Liburan sabtu minggu sareng murangkalih

Gambar | Pixel

Akhir minggu mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun liburan sareng murangkalih. Henteu janten masalah naon waktosna dina sataun. Nyatana, anjeun bahkan henteu kedah jauh teuing atanapi nyéépkeun biaya tambahan sabab di Semenanjung Iberia kami mendakan seueur pilihan pikaseurieun pikeun liburan akhir minggu sareng murangkalih.

Ieu sababaraha tujuan anu unik pisan pikeun didatangan nalika liburan di sabtu minggu sareng murangkalih. Dupi anjeun ngiringan kami?

Dinópolis di Teruel

Dinosaurus aya sareng Teruel terang pisan. Dinópolis mangrupikeun taman téma unik di Éropa anu didaptarkeun pikeun paleontologi sareng dinosaurus, dimana sésa-sésa penting parantos dipendakan di propinsi Aragonis ieu.

Kusabab urang lebet Dinópolis Teruel sigana mah urang parantos ngalih ka Jurassic Park. Urang ngamimitian petualangan dina montase "Travel in time", dimana wisata téma didamel pinuh ku épék khusus ku dinosaurus animatronik anu masihan pikasieuneun ganjil.

Di sisi anu sanésna, Dinópolis ogé ngagaduhan Museum Paleontological anu nunjukkeun fosil, réplika, permainan sareng audiovisual asli ngagabung pikeun nawiskeun jalan anu luar biasa ngalangkungan paleontologi. Tiasa ogé pikeun ningali élmuwan sareng paleontologists nalika damel.

Kunjungan ka Museum biasana dipandu sareng di unggal rohangan aranjeunna bakal ngajelaskeun sacara rinci Rahasia anu disumputkeun ku Dinópolis. Hal anu pangsaéna nyaéta ngagaduhan daya tarik sareng kagiatan anu béda-béda anu bakal pikaresepeun barudak sapertos T-Rex animasi hiper-realistis atanapi perjalanan ka asal usul manusa.

The Oceanogràfic di Valencia

Gambar | Wikipedia

Oceanogràfic Kota Seni sareng Élmu Valencia mangrupikeun akuarium pangageungna di Éropa, sareng éta ngagambarkeun ékosistem laut utama di planét ieu. Kusabab ukuran sareng desain na, ogé kumpulan biologis penting na, urang nyanghareupan akuarium unik di dunya dimana, diantara sato, lumba-lumba, hiu, anjing laut, singa laut atanapi spésiés sakumaha panasaranana sapertos belugas sareng walrus, unik spésimén anu tiasa ditingali dina akuarium Spanyol.

Unggal gedong Oceanogràfic diidentipikasi sareng lingkungan cai sapertos kieu: Mediterania, Lahan, Suhu sareng Laut Tropis, Sagara, Antartika, Arktik, Kapuloan sareng Laut Beureum, salian ti Dolphinarium.

Gagasan anu aya di luar rohangan unik ieu nyaéta pikeun anu datang ka Oceanográfic pikeun diajar ciri utama flora laut sareng fauna tina pesen hormat pikeun konservasi lingkungan.

Imah Ratoncito Pérez di Madrid

Gambar | Ok diary

Legenda Fairy Huntu nyaritakeun yén rodénsia anu pikaresepeun ieu ngurus ngumpulkeun huntu susu leutik barudak nalika aranjeunna muragkeun aranjeunna janten koin salaku tukeran handapeun bantal.

El Ratoncito Pérez boga asal tina imajinasi agama Louigi Coloma anu nyiptakeun carita ku beurit salaku protagonis pikeun nenangkeun Raja Alfonso XIII salaku budak saatos kaleungitan salah sahiji huntu susu na. Numutkeun ka legenda, beurit cicing di gedong di Arenal Street di Madrid, gigireun Puerta del Sol sareng caket pisan sareng Palacio de Oriente.

Dinten ieu, di lantai kahiji nomer 8 jalan éta, aya Museum-Museum Ratoncito Pérez anu tiasa didatangan unggal dinten kecuali dinten Minggu.

Ski di Granada

Gambar | Pixel

Sierra Nevada Ski and Mountain Resort perenahna di Taman Alam Sierra Nevada, di kotamadya Monachil sareng Dílar sareng ngan 27 km ti kota Granada. Didirikeun taun 1964 sareng ngagaduhan 108 kilométer skiable sumebar di 115 lamping (16 héjo, 40 biru, 50 beureum, 9 hideung). Éta ngagaduhan 350 mariem salju buatan, lima belas sakola sadayana tingkatan sareng dua sirkuit ski lintas-salju di salju diantara jasa sanésna.

Sierra Nevada mangrupikeun stasion paling kidul di Éropa sareng anu pangluhurna di Spanyol. Kualitas salju na, pangobatan luar biasa tina lampingna sareng tawaran luang pelengkap mangrupikeun klaim panggedéna pikeun pamaén ski.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)