Leumpang sapanjang Kosta Dorada: Naon anu kedah ditingali sareng naon anu kedah dilakukeun

Kosta Dorada

Dupi anjeun kersa jalan-jalan hébat sapanjang Costa Dorada? Mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling terkenal di géografi Spanyol sareng ogé mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun. Tempatna di belah kidul-kulon Barcelona sareng gaduh pantai anu teu aya tungtungna ogé Resort anu ngajantenkeun langkung menarik, upami tiasa.

Tapi leres éta Daérah ieu langkung seueur tibatan pantai sareng jalaran kitu, jalur budaya, pinuh ku caritaan komo legenda, ogé ngajelegur ngeunaan dirina. Kituna, anjeun moal sono kana sagala hal anu tiasa didatangan sareng ogé naon anu tiasa dilakukeun dina liburan. Anjeun bakal gaduh sadayana dina ujung jari anjeun! Naha anjeun siap nikmati?

Tarragona, salah sahiji titik awal anu paling penting di Costa Dorada

Aya sababaraha daérah anu katutup ku Costa Dorada, tapi tanpa diragukeun, Tarragona janten tempat anu munggaran. Urang tiasa nyarios ngeunaan dirina éta Sigana mah musium terbuka, hatur nuhun kana sagala hal éta pikeun nunjukkeun ka urang di reruntuhan Tarraco. Urang bakal nyandak sababaraha léngkah deui dina waktos kanggo mendakan sasak, menara sapertos urang Scipios komo témbok lami na, anu henteu balik deui ka jaman Romawi. Sadaya ieu janten salah sahiji situs arkéologis anu paling penting, kalayan permata nyata, anu kedah dipikaterang. Salaku tambahan pikeun ieu, anjeun moal lepas tina kadatangan anjeun ka Katedral Santa Tecla, Mirador del Mediterráneo atanapi Pelabuhan.

Pantai pangalusna di Costa Dorada

Jalan-jalan sapanjang pantai-pantai na

Kami angkat tina ngumbara dina waktosna dugi ka mulang ka ayeuna sareng mendakan sadaya pantai na. Kusabab éta mangrupikeun daérah dimana tebing pasir bakal teras aya, digabungkeun sareng cai kristal anu aranjeunna dipikacinta pisan. La Pineda mangrupikeun salah sahiji pantai anu sampurna, panjangna langkung ti dua kilométer dimana anjeun tiasa latihan surfing atanapi terjun. Cala Fonda, ogé katelah Waikiki, ayana di belah kalér Tarragona sareng mangrupikeun salah sahiji anu paling sepi. Sedengkeun Playa de Santes Creus, dimana pandanganana sareng bayangan laut, bakal ngareuwaskeun anjeun. Pikeun sapoé kaluar sareng kulawarga sareng dikurilingan ku leuweung pinus nyaéta Pantai Cap Roig.

Resort atanapi kémping?

Petualangan perjalanan kadang-kadang dimimitian ku akomodasi anu parantos urang pilari. Kusabab upami urang nyarioskeun pantai anu ngawangun tempat ieu, resort, kalayan detil, bakal janten protagonis. Tapi upami anjeun hoyong milari anu langkung ekonomis, praktis sareng pikeun sakulawarga, anjeun ogé tiasa milih a Kémping Kosta Dorada. Ku cara kieu anjeun bakal salawasna aya dina lingkungan anu langkung tenang sareng tangtosna, anjeun tiasa ngaraosan padesaan sareng pantai nalika anjeun raoseun ku sadaya jasa anu aya.

Naon anu kedah ditingali di Tarragona

Kunjungan ka taman téma Salou

Kusabab salian pantai sareng seueur wisata, Salou ogé ngagaduhan Taman téma PortAventura World. Janten tiasa mangrupikeun kunjungan anu langkung ti ngan ukur wajib, utamina upami anjeun sareng barudak anjeun. Kusabab ku cara ieu anjeun tiasa ngaraosan sadaya tempat wisata salaku kulawarga sareng pikeun aranjeunna éta bakal janten insentif. Tangtosna, Salou ogé nawiskeun anjeun tempat anu istiméwa sapertos benteng Torre Vella, upami anjeun hoyong ngaraosan bagian paling budaya di tempat éta.

Kahirupan Gaudí di Reus

Atanapi anjeun tiasa sono jalan-jalan ngalangkungan Reus, sapertos tempat Lawu Gaudí sareng sagala rupa anu kalebet. Kusabab pikeun sababaraha taun anjeunna cicing di daérah ieu sareng ayeuna éta mangrupikeun kenangan anu hébat pikeun seniman, di unggal juru na. Anjeun tiasa ngaraosan tempat bumi na ogé Pusat Gaudí, anu mangrupikeun pusat interpretasi anu perenahna di Plaza del Ayuntamiento. Di jerona, anjeun tiasa mendakan objék pribadi seniman sareng ogé aya kamar anu réproduksi karyana.

Urang badé nganggo Rute Cistercian!

Mangrupikeun rute anu tiasa anjeun laksanakeun nganggo jalan kaki atanapi nganggo sapédah upami anjeun langkung resep. Dina jalur ieu anjeun gaduh tilu halte wajib nyaéta tilu biara: Vallbona, Poblet sareng Santes Creus. Daérah anu langkung saé sampurna pikeun mendakan kabeungharan arsitektur na, anu jelas, tapi ogé dina gastronomi sareng tangtosna, dina karajinan. Maka, éta mangrupikeun pilihan anu sanés nalika urang ngadatangan Costa Dorada, ogé aya dina rancana perjalanan kami.

Rute biara

Napigasi Délta Ebro

Nganjang ka taman Delta del Ebro mangrupikeun hal anu langkung penting pikeun nimbangkeun. Kusabab di jerona anjeun bakal mendakan seueur jinis sato. Tapi salaku tambahan, éta nawiskeun anjeun pangalaman anu pikaresepeun anu anjeun tiasa terasrasakeun sareng émut salami hirup anjeun: Perjalanan kapal ngalangkungan Delta Ebro. Naon anu saéna pikaresepeun? Nya, anjeun tiasa aksés kana sungut salah sahiji walungan anu paling penting, ngaraosan alam sareng basisir na. Anjeun gaduh rute anu sakitar sajam, dugi ka ampir sapoé. Daérah mana anu badé ngamimitian liburan anjeun?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*