Kota-kota anu paling indah di Perancis

Kota-kota Perancis

Perancis mangrupikeun nagara anu pinuh ku tempat-tempat menarik sareng endah pisan, kalebet kota-kota na anu wisata pisan pikeun sagala hal anu tiasa ditawarkeun, ti monumen sajarah dugi ka daérah anu ngagaduhan daya tarik anu hébat. Kusabab kitu urang bade ngadamel daptar alit kota-kota anu paling indah di Perancis, kumargi éta mangrupikeun salah sahiji daptar anu dipikahoyong pikeun ngagaduhan tempat-tempat anu tiasa dikanjang dina sababaraha bulan ka payun, nalika sadayana mulih normal.

Urang tingali anu mangrupakeun kota-kota anu paling indah di Perancis, sanaos kami yakin yén kami bakal sono sababaraha usulan. Di Perancis aya seueur kota anu pikaresepeun, sababaraha anu langkung alit sareng langkung ramah, sareng anu sanésna mangrupikeun kota anu urang bakal laksanakeun saminggu. Janten perhatoskeun sadaya tempat anu anjeun kedah kunjungi.

Paris

Paris mangrupikeun ibukota Perancis sareng kota na anu paling penting sareng ogé mangrupikeun kota anu paling indah, janten kami yakin éta anu pangheulana dina daptar upami anjeun henteu acan nganjang. Aya seueur hal naon anu kudu dilakukeun di Paris, tina ningali Menara Eiffel nyéépkeun waktos sadinten nganjang ka Museum Louvre, ningali musium sanés sapertos Orangerie atanapi d'Orsay, angkat ka Basilica of the Sacred Heart sareng ningali kabupatén Montmartre, angkat pelayaran di Seine, lebet Notre Dame, naék gunung Arc de Triomphe atanapi kantun jalan-jalan di jalan-jalan sareng kebonna pikeun mikaresep cara hirup Perancis. Urang ogé kedah ngalaman hirupna di kafe, sabab éta mangrupikeun hal anu has pisan.

Lyon

Lyon

Kota kuno ieu anu ibukota Gaul di Kakaisaran Romawi mangrupikeun tempat anu sanés didatangan di Perancis. Lyon ngagaduhan kota lami anu saé di dimana mendakan permata sapertos Basilica of Notre Dame de Fourviere kalayan gaya Romanesque, Gothic sareng Bizantium. Vieux Lyon mangrupikeun lingkungan anu pangkolotna di kota, tempat dimana anjeun tiasa mendakan réstoran anu pangsaéna di kota. Kota ieu diadegkeun dina jaman Romawi sareng éta sababna urang ogé tiasa mendakan bioskop Romawi kuno sapertos Teater Kuno Lyon ti 15 SM. Atanapi anjeun moal sono ka alun-alun ageung sapertos Place Bellecour atanapi Place des Terraux.

Marseille

Marseille

Marseille mangrupakeun kota Perancis anu sanés anu pantes dianjang. Di jerona, daérah sapertos Old Port menonjol, tempat anu parantos seueur turis, dimana anjeun tiasa nyobian piring anu pangsaéna di kota sareng ogé jalan-jalan ningali ramé para pamayang sareng parahu. Hurung Marseille kedah ningali daérah Le Panier, anu pangkolotna di kota dimana aya wangunan gaya Provencal, kotak leutik sareng jalan. Katedral Utama Marseille mangrupikeun monumen anu paling penting, kalayan gaya Byzantine Romanesque aslina. Sejen hal anu dipikaresepna nyaéta Benteng Saint Jean di lawang Palabuhan Tua atanapi Boulevard Longchamp anu éndah.

Bordeaux

Bordeaux di Perancis

Bordeaux mangrupikeun kota anu paling indah di Perancis, kota anu seueur ditingali. The Place de la Bourse mangrupikeun hal anu paling narik, alun-alun anu éndah kalayan arsitektur Perancis abad ka-XNUMX dimana urang tiasa ningali cai mancur Three Graces sareng kaca spion cai anu kawéntar. Katedral Saint Andre sareng Menara Pey Berland anu sanés anu kedah ditingali. Éta katedral mangrupikeun bagian tina Perancis Camino de Santiago sareng ngagaduhan menara loncéng anu keuna. Pont de Pierre mangrupikeun sasak lami anu diwangun ku Napoleon ngalangkungan Walungan Garonne. Urang ogé kedah ningali abad ka-XNUMX Porte Cailhau, salah sahiji gerbang lami di témbok kota.

Carcassonne

Kota Carcassonne

Ieu kota dipager kuno anu lumayan aya papanggihan. Éta gampang didatangan dina akhir minggu tapi dianggap salah sahiji anu paling indah di Perancis. Nyaeta bénténg abad pertengahan perenahna antara kebon kebon anggur. Di luar tembok, anjeun tiasa nganjang ka lingkungan Bastide de San Luis sareng Canal du Midi teras lebet ka daerah pinding pikeun balik deui dina waktos ka benteng abad pertengahan éta.

Versalles

Versalles

Versailles mangrupikeun tempat anu paling sering dikunjungi di Perancis sabab tempatna di bumi komplek ageung Istana Versailles, karya anu luar biasa. Di jero istana anjeun tiasa nganjang ka Gallery of Mirrors, kamar anu ageung tur matak héran. Anjeun tiasa ogé ningali apartemen caket sareng tempat sapertos kebon manicured di sakurilingna. Grand Trianon mangrupikeun istana skala langkung alit anu ogé tiasa didatangan di komplek.

Nantes

Kota Nantes

Nantes perenahna caket daérah Loire, dipikaterang ku istana sareng mangrupakeun kota anu ogé pantes didatangan. Éta kampung halaman Jules Verne sareng ieu parantos nyababkeun nyiptakeun Pulo Mesin, anu endah sareng héran pikeun saréréa. Di sisi anu sanésna, di kota urang tiasa ningali Istana Dukes of Brittany atanapi Katedral San Pedro sareng San Pablo.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*