Museum Lamborghini, di Itali

musium lamborghini

Salah sahiji mérek mobil paling mewah di dunya nyaéta Lamborghini. Éta mérek mobil olahraga Italia anu ayeuna milik Volkswagen Jérman. Kantor pusat sareng pabrik utama masih di Itali sareng anjeun tiasa nganjang ka Museum Lamborghini.

El Museum Lamborghini Ujang anjeun diajar heula ngeunaan kahirupan sareng karya panyipta mérekna, Ferrucio, putra tukang kebon anggur ti Wewengkon Emilia-Romagna anu ngadegkeun karajaan traktor dina pertengahan abad ka-XNUMX sareng teras tiasa nunjukkeun karepna pikeun mobil klasik . kakuatan hébat. Aya séktor paméran anu béda sareng anjeun bahkan tiasa nganjang ka Pabrik lamborghini. 

El Museum Lamborghini Éta di kota Sant'Agata Bolognose, antara Bologna sareng Modena, anu disebut lahan motor. Éta dibuka taun 2001 sareng ngandung sadaya mobil mérek Italia, kalebet Lamborghini Murcielago anu luar biasa. Di lantai hiji, di lebetna, aya pameran nganggo modél Lamborghini munggaran ti taun 60an sareng aya mobil munggaran anu ngalangkungan 300 km / jam, contona Ngitung.

Dina lantai hiji di Museum Lamborghini Anjeun bakal ningali sadayana anu aya hubunganana sareng desain sareng mobil konsép mérekna. Barang anéh, mobil balap, motor, mobil modél jeung sajabana. Akhirna, wisata pabrik Lamborghini ngamungkinkeun anjeun ningali mobil, lini produksi, desain mesin, rupa-rupa warna, kumaha ngajantenkeun interior anu mewah sareng seueur deui.

Inpormasi praktis:

  • Musium dibuka Senén dugi Jumaah tina 10am ka 12:30 pm sareng tina 1,30 dugi ka 5 sonten.
  • Harga na 13 euro per déwasa, tanpa pituduh.
  • Kunjungan ka pabrik ngagaduhan harga 40 euro per jalma sareng ngan dilakukeun dina kelompok antara dalapan sareng sapuluh urang.
Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)