Naon anu kedah ditingali di Santander

Santander

Santander nyaéta ibukota Cantabria, daérah anu aya di beulah kalér Spanyol. Kota basisir ieu nawiskeun bentang sareng tempat anu menarik pikeun didatangan. Mangrupikeun kota anu tiasa didatangan ku gampang dina akhir minggu, tapi nawiskeun rohangan anu hadé pikeun dinikmati, ogé gastronomi anu pikaresepeun, sapertos ampir sadaya kota di beulah kalér Spanyol.

Upami anjeun hoyong terang naon tempat anu anjeun tiasa ningali di kota anu saé ieu, urang nunjukkeun sababaraha hal anu tiasa dipikaresep pisan. Unggal urang nganjang ka kota urang kedah ngagaduhan daptar tempat anu tiasa ditingali, upami teu kitu urang tiasa sono kana hal anu pikaresepeun pisan.

Semenanjung sareng Istana Magdalena

Semenanjung Magdalena

Di Semenanjung Magdalena, daérah anu ngagaduhan pandangan luar biasa ti Laut Cantabrian, ngawangun Istana Magadlena, karaton anu kota pasihkeun ka Alfonso XIII. Raja ieu ngamajukeun pariwisata kelas luhur di beulah kalér nagara, ngajantenkeun Santander janten tujuan méwah pikeun liburan. Istana ieu bakal janten tempat cicingna usum panas dugi ka taun 1929. Ayeuna semenanjung ieu mangrupikeun tempat anu paling sering di kota. Anjeun ngalebetkeunana gratis, tapi anjeun kedah mayar kanggo ningali Istana ti jero. Di Semenanjung ogé aya kebon binatang leutik, leuweung pinus anu saé sareng tilu karung.

Museum Maritim Cantabrian

Museum Maritim

Upami urang angkat sareng sadayana kulawarga ka Santander, salah sahiji tempat pangsaéna anu kami tiasa didatangan nyaéta Museum Maritim Cantabrian. Musium ieu parantos diresmikeun dina taun dalapan puluhan sareng ayeuna éta ngagaduhan seueur hal tibatan anu aya hubunganana sareng laut. Anjeun tiasa ningali potongan arkéologis, bagan laut, kapal, foto sareng seueur deui. Bahkan aya akuarium, anu mangrupikeun bagian anu paling dipikaresep ku barudak.

Naék kana corong Río de la Pila

Funicular ieu aya di bagian heubeul kota sareng diresmikeun di 2008. Éta mangrupakeun funicular kalayan tilu titik sareng hargana teu nanaon, janten mangrupakeun ide anu saé pikeun ningali kota ku cara anu béda. Di halteu terakhir aya pemandangan Teluk anu indah, panorama kota anu hébat, sareng ngan ukur peryogi sababaraha menit, janten pangalaman anu saé.

Katedral Santander

Katedral di Santander

La Katedral Asumsi Lady urang mangrupikeun gedong agama pangpentingna di kota. Sanaos sanés mangrupikeun salah sahiji katedral paling spektakuler atanapi terkenal di Spanyol, kaleresan mangrupikeun éta mangrupikeun tempat anu dipikaresep. Katedral diwangun antara abad ka-1941 sareng ka-XNUMX di luhur runtagna biara lawas. Sanaos mangabad-abad ieu, seueur ngalaman réformasi. Utamana kusabab seuneu hébat di kota di XNUMX. Katedral anu urang tiasa tingali ayeuna diwangun ku dua garéja tumpang tindih dina gaya Gothic.

Didatangan mercusuar Cabo Walikota

Mercusuar di Santander

Mercusuar ieu, kang mimiti dianggo taun 1839Éta tempat anu saé pisan, maka éta mangrupikeun tempat anu dipikaresep. Pamandangan laut sareng énklave alami tempat aranjeunna ayana sampurna pikeun poto. Ieu mangrupikeun daérah saluhureun permukaan laut anu sok dianggo ngirim sinyal ka kapal, maka mercusuar diwangun. Mercusuar ogé ngagaduhan sababaraha gedung tambahan anu aya paméran ngeunaan mercusuar.

Pusat Botín

Pusat Botín

Pusat ieu ngagaduhan dua wangunan dina bentuk buku, perenahna di Jardines de Pereda. Gedong ieu ngagaduhan paméran seni sareng konser musik sareng mangrupikeun gedong modéren anu pikaresepeun pisan. Éta diresmikeun dina 2017, janten mangrupikeun salah sahiji kabaruan di kota.

Pantai El Sardinero

Pantai Sardinero

Ieu mangrupikeun pantai tara kaunggulan kota Santander. Pantai kota anu bener-bener kasohor, anu janten tempat usum panas pikeun kelas luhur dina abad ka-XNUMX. Dinten ayeuna masih kénéh tempat anu hadé pikeun nyéépkeun usum panas sareng ogé leumpang nalika usum salju.

Gran Kasino

Gran Kasino

Dina kasino lami pihak hébat kelas luhur diayakeun, sareng bangsawan sareng royalti ti sakumna Éropa dina abad ka-XNUMX. Wangunanna ngagaduhan gaya neoklasik anu ngajantenkeunana menonjol. Ayeuna ayeuna ngan ukur didamel janten tempat pikeun kaulinan sareng taruhan sanaos sateuacan ogé janten acara sareng pusat seni.

Ngarasakeun daérah Bay

Ieu, sasarengan kuartal lami kota Santander, mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling kasohor di kota. Di teluk téh Pusat Seni Botín, tapi urang ogé tiasa neraskeun leumpang ningali Batu Crane atanapi Istana Embarcadero.

Taman Alam Peñacabarga

Ieu mangrupikeun daérah alam anu pang caketna sareng kota Santander. Éta mangrupikeun daérah anu dijagaan anu aya di Sierra de la Gándara. Di daérah ieu urang tiasa ngaraosan jalan satapak éndah.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*