Liburan kulawarga di Catalonia, L'Ametlla de Mar

Liburan sareng murangkalih di pantai

Basisir Catalonia ngagaduhan seueur tempat anu tiasa kapendak, tempat sapertos l'Ametlla de Mar, dimana murangkalih tiasa mikaresep sapoé panonpoé di pantai, bersenang-senang sareng seueur kagiatan, nyiptakeun kenangan indah tina liburan usum panas na. Dina Basisir Catalan aya seueur hal anu kedah dilakukeun, pantai ningali, kota sareng tempat anu ngajajah sareng seueur pangalaman pikeun hirup dina liburan kulawarga.

Bayangkeun pamandanganna, cai laut anu jernih kalem, kalayan suhu anu pikaresepeun, dimana teuleum tanpa mikir, pantai kalayan kagiatan anu senang, sapoé cerah resep kulawarga, Sareng barudak ngawangun istana keusik sareng ngojay sacara damai di pantai anu aman. Ieu sareng seueur deui anu tiasa anjeun mendakan di l'Ametlla de Mar. Sareng éta mangrupikeun sapotong leutik tina sagala hal anu liburan di pantai Catalan tiasa nawiskeun anjeun.

Dinten pantai sareng snorkeling

Liburan kulawarga di basisir Catalan

Dina l'Ametlla de Mar dimungkinkeun pikeun pinuh resep pantai sareng kulawarga. Aya coves anu bénten-bénten anu anjeun tiasa angkat, sapertos Cala Bon Capó atanapi Cala Arandes, sababaraha di antawisna langkung sepi sareng sepi. Di tujuan wisata di pantai tiasa ngaraosan cai anu tenang, aman pisan pikeun barudak, anu ogé nawiskeun jerona deet, ngarah sampurna pikeun ngantep aranjeunna ngojay sareng ngajajah. The snorkeling bakal janten salah sahiji kagiatan anu anjeun pikaresep di pantai ieu, mendakan dasar laut sareng sadaya khasanah na. Sapoé di pantai di daérah ieu di basisir Catalan hartosna ngaraosan cai kalayan suhu anu pikaresepeun sareng penampilan kristal, sareng pantai dimana seueur kagiatan kulawarga anu sanés.

Kegiatan cai sareng olahraga

Liburan kulawarga sareng kagiatan

Upami murangkalih hoyong mendakan hal anu langkung seueur tibatan snorkeling di l'Ametlla de Mar, aranjeunna ngagaduhan kamungkinan anu hébat, kumargi di Catalonia aya seueur disebut stasiun bahari, anu mangrupikeun titik dimana anjeun tiasa ngaraosan seueur kagiatan cai, sapertos anu kajantenan di tempat wisata ieu di Costa Dorada. Kegiatanna ampir teu aya tungtungna, sareng aya pikeun sakulawarga atanapi pikeun jalma déwasa pikeun pikaresepeun. Di l'Ametlla de Mar aya sakola diving dimana anjeun tiasa nyobian olahraga ieu pikeun mendakan dasar laut, dimana aya kapal-kapal anu tilelep. Kusabab aya tingkat anu bénten, sadayana tiasa ngiringan.



Tapi pikaresepeun henteu dugi ka dinya, sareng anjeun ogé tiasa ngalakukeun hal-hal sanés, ku olahraga sapertos surfing, ruteu kayak kulawarga, ngawelah selancar, wisata catamaran ningali basisir ti sudut pandang sanés atanapi nyéwa parahu. Kegiatan bintang anu sanés di daérah ieu nyaéta ngojay diantawis ratusan tuna biru biru liar, pangalaman anu unik dimana anjeun ogé tiasa diajar ngeunaan sajarah sareng nilai gastronomis tina tuna bluefin.

Istirahat di hotél kulawarga anu sampurna

Saatos sapoé kagiatan di basisir Catalan, waktosna kanggo sakedik istirahat. Kulawarga tiasa cicing di hotél berorientasi kana luang kulawarga, Di mana aranjeunna tiasa ngaraosan rohangan ngan ukur pikeun barudak sareng jasa anu pikaresepeun pikeun aranjeunna. Hotél anu caket ka pantai, tiasa jalan-jalan, raoseun, tanpa setrés atanapi rurusuhan naon waé. Kalayan ménu kulawarga di réstoran, sareng hiburan barudak sareng mini-club sahingga barudak ngagaduhan kagiatan anu saluyu sareng umur na. Tempat anu sampurna pikeun kulawarga nyéépkeun liburan anu idéal sareng ngagaduhan pangalaman anu hoyong diulang taun payun.

Liburan sareng murangkalih di Catalonia

Liburan kulawarga di Catalonia

Iinditan sareng murangkalih hartosna kedah ngarencanakeun langkung seueur hal, kagiatan pikeun aranjeunna sareng pangalihan anu cocog pikeun umurna sareng di luhur sadayana aman. Upami anjeun henteu ngagaduhan seueur ide dina pikiran, di Catalonia aya seueur tujuan wisata di mana barudak bakal resep ngumbara anu pikaresepeun, di kotamadya dimana aranjeunna ngémutan tawaran wisata anu diarahkeun kana umur na. Buka Cambrils ningali kota na anu lami sareng nyéépkeun sapoé di pantai na anu éndah, angkat ka Salou, daérah sanés anu ngagaduhan pantai anu indah sareng caket pisan ka taman hiburan atanapi nyéépkeun sapoé di pantai Casteldefells sareng sakola pelayaran.

Ieu sababaraha kagiatan anu tiasa dilakukeun dina seueur titik di basisir Catalan. Tapi nalika urang parantos ngaraosan keusik sareng cai haneut di basisir na, tiasa waé urang ka daratan pikeun ngarobih kagiatan. Di Vall de Boí anjeun tiasa ngalangkungan rute sapédah gunung, atanapi aya ogé jalur hiking di tempat-tempat sapertos gunung Prades.

Wisata salaku kulawarga Éta tiasa janten pangalaman anu unik sareng teu tiasa dibahas deui, pikaresepeun pisan sareng ngeuyeuban kanggo sadayana. Di Catalonia aya kamungkinan hébat dina wisata kulawarga, kalayan ideu pikeun sadaya rasa. Pantai atanapi gunung, cai, kagiatan budaya sareng olahraga. L'Ametlla de Mar mangrupikeun juru anu saé anu gaduh seueur tawaran, tapi aya daptar panjang tempat anu menarik sapanjang géografi Catalan. Naha urang mendakan aranjeunna salaku kulawarga?

inpo leuwih Catalunya nyaéta bumi anjeun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*