Kota-kota Spanyol anu pangsaéna pikeun didatangan ku mobil dina usum semi

kota spanyol

Ngamangpaatkeun kanyataan yén tiis lalaunan ngaleungit sareng hawa na janten haneut ku ngadatangan salah sahiji 6 kota pangalusna di Spanyol nyéépkeun liburan anu pikaresepeun di cinyusu ieu.

JEUNG… Naon anu langkung saé tibatan perjalanan sareng mobil urang? Kami ngempelkeun bérés hateup kana kendaraan urang sareng petualangan! Naha anjeun siap mendakan kota-kota top pikeun musim ieu? Terus maca!

Madrid

Muhun kantenan. Madrid mangrupakeun kota anu menawan. Éta tiasa tiis pisan dina usum salju upami anjeun datang ti kota anu langkung haneut, sareng tiasa panas pisan nalika usum panas upami anjeun datang ti kota anu langkung tiis. Nanging, éta dilahirkeun deui sareng mekar dina usum semi. Panonpoé, geus leuwih haneut, ngajak jalan-jalan sepi ngalangkungan jalan-jalanna anu pikaresepeun sareng taman anu berdaun.

Madrid

Dina usum semi, anjeun tiasa jalan-jalan ngalangkungan bumi Taman pangsiun anu saé (nyéwa parahu di danau), angkat nganggo sapédah ngalangkungan Parque Juan Carlos I atanapi Madrid Río. Sareng upami anjeun henteu resep jalan-jalan, kami nyarankeun anjeun pesen wisata kota dina beus wisata anu kabuka pikeun ngamangpaatkeun cuaca anu saé atanapi nuturkeun rute dina mobil anjeun: Pilihan anu paling ékonomis sareng nyaman!

Sareng naha henteu naék kana mobil kabel sareng ngagumkeun ibukota Spanyol ti luhur, nalika anjeun mandi sinar pertama panonpoé usum panas?

Upami éta henteu panas teuing di luar, anjeun tiasa teras nganjang ka Istana Karajaan sareng Katedral Almudena.

Vall de Boí, Lleida

Rupa-rupa géografi Spanyol nyusahkeun pikeun mutuskeun mana tujuan anu pangsaéna.

vall de Boi

Nanging, urang milih pyrenees sabab dina usum semi masih aya salju di puncak anu pangluhurna, héjo garing dina lebak sareng cai ngocor ti sadaya sisi, ngamungkinkeun walungan ngalir kalayan kuat. Henteu aya jinis tapis anu diperyogikeun sabab kebon hurung ku kembang liar, panonpoé némbongan sareng langit saéstuna biru. Poé beuki lami, sareng sadayana ngiringan ngawangun suasana anu pikaresepeun pisan.

Kami ogé resep kampung leutik kalayan imah batu, batu tulis dina ubin sareng pot kembang na dina jandéla, ogé jalan-jalan kalayan seueur kurva sareng sakedik patalimarga.

Alicante, Benidorm

Spring mangrupikeun waktos anu saé pikeun nganjang ka Benidorm. Sanaos seueur anu ngaku sanés, anu leres nyaéta éta langkung ti matahari sareng pantai.

benidorm

Benidorm ngagaduhan kota lami anu parantos di-pedestrianisasi, sareng seueur bar na Aranjeunna ngalayanan tapas ti sadayana Spanyol sareng ku suasana anu hébat dina téras. Salaku tambahan pikeun daérah tapas, Benidorm ngagaduhan sababaraha ragam réstoran anu ngaladénan dapur internasional ti ampir unggal juru dunya.

Anjeun ogé tiasa angkat ka Mirador de Benidorm, anu mangrupikeun salah sahiji simbol kota sareng nyambungkeun dua pantai. Tina sudut pandang ieu anjeun tiasa ngaraosan pemandangan matahari terbenam sareng matahari terbit anu mengesankan.

Valencia

Valencia ngabagéakeun urang kalayan iklim anu cerah, teras-terasan ngantosan dieusian sareng paellas pangsaéna anu tiasa ditawarkeun ku Spanyol, anu anyar disiapkeun dina tabel ker. Moal aya seueur jalma sapertos usum panas, janten urang bakal gaduh pantai ka diri urang sorangan pikeun leumpang sapanjang basisir sareng panginten tuang és krim.

Urang tiasa angkat ka Kota Seni, leumpang ngurilingan kota, angkat ka Kebon Raya… Sareng seueur deui!

Córdoba sareng teras na di Méi

Córdoba mangrupikeun tujuan anu kedah ditingali di Spanyol dina Méi, kalayan salib Mei sareng teras, panto, sareng tangkal jeruk na mekar. Dibandingkeun sareng bulan anu sanés dina sataun, kota dimandian cahaya sareng warna. Salaku tambahan, salami bulan ieu kontes Maystick populér diayakeun, sareng sababaraha imah swasta muka terasna pikeun masarakat, pinuh ku kembang, detail sareng perhatian anu ati-ati pikeun saha waé anu ngalangkung.

Masjid-Katedral anu terkenal di dunya bakal ngantepkeun anjeun teu tiasa nyarios, sareng jalan-jalan di kuartal Yahudi, raos tapas di buruan teras mendakan sababaraha permata anu disumputkeun di kota, sapertos Istana Viana sareng Taman Alcazar, éta pelesir nyata. Kota anu santai sareng abad sajarah sareng campuran budaya anu beragam anu moal nguciwakeun.

Sevilla

Sevilla éta mangrupikeun tujuan anu saé dina waktos taun ieu pikeun Pameran April, anu mangrupikeun salah sahiji pameran Andalusia anu dugi ka usum semi. Seueur wisatawan milih ibukota Andalusia pikeun liburan di musim semi pikeun kembang anu ngahias jalanna, éta suasana perayaan masarakatna sareng kaindahan daérah na.

nganjang acara flamenco di Seville Mangrupikeun salah sahiji kagiatan anu penting, dibarengan ku jalan-jalan ngalangkungan monumen, numpak kana gerbong kuda sareng ngicap gastronomi lokal. Dina sababaraha dinten anjeun bakal tiasa terang sadayana anu kedah dipikaterang ngeunaan kota. Perjalanan sabtu minggu ka Seville di cinyusu bakal ngajantenkeun anjeun bogoh ka kota sareng bakal ngajadikeun anjeun hoyong balik iraha waé dina sataun.

Ayeuna anjeun terang kota-kota Spanyol anu anjeun kedah didatangan. Dimana anjeun badé ngamimitian perjalanan anjeun? Émut yén anjeun kedah adaptasi kana aturan anu ditetepkeun ku kaayaan darurat Covid-19. Pilarian terang ngeunaan aturan masing-masing komunitas terasrasakeun perjalanan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*