Naon anu kedah ditingali di Cascais, Portugal

Cascais

Cascais atanapi Cascais ayana di daérah Kabupatén Lisbon, karék 23 kilométer ti ibukota Portugis, janten biasana tempat ngalangkungan ngadamel kunjungan alit. Éta ogé caket pisan sareng Estoril, tempat sanés anu ayeuna wisata pisan sareng nawiskeun daérah pantai anu hébat. Kota kasebut henteu ningali teluk anu muka ka Samudra Atlantik, janten tujuan basisir pikeun seueur jalma.

ieu Kota ieu mangtaun-taun janten tempat perlindungan kulawarga karajaan Spanyol Sareng ayeuna masih kénéh tempat dimana kelas luhur usum panas, ogé janten tujuan wisata anu sampurna kusabab caketna sareng Lisbon. