Konci anu pangsaéna di Kuba

Kebon Raja

Naha anjeun bosen tiis sareng ngan ukur mikirkeun usum panas? Usum panas sinonim sareng pantai sareng laut sareng seueur jalma henteu tiasa ngabayangkeun usum panas tanpa sababaraha dinten di basisir. Éropa gaduh pantai anu saé sareng Spanyol éndah, tapi teu aya anu sapertos bentang tropis Laut Karibia.

Di Karibia aya seueur kamungkinan tujuan, seueur pulau parantos condong kana ékonomi na pikeun wisata internasional, tapi ngan ukur hiji sareng tawaran bentang tropis, sajarah sareng warisan budaya anu hébat: Kuba. Kusabab runtuhna Uni Soviét, Pulo ieu nampi pariwisata sareng ngagaduhan hotél sareng resort dimana-mana tapi konci Kuba mangrupikeun surga anu leres maka dinten ieu urang bakal jaga konci pangalusna di Kuba pikeun ngarasakeun usum panas.

Kenop Jardines del Rey

Kuba Kancing

Koncina henteu lain ngan ukur pulau-pulau sareng pulau-pulau anu aya di basisir Atlantik sareng di basisir Karibia Kuba. Luhur sareng handap, upami ningali peta. Jalma anu aranjeunna ngalangkungan sagara atlantik Aranjeunna dibaptis ku penjajah dina awal abad ka-XNUMX kalayan nami Jardines del Rey, pikeun ngahargaan ka Fernando Katolik. Bayangkeun surga anu pelaut ieu kedah tingali! Nusantara ieu mangrupikeun salah sahiji tina opat anu ngurilingan pulau panggedéna sareng paling seueur.

Cayo Santa Maria

Kebon Raja aya di belah kalér sareng Cayo Coco, Cayo Sabinal, Cayo Santa María, Cayo Romano, Cayo Guajaba sareng Cayo Guillermo. Anu paling réa turis nyaéta Guillermo, Coco sareng Santa María. Konci ieu, kusabab jarak anu misahkeunana ti Havana ogé mangrupakeun pilihan anu paling murah.

  • Gayus William: éta legana 13 kilométer pasagi sareng aya opat Resort sadaya-inklusif. Éta ngagaduhan bandara alit sareng ogé marina sareng dikaitkeun sareng pulau anu langkung ageung ku tanggul ngalangkungan laut anu ngahubungkeunana sareng propinsi Ciego de Ávila. Ieu caket karang panghalang kadua panglobana di dunya, aya flamingo pink sareng éta ngagaduhan salah sahiji pantai anu dianggap pangsaéna di Kuba, di Pilar pantai pikeun ngahargaan kapal Hemingway anu biasa balayar di dieu.
  • Cayo Santa Maria: éta dihubungkeun sareng pulau utama ku tanggul 48-kilométer anu sami sareng ngagaduhan lima fasilitas hotél sareng panjangna pantai bodas anu manjang salami 10 kilométer. Éta katelah "Mawar Bodas Kebon Raja" sareng éta mangrupikeun bagian panggedéna tina subkelompok konci anu namina Cayos de la Herradura (Santa María, Las Brujas sareng ensenachos). Opat tina hotél milik Sol Meliá sareng anu sanésna pikeun rénten Barcelona. Aya kategori bintang lima sareng opat.
  • Cayo Coco: Cai mibanda 370 kilométer permukaan na kabéh hotél inklusif. Éta ogé dikaitkeun ku tanggul yén bagian tina basisir ngahubungkeun sacara berturut-turut kana konci sareng anu dina waktos éta seueur dibahas kusabab pangaruh lingkungan anu tiasa disababkeun. Jalur alami ngagabung ka Cayo Guillermo, janten duanana tiasa didatangan nganggo jalan. Éta ngagaduhan bandara internasional sareng salian hotél sareng pantai bodas aya puluhan flamingo liar pikeun ngémutan.

