Hal anu kedah dilakukeun di Rothenburg

Rothenburg

La kota Rothenburg ob der Tauber kagolong kana kacamatan Ansbach, dina Nagara Federasi Bavaria di Jérman. Kota ieu menonjol ayeuna kusabab ngagaduhan pusat abad pertengahan anu leres-leres dilestarikan, anu ngajantenkeun titik wisata pisan di Jérman. Dugi ka abad ka-XNUMX éta mangrupikeun salah sahiji Kota Kekaisaran Bebas anu dipimpin ku kaisarna.

Hayu urang tingali naon na tempat anu dipikaresep di kota Jerman anu saé ieu. Éta panginten sanés mangrupikeun salah sahiji anu paling dikenal atanapi dipilarian ku wisatawan tapi pastina mangrupikeun permata abad pertengahan anu ngagaduhan pesona anu sesah pikeun cocog. Janten urang moal tiasa sono nganjang ngalangkungan jalan-jalanna anu lami.

Kenalan Rothenburg

Rothenburg ob der Tauber hartosna Benteng Beureum dina Tauber sareng éta kota leutik, sanaos sababaraha jalma resep nganggap éta salaku kota ageung anu saé. Sejarahna dimimitian ti mimiti abad ka-XNUMX nalika paroki Detwang didamel, anu ayeuna mangrupikeun lingkungan kota. Kota naék kana tingkat Kota Kaisar dina abad ka-XNUMX sareng ti saprak éta mimiti makmur sareng tumuh. Parantos dina abad genep belas éta bakal sangsara ku Perang Tilu Puluh Taun sareng engké tina bala. Dina Perang Dunya II éta nangtung pikeun janten salah sahiji kota anu paling minuhan cita cita Nazi, anu mangrupikeun titik hideung dina sajarah na. Éta rusak dina konflik éta, tapi kusabab nilai sajarahna, henteu aya artileri anu dianggo pikeun ngabébaskeunana ku sekutu, anu nyalametkeun bagian ageung kota. Maka, éta masih dina kaayaan anu saé, kumargi saatos konflik éta gancang disimpen deui.

Tembok kota

Anjeun tiasa ngamimitian wisata kota di Gallow-Gate, témbok kota lami. Ti dieu urang tiasa ningali tembok kuno abad ka-XNUMX, ngalangkungan anjeun tiasa jalan-jalan pondok ka Menara Röder. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nanjak munara pertahanan lami ieu kalayan harga sakedik. Kami salawasna nyarankeun pikeun ngalakukeun sadaya kagiatan anu mungkin nalika urang indit ka tempat-tempat éta sabab kami henteu terang naha urang bakal tiasa balik deui atanapi upami urang bakal sono kana hal anu matak. Teras anjeun tiasa neraskeun sapanjang tembok ka kidul atanapi angkat ka pusat kota anu bersejarah. Upami urang neraskeun sapanjang rute ka kidul ngalangkungan tembok urang bakal ngahontal béntion pertahanan anu katelah Spital Bastion ti abad ka-XNUMX. Ti dieu anjeun tiasa gaduh pandangan anu spektakuler di kota.

Plönlein

Rothenburg

Ieu kumaha sudut ieu dipikaterang, anu henteu diragukeun anu paling seueur dipoto di panjuru kota. Mangrupikeun patempatan di jalan anu ngagaduhan pesona anu unik bahkan dianggo pikeun panutup perjalanan ka Jérman kumargi ayana sentuhan di gedong na. Ti tempat ieu anjeun tiasa ningali Sieber Tower sareng Kobolzeller Tower. Éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling difoto di sadayana Jérman janten pantes lirén pikeun ngémutanana. Di sisi anu sanésna, mangrupakeun ide anu saé pikeun angkat nalika wengi, nalika tempatna ngagaduhan pesona khusus.

Marktplatz

Marktplatz

Di caket Plönlein kami mendakan alun-alun utama kota, Marktplatz. Ieu mangrupikeun salah sahiji tempat anu pangkolotna sareng paling éndah di kota, kalayan wangunan anu pikaresepeun. Balé kota atanapi Rathaus ngagaduhan gaya gaya Renaissance anu saé sareng sababaraha bagian gaya Gothic sapertos munara. Wangunan anu paling lambang di alun-alun nyaéta Ratsherrntrinkstube kalayan menara jam anu ayeuna janten kantor wisata, tempat dimana urang tiasa ngeureunkeun pikeun mendakan langkung seueur.

Museum panyiksaan

Pasti di kota aya salah sahiji musium paling panasaran anu tiasa urang tingali sanajan éta ngan cocog pikeun jalma anu henteu squeamish. Éta Museum Panyiksaan atanapi Museum Kajahatan anu kumpulkeun instrumen panyiksa abad pertengahan sareng sagala jinis pakakas sareng bahkan dokumén pikeun terang kasenian ieu anu dilaksanakeun nalika Abad Pertengahan ku sababaraha cara anu béda. Éta mangrupikeun hal anu paling penting di Éropa dina poko anu khusus ieu. Di kota ogé aya musium panasaran anu sanés, musium bonéka sareng cocooan, anu tiasa dipikaresep ku barudak sareng déwasa.

Garéja San Jacobo

Garéja Rothenburg

Di alun-alun pasar kami ogé mendakan garéja anu pangkolotna di kota, nyaéta San Jacobo atanapi Santiago. Tadina diwangun antara abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX sareng dua menara ala Gothic di luar menonjol. Éta panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun lebetna upami urang resep nganjang ka gedong-gedong kaagamaan, sabab urang ogé bakal mendakan Altar Darah Suci, anu mangrupikeun padamelan penting anu janten daya tarik nyata para pengunjung.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*