Liburan sabtu minggu romantis

Liburan

Kabur sababaraha dinten sareng pasangan anjeun Mangrupikeun ideu anu saé, pikeun tiasa ngaraos liburan di sasarengan. Upami éta anu anjeun pikahoyong, perhatoskeun seueur liburan di akhir minggu anu tiasa anjeun laksanakeun. Aya seueur tempat anu cocog pikeun pasangan, sareng ogé sababaraha ideu anu sampurna pikeun dilakukeun sareng satengah anu langkung saé urang.

Si anjeun peryogi sababaraha ideu pikeun inspirasi Nalika perencanaan liburan romantis sareng pasangan anjeun, perhatoskeun tujuan ieu. Tanpa diragukeun, salah sahijina tiasa sampurna pikeun nyiptakeun kenangan énggal sareng teu terlupakan pikeun anjeun duaan.

Kumaha carana milih liburan romantis anu pangsaéna

Dina waktu rencanana liburan sareng pasangan urang, hal anu mimiti anu urang kedah pikirkeun nyaéta resep duanana. Aya seueur kamungkinan anu tiasa kabur dina sabtu minggu, janten urang kedah nimbangkeun alternatif anu sanés. Tiasa waé pikeun milih antara pantai sareng gunung, kumargi di pantai urang tiasa ngaraosan sakedik matahari sareng di gunung sapoé gunung. Urang ogé tiasa milih antara liburan sareng petualangan anu langkung tenang, di spa. Pilihan anu sanés nyaéta milih antara akhir minggu di bumi padésan atanapi di kota. Sadaya pilihan ieu bakal gumantung pisan kana cita rasa duanana.

Tenerife

Upami anu urang pikahoyong kabur ka tempat anu pantai sareng matahari, urang ngagaduhan tempat sapertos Tenerife. Liburan ieu mangrupikeun Palasik, sabab cuaca ampir saé di Pulo Jawa. Salaku tambahan, di Pulo Jawa anjeun tiasa ngalakukeun wisata anu hébat, sapertos anu ka gawir raksasa. Tiasa waé nganggo perjalanan kapal pikeun ningali lauk lumba-lumba sareng ogé naek ka Teide anu kawéntar nganggo kabel mobil pikeun ngagaduhan pandangan anu hadé di Pulo Jawa. Liburan lengkep anu nawiskeun kami sakedik tina sagala hal.

Venice

Venice

Kota Venice mangrupikeun tujuan romantis anu utama pikeun liburan, sanaos sabtu minggu tiasa janten waktos anu singget pikeun ningali sadaya juru kota ieu. Di Venice penting pisan pikeun nembus saluran-saluranna sareng ningali tempat-tempat sapertos ieu Istana Doge atanapi Alun-alun St Mark, Sareng Basilika na. Upami urang angkat salaku pasangan, urang kedah lebet handapeun Sasak Pecinta sareng ngalangkungan Sasak Rialto romantis.

Roma

Seueur kota Italia anu sampurna pikeun liburan anu romantis, sareng Roma mangrupikeun kota anu sanés. Di kota ieu sabtu minggu sigana sapertos waktos anu pondok, tapi upami anjeun hoyong jalan-jalan tiasa janten tempat anu magis. Ngadamel kahoyong dina Trevi Fountain, leumpang ngalangkungan Colosseum anu hébat, Vatikan, St Peter's Square atanapi Museum Vatikan. Éta kota kalayan pesona sesah cocog, sampurna pikeun jalma anu resep ngumbara ngaliwatan sajarah.

Paris

 

Ieu tujuan liburan romantis anu klasik. Kota Paris, kalayan kafé leutikna, Museum di Louvre, Champ Elysees sareng Menara Eiffel Éta mangrupikeun tujuan anu penting. Salah sahiji hal anu kedah dilakukeun nyaéta nanjak munara ningali Paris ti luhur, idealna saatos poék. Katedral Notre Dame ogé henteu kedah diloloskeun.

Edinburgh

Edinburgh

Kota Edinburgh ogé liburan anu saé. Tingali kastil na anu lami, leres dilestarikan, kalayan pandangan anu hadé ka kota, mangrupikeun rencana anu pangsaéna. Anjeun tiasa ogé naék ka daérah Arthur Seat, gunung anu nawiskeun pandangan anu luar biasa. Upami anjeun tiasa, anjeun kedah ngalangkungan rute istana anu paling penting di Skotlandia sareng langkung caket, tangtosna, ka Loch Ness. Skotlandia ngagaduhan pesona anu luar biasa, tapi urang kedah émut yén urang kedah anggo haneut, sabab cuacana tiis di daérah éta.

Lisboa

Lisboa

La kota Portugis quintessential mangrupikeun tempat bohemian istimewa. Ngadeukeutan kota dimana anjeun tiasa ngupingkeun Fado anu kasohor mangrupikeun rencana anu saé pikeun akhir minggu. Sababaraha kunjungan anu kedah dilakukeun ngalangkungan Torre de Belem anu éndah, Kastil San Jorge, Biara Jerónimos atanapi Plaza del Comercio. Kami bakal nyéépkeun sabtu minggu anu istiméwa pikeun mendakan lingkungan bohemian sapertos Chiado.

Milan

Milan

Kami resep ampir sadaya kota Italia kusabab seueur anu tiasa ditingali sareng aranjeunna gaduh monumén sareng jalan anu éndah, salian ti éta cuaca biasana saé. Milan sampurna pikeun akhir minggu, sabab aya kirang ningali tibatan kota sapertos Roma. Berharga anjeun katedral atanapi duomo, Galleria Vittorio Emanuele II atanapi Kastil Sforzesco mangrupikeun sababaraha monumén utama sareng kunjungan na.

Iraha

Iraha

Ieu kota Éropa anu saé pisan, janten sigana ogé mangrupakeun tarohan anu saé pikeun liburan akhir minggu anu romantis. Ningali kota anjeun tiasa ngalangkungan Sasak Charles. Salaku tambahan, anjeun kedah ningali istana sareng Katedral Prague, dua monumen anu luar biasa.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)