Naon anu kedah ditingali di distrik Montmartre di Paris

Haté suci

Iinditan ka Paris mangrupikeun impian pikeun jalma réa kusabab éta kota anu saé anu seueur nawiskeun kami. Ti teras di sisi Seine dugi ka Menara Eiffel anu luar biasa atanapi tempat-tempat anu mangrupikeun bagian tina sajarah sapertos Notre Dame. Tapi éta ogé ngagaduhan lingkungan anu saé anu kedah anjeun datangan kalem pikeun nikmati di sadaya juru, sapertos lingkungan Montmartre anu kawéntar.

Montmartre perenahna di arrondissement ka-XNUMX Paris, daérah anu terkenal pikeun bukit na, dimana ayana Basilica of the Sacred Heart. Éta mangrupikeun salah sahiji seueur kawasan wisata di kota Paris, janten kami bakal ningali sagala rupa anu tiasa ditingali di lingkungan bohemian ieu Paris.

Sejarah Montmartre

Distrik Paris di Montmartre ieu mangrupikeun urut komune Perancis anu kagolong kana jurusan Seine. Dina 1860 éta ngagabung ka Paris salaku distrik anu urang carioskeun, XVIII. Lingkungan ieu mangrupikeun tempat anu bohemian salami abad ka-XNUMX dimana cicing seueur seniman. Éta tempat anu ogé ngagaduhan reputasi goréng pikeun sajumlah ageung cabarets sareng bordil anu aya. Artis penting sapertos Edith Piaf, Pablo Picasso, Vincent Van Gogh atanapi Toulouse Lautrec cicing di lingkungan ieu, sareng seueur anu sanés. Suasana bohemian sareng artistik anu leres-leres ngajantenkeun lingkungan ieu Paris salaku tempat anu paling monumen. Sanaos sentuhan bohemian na parantos ngaleuleut mangtaun-taun, ayeuna masih janten lingkungan wisata di kota.

Basilika Haté Suci

Montmartre

Salah sahiji hal munggaran anu kedah urang tingali nyaéta Basilica tina Sacred Heart anu dumuk di luhur gunung Montmartre. Pikeun nepi ka puncak urang tiasa nyandak Montmartre funicular anu sapertos tram anu nyandak kami ka daérah basilika sareng ka tempat dimana pelukis patepang. Entong hilap yén lingkungan ieu masih tempat anu indah pisan sareng bohemian. Tiasa ogé pikeun langsung naék kana tangga payuneun basilika, sareng kebon sareng ti mana urang tiasa ningali panorama di luhur hateup Paris. Éta mangrupikeun tempat anu biasana masarakat dumuk sareng merenungkeun gambar Paris. Basilika narik perhatian pikeun warna bodasna sareng pikeun gaya Romawi-Bizantium. Éta réngsé dina awal abad ka-XNUMX sareng ayeuna éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling sering dilongok di kota. Bukit ieu parantos lami tempat anu dianggap suci.

Tempat du Tertre

Tempat du tertre

Di sakitar basilika aya sababaraha jalan anu pikaresepeun. Rue du Chevalier de la Barre mangrupakeun jalan leutik anu anjeun tiasa tingali basilika sareng dimana anjeun ogé bakal mendakan toko-toko alit dimana anjeun tiasa ngagaleuh souvenir anu saé ti Paris, janten éta mandatory stop. Deukeut jalan ieu ogé Place du Tertre, anu mangrupikeun tempat dimana pelukis kantos pendak parantos aya dina abad XIX. Dinten ayeuna masih kénéh tempat dimana seueur pelukis ngical karya-karyana, sabab masih seueur turis sareng didatangan. Pikeun seueur jalma, ibarat souvenir pikeun ngagaleuh karya sababaraha seniman ieu di alun-alun terkenal ieu.

The Rue de l'Abreuvoir

Maison naros

Jalan ieu nembé muncul dina séri 'Emily di Paris' sareng sadayana resep kana éta, tapi éta jalan anu parantos janten titik wisata pisan, kumargi dianggap salah sahiji anu paling menawan di ibukota Perancis. Jalan ieu anu ogé caket ka Sagrado Corazón mangrupikeun titik sanés anu urang teu tiasa sono. Kami ogé tiasa lirén di tempat sapertos cafe Maison Rose, tempat dimana palaku protagonis mikaresep sapeuting senang. Éta mangrupikeun tempat anu ikonik di Paris sareng anjeun bakal satuju yén pesona sesah kanggo dicocogkeun.

Moulin Rouge sareng Boulevard Clichy

Beureum Mill

Boulevard ieu dinten ayeuna ngagaduhan toko séks sareng toko-toko jinisna, janten henteu katingalina tempat anu anggun sakumaha abad ka tukang. Nanging di dieu urang tiasa mendakan Moulin Rouge anu kawéntar, anu mangrupikeun bagian anu paling difoto di sadaya Paris. Warna beureum na bakal narik perhatian anjeun sareng kanyataan yén éta mangrupikeun kabaret paling terkenal di daérah éta, yén seniman sapertos Toulouse Lautrec parantos ngadatanganana pikeun ningali anu terkenal tiasa jogét. Di sisi anu sanésna, caket dieu nyaéta 'Café des 2 moulins' anu protagonis Amelie damel di pilem éta. Upami anjeun resep sareng hoyong émut tempatna, anjeun tiasa lirén di cafe ieu. Anjeun bakal sadar yén di Paris kopi aya budaya anu gembleng.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*