Gayus William

Kuring nyarios di luhur éta Éta mangrupikeun pilihan anu paling murah sabab henteu jauh pisan ti Havana sareng bungkusan wisata anu paling umum sok kalebet sababaraha dinten di ibukota Kuba sareng sésana dina salah sahiji konci ieu. Hiber pesawat alit sareng anjeun parantos aya di salah sahiji paradises ieu. Béda nyaéta kasus konci salajengna, Cayo Largo del Sur.

Kidul Key Largo

Kidul Key Largo

Ieu, kanggo kuring, konci pangalusna sadaya. Lokasina luar biasa kusabab éta sanés di sisi Atlantik tapi langkung beristirahat di Laut Karibia, di hiji tungtung Nusantara Canarreos. Éta ngagaduhan legana sakitar 37 kilométer pasagi sareng panjangna 24 kilométer. Éta dikurilingan ku terumbu karang anu dicicingan ku flora anu éndah sareng rupa-rupa lauk. Ampir pantai ageung ngambang di cai haneut sareng pirus laut.

Éta gaduh a Bandara internasional anu tiasa beroperasi sareng pesawat ageung sahingga pesawat langsung sumping ti Montreal, Toronto, Milan atanapi Frankfurt, salaku conto. Aya ogé penerbangan unggal dinten ka sareng ti Havana sareng tamu hotél tiasa ngatur perjalanan ka kota-kota penting tina sudut pandang sajarah sareng budaya sapertos Santiago de Cuba, Trinidad, Cienfuegos, Varadero atanapi Pinar del Río. Sareng éta henteu kakurangan marina janten anu nganggo parahu layar ogé tiasa ngahontal konci na.

Bodas Beach Cayo Largo

Éta ngagaduhan tujuh fasilitas hotél antara dua sareng opat kategori bintang. Éta hotél Barcelona, ​​Sol Meliá sareng Gran Caribe: hotél bintang 4 Sol Cayo Largo, bintang Gran 4 Caraya Playa Blanca, Sol Hotel, Pulo Kidul, sareng sajabina. Pikeun mindahkeun sakitar konci aya taksi sareng anjeun tiasa nyéwa mobil atanapi jip atanapi ngalih kana beus dina grup. Aya ogé anu karéta saeutik éta ngamuat tamu hotél sareng nyandak aranjeunna ka sareng ti pantai Paraíso sareng Sirena.

Pantai pangalusna di Cayo Largo putera Lindamar, lima kilométer bodas sapertos tipung, ayana di kiduleun konci sareng caket pisan sareng zona hotél, éta pantai duyung, ka beulah kulon, kalayan keusikna anu seger teras-terasan ngarah teu kabakar, éta Pantai Los Cocos, Kalayan tangkal kalapa na éndah anu nyayogikeun na Pantai Surga, anu pangsaéna pikeun milarian privasi. Ieu, salian ti janten pantai anu pangsaéna, ogé anu paling gampang diaksés. Di Cayo Largo aya pantai anu kirang dikenal, pantai parawan, tapi di dinya anjeun parantos nyéwa mobil sabab angkutan wisata teu sumping.

Snorkel di Cayo Largo

Salaku conto? The Pantai Tortuga, Pantai Blanca atanapi Pantai Punta Mal Tiempo. Sareng Los Cocos ogé tiasa ngalebetkeun kana daptar pilihan ieu. Sanaos hujan langkung antara Mei sareng Oktober sabab usum panas sareng usum panas, janten tetep tiasa kabagéan. Teu aya angkutan maritim ka Cayo LargoKalayan kecap séjén, upami anjeun henteu resep ngapung, anjeun moal tiasa dugi ka basisir Pulo utama sareng nyandak kapal ti dinya. Pesawat atanapi pesawat mangrupikeun alat transportasi sareng kumargi jarak ti Havana langkung ageung, jalanna mahal sareng seueur wisatawan tungtungna milih salah sahiji konci munggaran anu kuring namina anjeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*