Kota-kota anu paling indah di Huelva

nu kota-kota anu paling éndah di Huelva aranjeunna nawiskeun anjeun bumi bodas anu khas, monumen, pantai indah sareng keajaiban alam sapertos Taman Nasional Doñana (didieu kami tinggalkeun anjeun tulisan ngeunaan tempat ieu). Tapi ogé tawaran akomodasi di mana anjeun bakal aya di bumi.

Ogé, aya bagian sanés propinsi anu kirang dikenal pikeun wisata anu kalebet kota-kota alit anu ayana di suku gunung rentang gunung Cumbres Mayores atanapi Aracena. Kami ogé bakal nyarios ngeunaan aranjeunna, tapi, langkung ti éta, kami bakal nunjukkeun wisata ka kota-kota anu paling éndah di Huelva anu bakal ngamungkinkeun anjeun terang sacara jero kaajaiban daérah Spanyol ieu.

Ti Ayamonte dugi ka Cortegana

Kami bakal ngamimitian wisata kami di desa-desa paling éndah di Huelva di daérah basisir sapertos Ayamonte teras ngalih ka pedalaman propinsi. Ku cara kieu, kami bakal nunjukkeun seueur rupa-rupa kamungkinan anu ditawarkeun ku bumi anu saé ieu pikeun anjeun.

Ayamonte

Déwan Kota Ayamonte

Déwan Kota Ayamonte

Lokasina di muara teh Walungan Guadiana, dina suku tina Isla Cristina marshes sareng di wates sareng Portugal, kota Huelva ieu kedah. Di daérah kotamadya anjeun bakal mendakan anu kawéntar Pantai Isla Canela gigireun Punta del Moral.

Tapi, di gigireun daérah anu ékologis tinggi, Ayamonte ngagaduhan warisan anu monumental anu lega. Ngeunaan agama, urang nyarankeun anjeun pikeun nganjang garéja Nuestra Señora de las Angustias sareng San Fransisco, duanana ti abad ka-XNUMX sareng anu menonjol pikeun siling Mudejar coffered na.

Anjeun ogé kedah ningali candi El Salvador, di jero aya peti suci Churrigueresque sareng sababaraha tabel lukisan Flemish. Warisan kaagamaan Ayamonte réngsé ku garéja Las Mercedes, Mercedario sareng Hermanas de la Cruz ngayakeun rapat, kapilah-kapilah San Antonio, del Socorro sareng Nuestra Señora del Carmen sareng monumen berharga pikeun Virgen de las Angustias.

Ngeunaan arsitektur sipil, anjeun gaduh gedung Aula Kota anu megah atanapi Imah Marchena, anu nyababkeun gaya imah India; makam Romawi Punta del Moral; istana Marquis of Ayamonte atanapi Casa Grande, bobogohan ti abad ka tujuh belas.

Tungtungna, urang mamatahan anjeun pikeun ningali Baluarte de las Angustias, anu ngan ukur kanvas tina témbok anu tetep; munara Isla Canela anu ngalamun sareng Jembatan Internasional Guadiana anu matak, anu misahkeun Ayamonte sareng Castro Marim, di Portugal.

Palos de la Frontera

Palos de la Frontera

Alun-alun di Palos de la Frontera

Urang ayeuna mawa anjeun kota leutik ieu sanés ngan sabab éta di antara kota-kota anu paling indah di Huelva, tapi ogé kusabab nilai sajarah anu hébat. Sakumaha anjeun terang, ti palabuan na éta kénca Christopher Columbus dina perjalanan anu nyababkeun anjeunna mendakan Amérika.

Sadaya ieu parantos ngajantenkeun Palos muncul dina rancana perjalanan sajarah seni di Tempat Columbian. Di kota Huelva anjeun tiasa didatangan La Rabida biara, anu henteu ngan ukur menonjol pikeun garéja Gothic-Mudejar na, tapi ogé pikeun musium khusus pikeun pendakan Amérika. Kitu ogé, di palabuan Palos nyaéta Muelle de las Carabelas, kalayan réproduksi alami anu dicandak ku Columbus dina prestasiana.

