Museum Sejarah Kedokteran

Museum Sejarah Kedokteran Myuttera

Museum Sejarah Kedokteran Myuttera

Dinten ieu kami bakal didatangan sababaraha musium sajarah kadokteran. Hayu urang mimitian tur di Museum Sejarah Kedokteran Myuttera, dianggap ku seueur salaku musium dilaknat kusabab di dieu anjeun tiasa ningali rorongkong ngagantung tina lomari sareng rak. Pikeun nganjang éta urang kedah angkat ka Bogotá, Kolombia.

Ayeuna hayu urang buka Museum Mutter, musium dianggap ku sababaraha salaku serem. Éta musium sajarah anatomi sareng ubar, henteu cocog pikeun anu lemah, anu aya di Philadelphia, Amérika Serikat. Musium ieu nembongkeun panasaran aneh ngeunaan sajarah médis.

El Museum Sejarah Kedokteran Cuenca Éta musium ayana di Av. 12 de Abril 7-55, di Cuenca, Ékuador. Musiumna dipidangkeun sakitar 5.000 lembar.

El Museum Sejarah Kedokteran sareng Farmasi Lituania mangrupikeun musium anu disimpen di gedong abad ka-16, di alun-alun balé kota, di kota lami Kaunas, di Lituania.

Akhirna hayu urang bérés tur di Basque Museum Sejarah Kedokteran sareng Élmu José Luis Goti, musium ti saprak 1982, sareng anu didédikasikeun pikeun sajarah kadokteran di Basque Country. Museum ieu ngagaduhan koleksi 6000 obatan médis ti abad ka-24 sareng ka-XNUMX, disebarkeun di XNUMX kamar anu didédikasikeun pikeun kakhususan médis anu béda sapertos ubar populér, ubar paralel, apoték, beurat sareng ukuran, asépis sareng antisepsis, mikroskop, laboratorium, sinar-X , obstetrics sareng gynecology, bedah, anesthesia, endoscopy, kedokteran gigi, kardiologi, ophthalmology, electrotherapy, anatomy patologis sareng ilmu alam.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*