Los Caños de Meca di Cádiz

Pantai Trafalgar

Propinsi Cádiz nawiskeun kami kilométer garis pantai sareng kota-kota hébat pikeun didatangan terasrasakeun pantai-pantai na. Aya seueur juru anu nyéépkeun sababaraha dinten kalayan cuaca anu saé sareng gaya hirup na anu hébat. Kami badé ningali salah sahiji kota alit sareng naon anu ditawarkeun ku kami, éta Caños de Meca, kota anu aya di Barbate.

nu Caños de Meca aya di basisir propinsi Andalusia di Cádiz. Ayeuna daérah ieu sanés deui kota basisir anu sepi, tapi parantos janten tempat pakansi kusabab pantai sareng bentang na anu hébat. Janten tanpa ragu éta tiasa janten tempat anu saé pikeun mikaresep waktos liburan urang.

Kenalan Caños de Meca

Mercusuar Trafalgar

Populasi ieu aya di daérah basisir Barbate, propinsi Cádiz. Tempatna di tungtung basisir éta La Breña sareng Marismas del Barbate Natural Park. Pendudukna rada leutik, sabab gaduh sababaraha ratus penduduk, tapi dinten ieu mangrupikeun pusat wisata anu nambihan pendudukna nalika usum panas. Mangrupikeun kota anu saé nyambung sareng batur anu ogé terkenal, kumargi Conil de la Frontera ngan ukur dalapan kilométer sareng Vejer de la Frontera jauhna 14 kilométer. Éta mangrupikeun tempat anu cicing di sababaraha taun, kusabab serangan bajak laut di daérah anu henteu masihan kaamanan pikeun penduduk, sanaon inti na aya hubunganana sareng kota Romawi Baessipo di jaman kuno. Dinten éta mangrupikeun bagian tina kota-kota wisata di pantai Barbate sareng nawiskeun hiburan anu hébat sareng ruang alam sareng pantai na. Éta ogé mangrupikeun titik anu penting pisan pikeun gerakan hippie sareng gaya hirupna, naha sabab ayeuna dianggap tempat bohemian sareng pantai.

Kota Caños de Meca

Sanaos Caños de Meca mangrupikeun tempat alit anu henteu ngagaduhan monumén atanapi tempat kapentingan, kaleresan kota alit tiasa janten tempat anu didatangan sareng tempat cicing. Aya sababaraha akomodasi pikeun nikmati pantai caket dieu. Di kota ieu urang bakal mendakan jasa dasar, toko sareng rohangan sanés kalayan anu ngahibur diri. Hal pangpentingna nyaéta pikeun tiasa ngaraos caket masarakatna sareng sentuhan bohemian khusus anu parantos ditingali ku kota. Janten tempat wisata, masih janten penduduk anu wilujeng sumping. Entong sono kasempetan pikeun jalan-jalan sepi ngurilingan kota anu ngadorong perdagangan lokal.

Basisir Caños de Meca

Pipa Mekah

Upami aya anu jelas-jelas menonjol di daérah ieu, éta mangrupikeun jumlah seueur pantai, kumargi aya diantarana pikeun raos. Nudists, kalayan ombak pikeun para peselancar, kulawarga, kota sareng liar. Salah sahiji anu paling kawéntar nyaéta anu di Faro Trafalgar, daérah tempat Perang Trafalgar lumangsung. Kami mendakan di tempat ieu mercusuar anu saé sareng daérah taringgul. Pantai di daérah ieu cukup kabuka sareng anjeun kedah nyarios yén aranjeunna gaduh ombak anu cukup. Aya karang sareng bentuk eddies, janten disarankeun ulah jauh teuing kana cai sareng cicing di basisir upami anjeun kedah mandi. Kusabab batu sareng karang éta mangrupikeun tempat anu dihindari ku kapal sareng para peselancar tapi éta henteu diragukeun deui tempat impian pikeun para penyelam. Ti pantai caket dieu Bank anjeun tiasa nikmati matahari terbenam anu saé.

Pipa Mekah

La Pantai Marisucia mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal di daérah Caños de Meca. Tempatna di gigireun jalan api mercusuar Trafalgar. Ieu mangrupikeun pantai keusik anu kandel anu dina dinten henteu usum angin cocog pikeun kulawarga sabab cai na jelas sareng tenang. Nalika aya angin wétan, ombak némbongan sareng didatangan ku langlayangan. Éta ogé titik awal pikeun para penyelam anu hoyong ningali daérah mercusuar Trafalgar.

Katelahna salaku Pantai Pirata mangrupikeun pantai utama Caños de Meca, sabab tempatna di gigireun kota, janten éta anu aksés paling gampang sareng paling seueur jasa di caketna. Mangrupikeun pantai kalayan perairan anu tenang anu biasana ngagaduhan kulawarga kusabab katenangan cai na. Di caket pantai ieu, nalika ngalangkungan titik taringgul, aya coves leutik sanés anu katelah Los Castillejos anu aya handapeun sababaraha gawir. Upami urang teraskeun leumpang urang bakal dugi ka pantai nudist anu kawéntar, anu masih nudis sareng anu penting pisan dina taun genep puluhan. Pantai buligir keusik sareng tempat anu urang pasti kedah ningali. Dina akhir ieu gawir daérah dimimitian. Mangrupikeun bagian tina batu dimana anjeun kedah ati-ati pikeun longsor. Anjeun kedah ati-ati nalika milampah tapi éta tempat anu saé pisan.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*