Naon anu kedah ditingali di Puerto de la Cruz, Tenerife

Puerto de la Cruz

Iinditan ka Tenerife dina liburan parantos klasik, tapi ayeuna urang gaduh pariwisata di panjuru pulau. Nanging, urang kedah terang yén pariwisata dimimitian sacara tepat di kota Puerto de la Cruz, tempatna di lebak Orotava. Kiwari éta sanés mangrupikeun tempat anu paling réa turis tapi didatangan pisan di Pulo Jawa.

Urang tingali naon anu kedah ditingali di Puerto de la Cruz di Tenerife, tempat anu nawiskeun pantai sareng hiburan. Tempatna di belah kalér pulau sareng tiasa didatangan ngan dina hiji dinten. Hal anu saé pikeun pulau-pulau ieu nyaéta yén aranjeunna tiasa gampang didatangan upami urang gaduh mobil sewaan anu badé ngalih.

Puerto de la Cruz

Kota ieu aya di beulah kalér Tenerife mangrupikeun tempat anu anjeun tiasa pilih kanggo cicing upami anjeun badé nganjang ka Pulo Jawa, kumargi seueur tempat anu dipikaresep caket dieu. Éta asalna désa perikanan leutik sareng teras palabuhan anu ningkatkeun ékonomi sareng teras janten tempat wisata munggaran di Pulo Jawa. Ayeuna ti kota ieu anjeun tiasa nyandak beus pikeun nganjang ka titik anu béda di Pulo Jawa, ti kalér dugi ka Gunung Teide. Éta sababna tiasa janten tempat anu saé pikeun ngalih ngurilingan pulau sareng éta ogé tiasa didatangan ngan dina hiji dinten kanggo ningali tempat anu utami.

Kebon Raya

Kebon Raya

Salah sahiji tempat éta pangunjung anu paling resep nalika aranjeunna angkat ka Puerto de la Cruz nyaéta mamang taman botani anu indah. Taman anu luar biasa ieu didamel taun 1788 pikeun ngokolakeun spésiés tropis di daérah Spanyol berkat iklim Tenerife. Éta ngagaduhan jadwal ti jam 9.00 énjing ka tabuh 18.00 sonten sareng anjeun tiasa lebet ku mayar éntri anu murah. Tempatna dua héktar sareng urang bakal ngaraos diangkut ka tempat tropis, kumargi di Taman Aklimatisasi ieu urang bakal tiasa ningali tina tangkal korma kana tangkal tropis.

Imah konéng

Imah konéng

Imah ieu ayeuna gedong rusak tapi éta penting pisan pikeun sajarah pulau. Di gedong ieu anjeun mendakan pusat munggaran pikeun studi primatologis ti Spanyol, dipromosikeun ku Akademi Élmu Prusia di Berlin sareng diarahkeun ku psikolog Gestalt Köhler. Ayeuna, sanaos dinyatakeun mangrupikeun Tempat Kapentingan Budaya sababaraha taun ka pengker, éta dina bahaya ngaleungit kusabab kaayaan konservasi na anu goréng. Tapi sok pikaresepeun upami tiasa niténan hiji hal ngeunaan sajarah nagara urang.

Taman beo

Taman beo

Ieu mangrupikeun salah sahiji tempat anu biasana didatangan salaku kulawarga. Éta perkawis a kebon binatang luar gedé dimana aya ogé pepelakan tropis milik pribadi. Tapi tanpa ragu aya hal anu narik rébuan tamu, anu mangrupikeun acara kalayan lumba-lumba sareng orcas. Salaku tambahan pikeun sato ieu, tiasa ningali seueur batur, sapertos flamingo, gorila, jaguar, sloths, anteater atanapi panda beureum. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha daérah, kalebet akuarium, lumba-lumba, daérah orca sareng sanés pingguin. Éta mangrupikeun salah sahiji tempat dimana anjeun tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur, janten upami urang hoyong ngaraosan éta, langkung saé buku ti soré atanapi énjing.

Padepokan San Amaro

Padepokan San Amaro

Padepokan ieu, perenahna di daérah La Paz anu pangkolotna di kota. Tanggalna ti abad ka-XNUMX sareng dina waktos éta mangrupikeun daérah Guanche, sanaos ayeuna ieu parantos janten tempat sentral anu dikurilingan ku gedong-gedong wisata anyar. Mangrupikeun padepokan alit anu caket hubunganana sareng sajarah kuno kota, janten pantes ditingali, sabab nganjangna moal lami teuing. Di caketna, sababaraha situs arkéologis aborigin dipendakan dina gawir, nunjukkeun situs anu nekropolis penting.

La Paz sudut pandang

Upami urang hoyong gaduh pemandangan éndah Sagara AtlantikUrang kedah angkat ka Mirador de la Paz. Éta nawiskeun pemandangan laut anu saé pikeun nyandak gambar sareng pantai Martiánez sareng kompleks danau di tukang. Ieu mangrupikeun balkon anu paling terkenal di kota anu ngamungkinkeun urang ngagaduhan sudut pandang anu indah ti daérah jangkung, janten mangrupikeun titik anu lirén pikeun nyandak gambar sareng istirahat.

Pantai Martiánez

Pantai Martiánez

Di Pulo Jawa Tenerife moal sono ka pantai, Kusabab éta salah sahiji obyek wisata utamina. Éta aya di handapeun gawir tempat disimpenna deposit na caket sudut pandang La Paz. Pantai keusik anu poék ieu ogé aya di caket komplek anu disebat Lago Martiánez, kompleks sareng kolam renang anu diciptakeun ku César Manrique taun 70an pikeun narik pariwisata.

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*