lampu Natal jeung pariwisata

Bukit Roppongi

Kusabab kapanggihna listrik, manusa geus amazed ku lampu warna, sarta kiwari hiasan lampu geus ngahontal tingkat pangluhurna. Kumaha poék dunya abad ka tukang!

Hiji waktos super husus taun ngarasakeun lampu jurig nyaeta Natal, jadi lampu Natal jeung pariwisata Maranéhna silih tempas. Hayu urang tingali dinten dimana urang tiasa ngaraosan pasangan gaib ieu.

Lampu Natal di Tokyo

Skytree Tokyo

Lamun hal nangtung kaluar Tokio éta dina magnificence cahayana, euweuh urusan waktu taun. Pertama kali kuring indit ka Tokyo jeung mecenghul ti subway di Shinjuku kuring ieu amazed ku inténsitas jeung harti lampu na. Ieu kawas ngadadak gaduh panon 4K. Nyaan.

Malah dina mangsa tsunami 2011 teu aya pareum listrik anu ageung. Sadayana hurung, sadayana gaduh cahaya. Sarta tangtu, pikeun kaping ieu kota hurung dina cara éndah. Sareng yén urang Jepang sanés Kristen.

Dimana urang tiasa ningali anu pangsaéna Lampu Natal di Tokyo? Nya, aya sababaraha tempat, janten upami anjeun cukup untung aya di dinya, mangpaatkeun. Hayu urang émut yén Jepang dibuka pikeun pariwisata asing sacara definitif dina 11 Oktober.

aya lampu natal di Roppongi Hills, kompléx wangunan dibawa ka hirup ku lampu ditempatkeun di luhur Mori Garden na Keyakizaka Avenue. Teu nyebut tangkal Natal badag di Roku-Roku Plaza. Kira-kira 80 lampu diperkirakeun di sakuliah wewengkon ieu. Roppongi Hills lampu Natal Éta dilaksanakeun dugi ka 25 Désémber.

dina naon bakal tokyo midtown aya ogé lampu natal. Tangkal Natal hurung, tapi taun ieu, gelembung haseup ogé dileupaskeun unggal genep menit. Éta bakal dugi ka 14 Désémber. Loba tatangkalan séjén ogé mawa lampu na hiji rink és diatur pikeun skating. Sadayana dugi ka 25 Désémber.

Omotensando dina Natal

El Skytree Tokyo, wangunan tallest di kota, ogé ngabagéakeun Natal. Menara ieu éndah, teu pernah sono. Kuring geus dilongok eta sakali, tapi taun ieu kuring balik sarta kuring teu maksudna sono eta. Menara ieu bercahya ku warna Natal sareng dihias ku lampu usum tiis, tepatna ngagungkeun ulang taun kasapuluh daérah éta.

tangkal langit Tokyo Bakal gaduh dua sét lampu ieu 2022. Hiji disebut Vela sareng anu sanés Inuman sampanye. bakal aya ogé tangkal Natal jangkungna dalapan méter sarta pasar loak. Sadayana dugi ka 25 Désémber.

Omotensando Hills Éta tempat anu populer pisan di kalangan wisatawan sareng ogé parantos dipinuhan ku lampu taun ieu. Pamasangan parantos ditanggung ku seniman ti Daisy Balloons, aya tangkal ngambang kalayan langkung ti 14 rébu bulbs anu bentukna buleud, sareng upami anjeun leumpang sapanjang jalan Omotesando anjeun bakal kagum dina 900 rébu lampu hurung. Ogé, sadayana dugi ka 25 Désémber.

tungtungna, Aya ogé lampu Natal di Yebisu Garden Place, di Shinjuku South Terrace, di Marunouchi, di Hibiya, di Tokyo Dome City sareng di pulo buatan Odaiba.. Loba lampu ieu tetep nepi ka poé mimiti Januari atawa malah nepi ka Pébruari. Kabeneran aya pareum salamina di Tokyo, janten upami anjeun sumping saatos Natal anjeun tiasa nikmati lampu Taun Anyar.

lampu Natal jeung New York

Dyker Hights

Aya kota anu leres-leres khusus pikeun didatangan nalika Natal sareng tanpa ragu New York mangrupikeun salah sahijina. Kumaha glamourous! Ti 5th Avenue teras anjeun bakal nyaksian tontonan anu éndah sareng warni.

