Kumaha cara nepi ka Cina? Penerbangan, karéta sareng cara sanésna

ovation-of-the-seas-1

Sakedap ayeuna Cina tetep diantara tujuan Asia anu hébat pikeun ngalakukeun perjalanan anu teu tiasa hilap.

Mangrupikeun pasar wisata anu ngamungkinkeun perjalanan anu teratur dina wisata sareng petualangan anu langkung nyalira, tapi nalika urang ningali peta kami ningali nagara anu lega sareng jauh. Teu kahontal? Ah maenya! Naon deui, henteu ngan ukur tiasa sumping nganggo pesawat ...

Datang ka Cina dina pelayaran internasional

kapal pesiar-di-china

Leres, éta mangrupikeun pilihan anu anjeun gaduh upami anjeun miluan wisata pelesir sareng éta mangrupikeun salah sahiji anu dipilih ku kelompok wisatawan anu langkung ti 50 taun.

Kapal pesiar internasional kalayan tujuan akhir Beijing dugi ka palabuan Tianjin ti sakumna Asia Tenggara sareng tangtosna, ogé ti Hong Kong. Saatos Shanghai sareng ibukota nyalira, Jin sabab sering nyarios ka kota ieu, éta kota anu berkesan anu ngagaduhan hal pikeun turis.

ovation-of-the-seas-in-hong-kong

Wangunan kolonial tina sababaraha gaya, kaasup anu Éropa, situs anu dipikaresep ku sajarah anu bentang ratusan lamun henteu rébuan taun (aya jalanna Tembok Ageung, Pas Huangyaguan, caket dieu), sareng gastronomi anu ngeunah sareng beunghar.

kapal pesiar-di-Shanghai -

pausahaan karajaan Karibia ngagaduhan pelayaran anu nganjang ka Tianjin. nu Kasalametan of nu Janten, Contona. Aya pelayaran anu angkat ti Hong Kong atanapi bahkan aya wisata anu nyabak tujuan di Jepang.

Perusahaan ieu damel saé pisan yén aktris Cina anu terkenal Fan Bingbing mangrupikeun ibu baptis tina kapal ieu, kapal hébat anu terakhir di armada. Upami anjeun resep parahu sareng sanés kapal terbang, tingali tawaran éta sabab anjeun tiasa ngumbara di beulah dunya ieu (kalebet Koréa Kidul, Vietnam sareng Jepang), dina kapal super méwah.

Ngarah ka Cina nganggo pesawat

cina-hawa-peta

Éta mangrupikeun pilihan anu paling sering dianggo sareng gerbang lebetna biasana Beijing atanapi Hong Kong. Jelas, ogé Shanghai nalika datang ti nagara barat.

Ti antara «panto ieu»Mungkin pilihan anu pangsaéna nyaéta Hong Kong sabab biasana langkung mirah sareng gaduh visa anu langkung lami. Naon deui, éta ogé ayana Patali sareng tujuan backpacker anu has, saluareun éta nyalira éta super pikaresepeun sareng nyayogikeun sajenis aklimatisasi Cina sacara umum.

Ngarah ka Cina ku darat

karakoram

Upami anjeun parantos ngumbara di beulah dunya ieu anjeun tiasa ngadeukeutan ku daratan sareng ngajantenkeun pameuntasan wates ti sababaraha tempat pikeun Cina mangrupikeun nagara anu saé ageung.

Ti Pakistan anjeun tiasa nyebrang di jalan raya karakoram sareng nuju ka Kashgar, di propinsi Xinjiang. Éta panginten henteu janten tempat anu paling saé dina kaayaan di Pakistan sareng masalah politik anu aya di Cina sareng minoritas Muslim di dieu.

jalan raya-karakoram

Ti Laos anjeun tiasa ngalangkungan Boten ka Mengla, di propinsi Yunnan. Ti Nepal pikeun TibétJelas, sanaos anjeunna émut sadayana masalah visa sareng ijin khusus. Ti Vietnam aya tilu pilihan anu béda:

  • pikeun Pass Persahabatan ka Nanjing
  • ti Lao Cai ka Kumning
  • ti Mong Cai ka Dongxing

Pameuntasan anu pang murahna anu munggaran Kusabab anjeun tiasa nyandak beus wengi ka Dong Dang sareng ti dinya mayar motor pikeun ngarambat sababaraha kilométer ka Friendship Pass, Youyi Guan dina basa Cina o heueuh nghi Quan di Vietnam.

