan-jalan sareng upami anjeun wani, mésér nyalira.

Pindah jauh ti toko-toko anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan di kota, urang moal mopohokeun éta, sapertos tujuan anu saé, éta ngagaduhan sababaraha pasar anu tiasa urang datangan, sanaos sanés tujuanana pikeun mésér, tapi pikeun ngenalkeunana .

Pasar sapertos Barras, dimana unggal akhir minggu, di daérah Wétan Akhir, jalan-jalan dipinuhan ku kios alit dimana urang tiasa kéngingkeun produk tanpa wates sapertos pudding hideung Skotlandia, barang antik, baju kadua, produk anu aya émutan Celtic anu jelas sareng objék hiasan ti Glasgow Celtic, salah sahiji klub maén bal kategori nasional paling luhur.

Inpormasi lengkep: Balanja di Actualidadviajes

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*