Tujuan, lajeng. Di Brooklyn, lampu Natal anu pangsaéna nyaéta Dyker Heights. Unggal Désémber situs nyokot hirup sorangan sarta organizes a wisata lampu husus anu dimimitian dina Manhattan nempo showcases dugi tungtung dina acara lampu. Tur beus lasts tilu satengah jam sarta ditungtungan make coklat panas sarta hal dahar. Dimimitian dinten saatos sukur, nyaéta dina 26 Nopémber.

tempat séjén ningali lampu Natal di New York teh Kalima Jalan Raya, Jalan dimana toko pangalusna-dipikawanoh kayaning Saks, Bergdorf Goodman, Tiffany, Lord jeung Taylor atawa Henri Bendel. Tapi Saks, tanpa ragu, tetep paporit diantara warga lokal pikeun paméran sareng acara cahayana.

Puseur Rockefeller

Anjeun oge bisa leumpang sabudeureun taman pasagi washington, di Lower Manhattan, kalawan tangkal Natal na neguaan, lampu hebat na jeung Santa Claus handing kaluar manisan. The Lincoln Center Plaza Éta ogé klasik, kalayan lampu Natal anu leres-leres magis sareng kandang. sami sareng Aula Musik Radio Kota, Gedong Nagara Kakaisaran, Rockefeller Plaza Center, Bank of America Winter Désa, di Bryant Park atawa nu New York Botanical Garden jeung tangtu, Time Warner jeung Central Park aranjeunna moal tiasa bolos.

lampu Natal di Madrid

Madrid dina Natal

Kabeneran aya Madrid gaduh hal na dina hal cahaya Natal. Jalan, alun-alun sareng gedong janten hirup nalika jutaan lampu hurung, ti tungtung Nopémber nepi ka 6 Januari, Poé Tilu Raja.

lajeng, Lampu Natal munggaran dihurungkeun dina 24 Nopémber jam 7 sonten, di Plaza de España.a. Aranjeunna bakal tetep aya dugi ka taun payun kalayan waktos cahaya anu béda.

Contona, ti Minggu nepi ka Kemis aranjeunna hurung di 6 pm sarta mareuman tengah wengi; Jumaah jeung Saptu mareuman sajam engké lajeng aya tanggal husus: Désémber 4, 5, 6, 7 jeung 8 hurungkeun di 6 pm sarta mareuman di 1 am, 25 Désémber jeung 5 Désémber maranéhna kaluar dina 3 di isuk jeung 31 Désémber teuing engké, jam 6 isuk-isuk maranéhna bakal eureun caang.

Natal di Madrid

Dimana anjeun tiasa ningali lampu Natal di Madrid? Dina leuwih ti 230 tempat, janten tepatna, 7500 ranté, 115 tangkal céri jeung 13 tangkal fir badag bakal datang ka hirup. Fir utama nyaéta fir alami Plaza de España. Ka sadaya ieu ditambahkeun kana adegan nativity di gerbang bersejarah, sapertos San Vicente atanapi Toledo sareng viaduct jalan Segovia. Anjeun oge bakal ningali menina hébat bercahya, on Paseo del Prado, jeung bal di simpang jalan Alcalá jeung Gran Via.

dina Columbus Square aya adegan nativity kalawan inohong badag, jangkungna 10 méter kalayan rébuan lampu dipingpin, a tangkal fir bercahya 35 méter luhur di Puerta del Jadil… Mun anjeun teu cicing di Madrid jeung anjeun ngadatangan anjeun tiasa nyandak éta Naviluz, beus Natal, nu ngalir ngaliwatan jalan pangalusna ibukota Spanyol ngarasakeun lampu. Palayanan mimiti beroperasi dina 25 Nopémber sareng réngsé dina 6 Januari. Anjeun tiasa mésér tikét dina situs wéb resmina.

Ieu sababaraha conto kumaha éta lampu natal jeung pariwisata aranjeunna nuju leungeun dina leungeun dina cara pangalusna. Naon pasangan alus!

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*