Kumaha perjalanan sareng piaraan, detil sareng inpormasi

Ngarambat ku mobil

Beuki seueur jalma anu milih ngumbara sareng piaraan nalika nuju dimana-mana, sareng éta sababna anjeun kedah terang sadayana detil ieu. Pets moal tiasa ngarambat sacara bébas sapertos urang, tapi aya aturan ngeunaan éta, sareng kami ogé ngagaduhan masalah akomodasi, sabab henteu sadayana hotél ngijinkeun éta.

Iinditan sareng piaraan anjeun téh patarosan perencanaan, sabab diperyogikeun pikeun ningali sateuacanna peraturan transportasi sareng ogé tempat-tempat anu tiasa ngaaksésna. Sapertos sareng urang, aranjeunna kedah gaduh sadayana dokuméntasi, dina hal ieu dilakukeun ku dokter hewan, dina urutan. Janten perhatoskeun sadaya detail alit kanggo tiasa ngarambat tanpa masalah sareng piaraan.

Dokumentasi anjing atanapi ucing

Iinditan sareng piaraan

Supados anjing tiasa ngumbara kedah didokuméntasikeun kawas jalma. Ayeuna aya microchips, anu piaraan dikenalkeun. Mangrupikeun chip anu dilebetkeun kana kulit, sareng nalika anu maca ngalirkeunana, jumlahna némbongan. Sistem ieu disimpen sacara terpisah di unggal komunitas, janten upami éta leungit di tempat anu sanés, aranjeunna kedah nyauran komunitas asal pikeun milarian anu bogana sareng data na.

Sajaba ti microchip, anjing sareng ucing bakal tetep nyimpen kartu na pikeun mutahir. Nyaéta, kalayan sagala vaksinasi anu diperyogikeun anu parantos aranjeunna lakukeun dugi ka ayeuna. Kalayan ieu kami mastikeun yén anjing tiasa ngalirkeun cek kaséhatan anu parantos dilakukeun. Upami urang badé ngarobih nagara, urang kedah émut yén seueur di antawisna éta anjing tetep dikarantina, janten panginten henteu hadé pikeun nyandak éta, kecuali upami urang badé cicing di luar negeri. Dina Komunitas Éropa kami ngan ukur kedah nyandak idéntifikasi ieu supados sadayana aya dina urutan. Sareng upami anjing PPP urang kedah nyandak lisénsi sareng data asuransi.

Aturan dina transportasi

Anjing dina mobil

Upami urang lebet mobil urang sorangan urang ogé bakal ngagaduhan aturan anu kedah diturut. Anjing kedah dijaga dina tali supados henteu dugi ka payun. Ieu tiasa lebet dina korsi tukang atanapi dina kalapa, sareng cita-citana nyaéta urang nempatkeun hawu atanapi pisah pikeun piaraan, pikeun nyingkahan masalah. Aspék praktis nyaritakeun yén anu pangsaéna pikeun nutupan daérah ku plastik, anu parantos dijual pikeun ngangkut anjing dina mobil. Di sisi anu sanésna, anjeun kedah ngalaksanakeun sababaraha titik supados anjing tiasa diinum sareng nyéépkeun dirina. Ngarecah anu sami anu urang peryogikeun.

Anjing dina pesawat

Ngarambat ku kapal terbang Éta langkung rumit, sabab piaraan tiasa lebet dina kabin atanapi di cekelan, saatos dipénta ka kantor reservasi. Di pabrik anggur urang kedah nyandak wadah angkot, sanaos sawatara perusahaan gaduhna. Di sisi anu sanésna, ngan ukur anjing anu beuratna kirang ti dalapan kilo tiasa ngumbara di kabin salaku aturan umum, kalayan beuratna operatorna kalebet, ti mana éta moal tiasa angkat kanggo sadayana perjalanan. Sakumaha urang nyatakeun, terserah unggal perusahaan pikeun netepkeun watesan, janten urang kedah maca kaayaanna sateuacan nyandak tikét.

Anjing di jero taneuh

Lamun urang bahas angkutan umumKedah ditetepkeun yén aturanana robih saeutik-saeutik. Di sababaraha kota aranjeunna parantos ngantep anjing ngumbara di subway sareng beus kota. Di batur dimungkinkeun pikeun mawa éta tapi dina kantong atanapi operator, sareng anu sanésna ngan saukur dilarang. Éta bakal gumantung kana dimana urang angkat, janten sateuacan urang tiasa mendakan inpormasi ngeunaan kabijakan transportasi kota pikeun terang kumaha ngalih ngurilingan kota sareng piaraan urang.

Akomodasi piaraan

iinditan-sareng-anjing-akomodasi

Kami datang kana masalah akomodasi piaraan. Anjeun panginten aya perhatosan yén seueur hotél anu ngamungkinkeun piaraan, tapi leresna nyaéta upami urang maca cetakan leutik urang bakal sadar yén dina seueur-seueur na aranjeunna ngabatesan beurat piaraan, kadang dugi ka lima kilo, janten seuseueurna anjing sareng bahkan ucing moal lebet kana hotél-hotel éta. Salaku tambahan, anjeun kedah ningali naha aranjeunna tiasa aya di kamar sareng kami atanapi éta mangrupikeun daérah umum dimana aranjeunna ngagaduhanana, sareng upami éta tiasa di daérah umum. Penting pisan kanggo maca sadayana cetakan supados henteu heran nalika urang sumping.

Di kalolobaan hotél aranjeunna peryogi éta hayu urang wartosan sateuacanna yén urang mawa piaraan. Nanging, aya sakedik anu aya budaya nyéwa sato kalayan raoseun pikeun aranjeunna. Ayeuna aya sababaraha hotél anu bahkan ngagaduhan kennel pikeun anjing, dimana aranjeunna ngurus éta sareng tiasa senang sareng piaraan anu sanés nalika urang ningali sakurilingna. Rupa-rupa hotél sapertos kieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun perjalanan sareng piaraan, sabab nawiskeun jasa anu hadé pikeun anjing sareng ucing, ngarah ogé senang-senang dina liburan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)