Naon anu kedah ditingali di Gengenbach, Jérman

Gengenbach

Sanaos sadayana nyiapkeun liburan dumasar kana tujuan anu paling populér, kaleresan kadang-kadang urang sono kana permata asli anu tiasa janten pamanggihan anu éndah. Salaku tambahan, jenis tempat ieu henteu ngagaduhan seueur tujuan wisata anu langkung seueur, janten éta cocog pikeun anu mikaresep nyalira. Ku cara ieu anjeun tiasa langkung terang tempat sareng jalma-jalma na. Dina hal ieu urang nyarioskeun ngeunaan Gengenbach di Jerman.

Gengenbach mangrupikeun kota Jérman anu ayana di Jérman kidul, caket leuweung Hideung. Mangrupikeun kota anu ngagaduhan kaindahan khas kota-kota Jérman anu langkung tradisional, maka éta dipilih salaku latar dina pilem sapertos 'Charlie sareng Pabrik Coklat'.

Naha Gengenbach nonjol

Kota Gengenbach

Kota Jerman leutik ieu nyaéta permata abad pertengahan otentik ogé dilestarikan. Tempatna diantara Baden-Baden sareng Freiburg anu pantes dilongok sabab katingalina sapertos salah sahiji tempat anu urang tingali ukur dina carita. Éta ngagaduhan tilu jalan utama Hauptstrase, Adlergrasse sareng Victor Kretz Strase. Jalan-jalan leutik mimitian ti tilu jalan ieu anu ngan ukur tiasa ditempuh jalan-jalan atanapi nganggo sapédah, anu masihan aspek anu langkung tenang. Dina taun lima puluhan kota na anu lami dikintunkeun kana hukum pelestarian bersejarah, anu ngajantenkeun sadayana katingali saé pisan. Éta baheulana mangrupikeun Kota Kekaisaran Gratis, anu hartosna éta ngagaduhan kabébasan komérsial pikeun nyéépkeun pajak. Kiwari éta kota leutik tapi berkat pesona na parantos nalukkeun seueur pangunjung.

Menara Kinzig atanapi Kinzigtorturm

Torre

Pikeun nganjang ka kota lami, anjeun biasana ngantepkeun mobil anjeun di luar, di tempat parkir caket menara ieu. The menara mangrupikeun bagian tina témbok kota lami sareng dinten éta ngabantosan kami pikeun ngaaksés ka kota lami. Nami najul kana Walungan Kinzig, anak sungai tina Rhine anu ngalangkungan kota. Éta menara pangluhurna, tempat panjagaan sareng panangtayungan pikeun kota ngalawan serangan éksternal. Éta ogé gerbang ka kota sareng ayeuna éta ngajaga gerbang lebet ku drawbridge. Di jero menara anjeun tiasa nganjang ka Museo de Historia Militar de la Guardia Ciudadana. Menara ieu ngagaduhan genep lantai dimana anjeun tiasa ningali sarana pertahanan kota kuno. Dina menara anjeun ogé tiasa ningali jam, menara lonceng sareng garuda kaisar anu nginget jaman baheula kota salaku Kota Kaisar Gratis.

Pasar Square atanapi Marktplatz

Aula Kota Gengenbach

Pusatna Pasar Square di kota lawas Éta tempat dimana tilu jalan utama konvergénsi, janten tempat anu tungtungna kami bakal didatangan. Di tengahna urang mendakan cai mancur pasar, sareng sosok batu ksatria. Cai mancur ieu ti abad ka-24 sareng dipapaésan ku kembang maturan gambar anu saé. Di alun-alun ieu pasar mingguan masih disimpen sapertos jaman baheula sareng upami urang untung urang tiasa kabeneran. Dinten Rebo sareng Saptu énjing biasana aya pasar patani dimana anjeun tiasa ngagaleuh produk anu saé daérah ogé Schnapps, inuman anu biasa. Urang ogé tiasa ningali balé kota atanapi Rathaus, sareng façade dimana kalénder Advent pangageungna aya di dunya, kumargi XNUMX jandéla na ngagambarkeun mundur ka Natal.

Istana Löwenberg

Di Pasar Square anu sami aya istana ieu, anu mangrupikeun bumi ala Renaissance tempat dikumpulkeun pajak umum. Dinten ayeuna teh Museum Löwenberg House, dimana anjeun tiasa ningali kumaha imah patrician lami abad ka-XNUMX tina dinasti Bender. Anjeun bakal tiasa ningali kumaha aula danéng sareng kamar anu béda-béda sateuacana. Salaku tambahan, salami sataun aranjeunna ngalaksanakeun paméran anu béda-béda, sapertos Andy Warhol, sirkus atanapi kuda korsél. Aya hiji hal pikeun saréréa.

Niggel Tower

Niggel Tower

Menara ieu sanés bagian tina tembok kota tapi mangrupikeun menara mandiri anu fungsina salaku penjaga sareng salaku panjara. Di jero menara ieu urang tiasa ningali dinten ieu anu Éta katelah Museum of Fools. Musium ieu aya hubunganana sareng Karnaval kota, anu tradisional pisan. Dina karnaval ieu masarakatna nganggo kostum warna-warni sareng sapatu jarami, seueur anu tiasa ditingali di musium, nyiptakeun sababaraha karakter. Anu utami nyaéta Tonto atanapi Schalk, anu watekna pikaseurieun sareng moyok, sapertos guyonan. Menara ieu ngagaduhan tujuh lantai dimana anjeun tiasa ningali langkung seueur ngeunaan tradisi ieu. Nalika anjeun dugi ka luhur, anjeun tiasa kaluar di luar panto sahingga ngagaduhan pandangan kota anu saé ti luhur.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*