Kota-kota anu saé caket Barcelona

Gambar | Granary | Liburan di padesaan

Catalonia sacara umum sareng propinsi Barcelona khususna ngagaduhan seueur kota anu saé anu tiasa anjeun jalan-jalan salami sababaraha dinten di bumi padésan atanapi wisata anu sederhana pikeun mulang ka sadidinten. Liburan ka laut atanapi ka daratan pikeun mikaresep alam, budaya atanapi gastronomi anu saé. Teras, urang didatangan sababaraha kota anu saé caket Barcelona pikeun didatangan iraha waé taun.

Granary

Di daérah Vallés Oriental, 60 kilométer ti Barcelona, ​​mangrupikeun kota alit anu tempat wisata utama na nyaéta garéja paroki San Martín sareng istana abad pertengahan na ti abad ka-XNUMX., anu diwangun dina sésa-sésa gedong lami sareng anu ayeuna ngawétkeun daérah-daérah anu tangtu saatos séri pangwangunan anu janten kaayaan ku kaayaan dimana éta alatan jalanna waktos.

mura

Milik ka daérah Bages, Mura aya di Taman Alam Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Kota ieu mimiti diwangun kira-kira abad ka-XNUMX malahan ayeuna ogé ngajaga inti abad pertengahan na ku jalan-jalan, alun-alun sareng wangunan batu, janten jalan-jalan sapertos ngalaksanakeunnana ngalangkungan waktos.

Gambar | Wikipedia

cardona

Di sisi walungan Cardoner, di lebak di Catalonia tengah, nyaéta Cardona, anu, sapertos Mura, ogé ngagaduhan jaman baheula abad pertengahan anu dipikaresep anu dimimitian sakitar abad ka-XNUMX kalayan ngawangun puri-biara.

Jalan-jalan di Cardona ngangkut kami ka Romanesque sareng Catalan Gothic. Salah sahiji wangunan ikonik nyaéta kandang abad ka-XNUMX anu dibénténgkeun anu ayeuna janten Parador de Turismo. Kastil abad pertengahan Cardona aya dina perimeter ieu sareng ngagaduhan halaman buruan sareng kamar ageung sareng lengkungan runcing. Sétna kalebet Torre de la Minyona, Kapel San Ramón Nonato sareng Garéja Collegiate San Vicente, kuil gaya Romanesque anu éndah anu jangkung tengahna jangkungna ampir 20 méter.

Tempat-tempat menarik anu sanés didatangan di Cardona nyaéta alun-alun pasar, garéja San Miguel atanapi Walikota Calle, tanpa hilap yén sakitar kota saé pisan pikeun jalan-jalan sareng menikmati alam, sapertos di Taman Alam del Cadí -Moixeró.

Sant Pol de Mar

Kami nyanghareupan kampung perikanan anu menawan antara Canet de Mar sareng Calella, di Maresme. Conto kota khas Mediterania kalayan jalan sempit sareng bumi bodas. Sant Pol de Mar ngurilingan Biara San Pablo, monumen paling khas kota, sanaos aya ogé sababaraha imah gaya modéren anu pantes didatangan. ogé garéja Sant Jaume dina gaya Gothic sareng padepokan Sant Pau, ti abad ka-XNUMX. Ti padepokan aya pandangan anu saé pisan di kota, Barcelona sareng basisir Maresme.

Gambar | Klub désa

bagja

Ngamangpaatkeun tempat anu istiméwa dimana ayana, di pra-Pyrenees sareng Cadí-Moixeró Natural Park, Bagá sampurna pikeun liburan di Barcelona. Éta diadegkeun ku tuan-tuan Pinós dina 1233, disumputkeun ku puncak-puncak megah.

ASababaraha tempat wisata na nyaéta Istana Baron Pinós, anu ti abad ka-XNUMX sareng ayeuna ngagaduhan Pusat Pertengahan sareng Cathar ogé kantor wisata. Éta dinyatakeun salaku Asét Budaya Minat Nasional.

Sakitar dua kilométer ti Bagà, tempat suci Virgen de Paller, santo pangungsian kota, perenahna di tempat anu saé di jantung Taman Alam Cadí-Moixeró. Bakti na ti saprak abad ka-XNUMX. Saluareun candi, éta mangrupikeun titik awal anu saé pikeun terang alam lingkunganana.

Besalu

Besalú ngagaduhan komplek sajarah-artistik abad pertengahan anu dianggap salah sahiji anu paling dilestarikan di Catalonia. Nalika anjeun nyebrang sasak batu anu ngarah ka pusat bersejarah, anjeun bakal siga anu diangkut deui dina waktos ka Abad Pertengahan. Henteu héran yén kota ieu dianggap kompleks sajarah-seni saprak 1966.

Justru éta jambatan Romanesque anu luar biasa ngalangkungan walungan Fluvià mangrupikeun kabupatén ti kabupaten Besalú. Tempat-tempat anu sanés didatangan nyaéta garéja lami biara Sant Pere ti abad ka-XNUMX, imah Cornellà, tugu Romanesque ti abad ka-XNUMX, garéja Sant Vicenç ti abad ka-XNUMX, fasad garéja rumah sakit lami Sant Julià sareng saparapat yahudi, khususna kamar mandi ritual Miqvé atanapi Ibrani.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*