Anjeun panginten henteu terang yén sadérék Pinzón anu kawéntar, anu ngiringan anjeunna, asli ti kota ieu. Kusabab kitu, di bumi anu pangkolotna di antarana, dina gaya Renaissance, anjeun ogé ngagaduhan musium. Éta Martín sareng éta ogé ngagaduhan patung di kota.

Tapi naon anu anjeun tiasa didatangan di Palos henteu réngsé di dieu. Éta pisan pikaresepeun garéja St. GeorgeÉta ogé dina gaya Gothic Mudejar sareng tempatna lukisan fresko Renaissance sareng ukiran abad ka-XNUMX anu ngagambarkeun Santa Ana. Salaku tambahan, anjeun ngagaduhan Fontanilla, cai mancur alit anu masihan cai ka koper, sareng sésa-sésa arkéologis kastil Palos.

Tungtungna, di sakitar biara La Rábida anjeun gaduh Tugu pikeun Anu Mendakan, anu kahontal ku jalan anu dihias ku tameng sadaya nagara Ibero-Amérika sareng taman botani José Celestino Mutis. Sareng kitu, prestasi sanés anu kénca Palos diperingatkeun di Muelle de la Calzadilla: hiber tina Plus Ultra, hydroplane anu, dina 1926, ngahontal Buenos Aires.

Ka gunung

Témbong Almonte

Almonte, salah sahiji kota anu paling indah di Huelva

Kami bade ka pedalaman propinsi Huelva pikeun lirén di kota anu saé ieu anu ngagaduhan sadaya tempat wisata. Mimiti, di daérah kotamadya nyaéta Pantai Matalascañas sareng bagian anu saé tina Taman Nasional Doñana. Tapi di luhur sadayana, sabab éta ogé kalebet kampung El Rocío anu kawéntar, dimana aya padepokan anu indah anu rébuan jamaah haji unggal taun. Di dieu kami ninggalkeun anjeun tulisan ngeunaan kampung alit ieu.

Kitu ogé, anjeun gaduh monumen kapentingan sanés dina Almonte. Diantarana, nyaéta Garéja Lady urang Asumsi, sareng kapilah Mudejar na, padepokan Santo Cristo sareng gedung Balai Kota, diwangun dina abad ka-XNUMX. Anu terakhir dikurilingan ku jalan sempit sareng bumi bodas tradisionalna.

Niebla, salah sahiji kota anu paling indah di Huelva

Kabutuhan

Tembok sareng istana Niebla

Kami ayeuna sumping ka salah sahiji kota anu paling indah di Huelva, tapi ogé salah sahiji kota anu paling henteu dikenal, sanaos permata anu nyata. Niebla ngagaduhan sajarah millenary. Nyatana, éta ibukota salah sahiji coras di mana anu Khalifah Córdoba sareng, engké, janten taifa mandiri.

Langkung seueur, di daérah kotamadya nyaéta lumba-lumba La Hueca sareng de Soto, anu nyandak urang balik ka Zaman Beusi. Anjeun ogé tiasa ningali di kota sasak Romawi anu lengkep dilestarikan sareng sésa-sésa katedral Kristen mimiti ti jaman Visigoth.

Tapi daya tarik anu pangageungna Niebla nyaéta ensembel anu matak anu aranjeunna bentukkeun témbokna sareng istana na ti jaman Almoravid. Sareng gigireunana, garéja Nuestra Señora de la Granada, anu mangrupikeun masjid lami dina gaya Mudejar Gothic; benteng Guzmanes sareng Rumah Sakit Our Lady of the Angels, imah budaya ayeuna.

Aracena

Aracena

Témbong Aracena

Parantos di tengah bentang gunung homonim, urang mendakan kota Aracena anu éndah, dicirikeun ku imahna pinding bodas, lingkungan alam anu istimewa sareng seueur monumén. Sedengkeun pikeun bentang, éta pinuh Taman alam Sierra de Aracena sareng Picos de Aroche, dimana, salaku tambahan, anjeun tiasa ningali situs arkéologis Cueva de la Mora, Cerro del Tambor sareng del Castañuelo.

