Liburan sareng murangkalih

Dupi anjeun ngarencanakeun liburan kulawarga? Naha anjeun acan mutuskeun tujuan anu anjeun badé didatangan? Kalayan ideu anu urang usulkeun di handap ieu, barudak bakal resep pisan: taman téma, sasatoan sareng akuarium, dinosaurus, petualangan di laut sareng polo ... Bersiap pikeun hirup pangalaman unik anu anjeun bakal émut salami hirup salaku perjalanan kulawarga anu hébat anu anjeun resep sapertos sateuacan. 

Pelayaran munggaran

Langkung seueur wisatawan anu milih pelayaran pikeun terasrasakeun sababaraha dinten pakansi sabab nawiskeun kamungkinan nganjang ka sababaraha tujuan dina waktos anu sareng dina kapal anu pinuh ku fasilitas sareng seueur kagiatan luang. Nuju pelayaran kulawarga mangrupikeun ide anu saé kusabab anu alit ogé bakal resep pangalaman ku ngalaksanakeun kagiatan éksklusif anu diatur pikeun aranjeunna, sapertos acara sareng gim.

Salaku tambahan, seuseueurna pelayaran gaduh sudut murangkalih dimana staf mumpuni ngawas sadaya waktos yén murangkalih dihibur dina lingkungan anu aman pikeun katenangan anu langkung ageung sareng kabébasan pikeun kolot. Saatos naek kapal, kulawarga bakal nampi gelang tangan kaamanan bahkan tiasa nyéwa pager atanapi telepon DECT kalayan biaya tambahan sakedik supados anggotana tiasa tetep kontak sepanjang waktos.

Barudak panginten henteu biasa pikeun liburan sapertos kieu tapi aranjeunna pasti bakal hirup salaku petualangan anu khusus anu bakal aranjeunna émut salami hirup, sabab éta bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngémutan laut dina sagala kaindahanana, mendakan kumaha kahirupan di kapal pigura sareng minuhan tujuan anu béda-béda.

Gambar | Perjalanan sakedik

Leumpang diantara dinosaurus

Upami murangkalih anjeun kantos naroskeun ka anjeun kumaha kahirupan di Bumi jutaan taun ka pengker, cara anu pangsaéna pikeun ngajelaskeunana nyaéta ku ngadatangan Dinópolis Teruel (Polígono los Plaos, S / N), taman téma unik di Éropa khusus pikeun dinosaurus éta ti saprak dibuka taun 2001 parantos narik rébuan jalma berkat kombinasi élmu sareng hiburan anu sampurna.

Lebetkeun Dinópolis Teruel hartosna nyandak perjalanan deui dina waktos ka prasejarah. Petualangan dimimitian dina montase Perjalanan waktos, dimana asal-usul planét sareng dinosaurus dijelaskeun ka kami kalayan bantosan mahluk animatronic sareng épék-épék khusus anu urang jalani bahkan ngareuwaskeun kami. Maka daya tarikna Menit terakhir cobian jawab naha dinosaurus janten punah sareng naon anu kajadian saatosna.

Ruang séjén anu paling pikaresepeun di Dinópolis Teruel nyaéta musium, dimana fosil dinosaurus sareng mahluk Jurassic sanésna tetep dipajang. Tur anu pikaresepeun pisan dimana urang tiasa niténan rorongkong dinosaurus laut sareng darat sapertos Tyrannosaurus Rex. Diomongkeun ngeunaan spésimén ieu, acara T-Rex réalistis nyiptakeun spésimén anu réalistis pisan anu ngageleger ngabantosan anjeun.

Harga tiket ka Dinópolis Teruel nyaéta 28 euro pikeun jalma dewasa sareng 22 euro kanggo murangkalih sareng pensiunan.

The Oceanogràfic of Valencia

Valencia mangrupikeun tempat akuarium pangageungna di Éropa, Oceanogràfic Kota Seni sareng Élmu (Carrer d'Eduardo Primo Yúfera, 1B). Kusabab desain sareng dimensi na, ogé kumpulan biologisna, urang aya di payuneun akuarium dimana ékosistem laut utama planét diwakilan sareng di mana spésiésna rupa-rupa lauk lumba-lumba, anjing laut, hiu, singa laut atanapi belugas sareng walruses hirup babarengan., hiji-hijina spésimén anu tiasa dititénan dina akuarium Spanyol.

Wangunan anu ngawangun Oceanogràfic diidentifikasi ku lingkungan cai sapertos kieu: laut sedeng sareng tropis, Mediterania, lahan baseuh, sagara, Antartika, Arktik, kapuloan sareng Laut Beureum, salian ti dolphinarium. Gagasan anu diudag ku rohangan unik ieu nyaéta yén anu sumping ka Oceanogràfic, murangkalih sareng déwasa, diajar ciri utama flora laut sareng fauna tina pesen hormat nuju pelestarian lingkungan. Harga tikét barudak 22,30 euro sareng 29,70 euro sawawa.

Gambar | Wikipedia

Bumi Phio Longstocking

Budak leutik meureun teu wawuh jeung carita pizpireta Phio Langstrump saloba kolot, tapi maranéhna bakal bisu nalika aranjeunna nganjang ka taman téma anu ngahirupkeun carita panulis Astrid Lindgren, di Vimmerby di Swédia kidul.

Ngaranna Astrid Lindgren's World (598 85, Vimmerby) sareng di daérah 130.000 m2, sétting bukuna parantos diciptakeun sacara jéntré. Datang tiasa wisata aranjeunna bari resep nunjukkeun dumasar kana novelna, tokoh anu pikaresepeun sareng daérah maén anu béda-béda.

Di jero taman ogé aya ruang makan anu bénten-bénten, kalebet daérah kabin alit sareng bougainvilleas di luar kota anu nawiskeun akomodasi upami anjeun hoyong nyéépkeun langkung ti hiji dinten di dieu.

Harga pikeun nganjang ka Phio Longstocking Park 15,34 euro kanggo déwasa (ti umur 15 taun) sareng 10,39 euro kanggo murangkalih (antara 3 sareng 14 taun). Balik deui ka budak leutik anjeun sareng rencanakeun liburan sareng murangkalih Swédia!

Gambar | Ngajalajah Finlandia

Kantor Santa Nöel

Henteu sadaya jalma ngagaduhan kasempetan pikeun nganjang ka Bapa Nöel di kantorna (Joulumaantie 1, 96930 Rovaniemi)Janten ideu janten salah sahiji jalma anu untung pasti bakal ngeusian budak leutik di imah ku perasaan. Pusat operasi na aya di jantung Rovaniemi, di Finlandia Lapland.

Rébuan jalma ti sakumna penjuru dunya parantos sumping ka Bapa Nöel, rusa na sareng para peri, anu nyarios ka para pengunjung ngeunaan padamelanna sareng sababaraha rasiah ngeunaan sepuh anu ramah.. Salaku tambahan, aranjeunna bakal mengabadikan kunjungan kalayan poto sareng video anu saé pikeun émut dinten ieu salamina. Aranjeunna kabuka sapanjang taun.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)