wates-china

Wates di dieu dibuka jam 7 énjing, Dugi ka 4 sonten. Sakali dina sisi Cina anjeun leumpang di jalan ka jalan utama sareng ngantosan beus ka Pinxiang, 10 kilométer jauh, ti mana anjeun tiasa néwak beus biasa anu angkat ka Nanning. Sareng ti dinya Guilin langkung wengi deui tumpak beus ...

internasional-karéta-hanoi-nanning

Pilihan séjén nyaéta nyandak karéta internasional ti Hanoi. Éta angkat dua kali saminggu, Salasa sareng Jumaah jam 2 sonten sareng dugi ka Beijing dua dinten saterasna jam 5 sonten. Éta dugi ka Pianxing tengah wengi, Nanning jam 8:40 énjing sareng Guilin jam 7:20 sonten. Ieu saderhana tapi langkung mahal, Leres leres.

Dina pilihan kadua, anjeun angkat karéta wengi lokal ka Lao Cai, nyebrang wates di dinya sareng angkat karéta atanapi beus deui ti Kunming ka Hekou. Hiji karéta wengi ogé ngalir ka dieu dua kali saminggu, Jumaah sareng Minggu, ti Hanoi. Jasa ieu angkat jam 9:30 sonten sareng dugi ka Stasion Kunming Utara jam 7:25 enjing.

trans-siberian

Nyarios karéta anu populér sareng éndah Karéta Trans-Siberia atanapi Trans-Mongolian éta ogé pilihan. Dina acara anu anjeun en Kazakhstan anjeun tiasa nyebrang ti Almaty ka Urumqi o yining, sareng upami anjeun parantos aya di daérah Cina, di Hong Kong sareng Macao, kusabab pameuntasan wates langkung saderhana sareng caket.

laos-china

Sakumaha anjeun bakal ningali dina pilihan Pameuntasan wates sateuacanna antara Cina sareng tatangga na dilakukeun ku jalan atanapi karéta kitu aya beus seueur anu datang sareng indit ogé.

Ti wétan anjeun tiasa ngahontal nagara ngalangkungan dua pameuntasan wates sareng Vietnam sareng ogé ti Myanmar sareng ti Laos. Ti Pakistan kami parantos nyarios, ngalangkungan Pas Karakoram sareng ti Nepal liwat El Tibet.

adat istiadat Cina

Terus diémutan yén teu aya pameuntasan wates antara Cina sareng India anu kabuka Nya, hubungan politik henteu saé pisan saé ayeuna. Sajauh ieu kami sering nyarioskeun beus, siang sareng wengi, tapi ... Dupi anjeun nyetir mobil?

Kabeneran aya yén pendapat umum negeskeun kanyataan yén éta rada picilakaeun tur nyasabkeun ngumbara ka Cina nganggo mobil upami anjeun urang asing sareng henteu gaduh komando basa anu lega. Kira-kira di dieu jalma-jalma henteu nyarios basa Inggris sareng ngajantenkeun anjeun ngartos tiasa neraka.

Salaku tambahan, éntri anu paling hadé dilakukeun ku mobil nyaéta ngaliwatan El Tibet, tempat anu tiis pisan ampir sapanjang taun. Naha anjeun masih ngaraos resep? Maka anjeun kedah terang anu ti Nepal anjeun tiasa nyebrang ku mobil dina wates antara Kodari sareng Zhang mu, kalayan kasabaran tangtosna, éta mangrupikeun makalah.

Anjeun tiasa ogé lebet nganggo mobil ti Myanmar. Sadaya ieu nganggo visa dina urutan sareng kertas mobil. The ijin supir ti nagara anjeun, ijin samentawis dikaluarkeun ku pamaréntah Cina sareng ijin internasional, bilih.

nelasan

Eta kudu ditanggung dina pikiran nu Sanaos anjeun tiasa nyetir di Cina, anjeun kedah terang perjalanan sateuacanna. Di Cina, warga asing ngan ukur tiasa nyetir kana rute anu tangtu janten upami ieu mangrupikeun rencana anjeun, pastikeun sadaya inpormasi di kedutaan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   Luis rene cenahna

    sobat, naha anjeun tiasa angkat ka cina? Abdi resep terang tip sareng barang, abdi hoyong angkat!

bool (leres)