Tapi keajaiban hébat Aracena aya dina daérah pakotaan na. Urang nyarioskeun perkawis Grotto Kaajaiban, anu lebetna di jalan Pozo de la Nieve. Mangrupikeun komplek bawah tanah anu diciptakeun ku érosi cai dina batu kapur tina Cerro del Castillo. Éta panjangna langkung ti dua rébu méter, sanaos anjeun ngan ukur tiasa nganjang sakitar lima belas ratus. Tapi, naon waé, anjeun bakal mendakan acara unik tina stalaktit, stalagmit, aragonit atanapi coraloid anu digabungkeun sareng situ.

Saatos resep kaajaiban alam ieu, urang ogé mamatahan anjeun pikeun nganjang ka monumen utama Aracena. Kami parantos nyebatkeun anu paling penting pikeun anjeun dina ngaliwat. Urang tingal bénténg, benteng Arab abad ka-XNUMX anu dijaga pisan.

Gigireun ieu nyaéta Garéja Lady kami tina Greater Pain, Gaya Mudejar, sanaos sababaraha elemen na, sapertos portal sareng paduan suara, parantos kagolong dina kasép Gothic. Fitur arsitéktur anu idéntik nampilkeun tempat panyumputan Santa Catalina Mártir sareng garéja San Pedro atanapi San Roque. Tapi anu langkung éndah nyaéta garéja Santa María de la Asunción, diwangun dina abad ka-XNUMX numutkeun kanon-kanon gaya Renaissance.

Warisan Aracena henteu dugi ka dieu. Sedengkeun pikeun arsitéktur sipil, kami nyarankeun yén anjeun ningali gedung Aula Kota, chalét Aracenilla, kebon pertanian San Miguel sareng, pangutamana, spektakuler Kasino Arias Montano, wangunan gaya modéren anu spektakuler.

Cortegana, pikeun ngarengsekeun wisata Huelva

Cortegana

Puri Cortegana

Deukeut pisan ka Aracena aya kota sanés anu ogé leres kalebet diantawis kota-kota anu paling indah di Huelva. Ieu Cortegana sareng ngagabungkeun warisan monumental anu megah kalayan sakuliling anu spektakuler.

Ngeunaan anu munggaran, simbol na anu hébat nyaéta bénténg. Éta diwangun dina abad ka-XNUMX sareng diwangun ku bénténg, barbican sareng padepokan, éta tina Nuestra Señora de la Piedad. Ayeuna, sababaraha dinten abad pertengahan pikaresepeun pisan.

Wangunan agama anu paling penting di Cortegana nyaéta garéja Jurusalamet Illahi, diwangun dina abad ka opat belas dina gaya Gothic Mudejar, sanaos engké éksténsif masihan fitur Renaissance. Salaku tambahan, di jero, anjeun tiasa ningali anu spektakuler kumpulan pérak mexican ti abad ka-XNUMX, mimbar ti jaman anu sami sareng kisi beusi anu matak, ogé gambaran agama anu beunghar.

Kami ogé mamatahan anjeun ningali di kota Huelva anu garéja san sebastian, ogé Gothic Mudejar; padepokan Calvario sareng gedong-gedong di Grand kasino masarakat sareng téater Capitol-Sierra.

Kasimpulanana, kami nyandak anjeun tur sababaraha kota-kota anu paling indah di Huelva. Nanging, di propinsi sapertos Huelva aya seueur kota anu sanés. Ieu kasus, contona, tina Jabugo, Lawu ham anu sami namina; ti Almonaster la Real, sareng mesjid abad ka-XNUMX sareng jambatan na anu spektakuler tina Three Fountains, atanapi Sanlúcar de Guadiana, sareng istana San Marcos na anu maksakeun. Henteu cekap alesan pikeun nganjang ka Huelva?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*