Naon anu anjeun terang ngeunaan asakan Koréa Kalér?

Alami, seger sareng lada, ieu mangrupikeun kadaharan Koréa Kalér

Alami, seger sareng lada, ieu mangrupikeun kadaharan Koréa Kalér

Aya seueur anu nyarios akhir-akhir ieu Koréa Kalér sareng konflik éta ngagaduhan sareng tatangga na di Kidul; Kitu ogé, sababaraha agénsi perjalanan Inggris parantos mastikeun yén jumlah patarosan pikeun ngarambat tujuan ieu parantos ningkat 260% sareng pastina seueur jalma henteu terang teuing ngeunaan tujuan ieu. Naon anu anjeun terang ngeunaan gastronomi Koréa Kalér?

Dina séri ieu tulisan anu urang mimitian tina tahap urang Dapur Dunya Kuring badé bagikeun sareng anjeun inpormasi ngeunaan gastronomi tujuan ieu anu modis, hanjakalna, pikeun hal-hal anu teu aya hubunganana sareng pariwisata atanapi asakan.

Nagara ieu aya di Asia wétan sareng wawatesan sareng kalér ku Cina sareng belah kidul sareng Koréa Kidul, diapit ku Laut Jepang sareng Laut Konéng sareng géografi na dihijikeun sareng seueur gunung sareng jajaran ogé lebak jero sareng dataran ageung dimana sangu, salah sahiji bahan dasar pikeun diet ieu sareng seueur nagara lintang ieu.

La gastronomy ti nagara ieu rada mirip sareng tuangeun nagara-nagara anu paling caket (Cina, Jepang sareng Koréa Kidul) sanaos ogé ngagaduhan pangaruh ti nagara-nagara sanés di daérah éta. Diantara bahan anu paling sering dianggo di dapur na nyaéta séréal sapertos nasi, lauk, produk fermentasi, sayuran sareng kecap kécap anu aya di mana waé, aya dina unggal méja anu saé asakan Asia.

Dina tulisan di handap ieu kami bakal diajar langkung seueur ngeunaan asakan nagara ieu sareng kuring ogé bakal ngabagi sareng anjeun sababaraha resep supados anjeun tiasa nyiapkeun éta di bumi anjeun sareng masihan sentuhan anu béda sareng internasional anu saé pisan dina dahar beurang kejutan atanapi tuangeun.

Inpo leuwih: Dapur Dunya di Actualidadviajes

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*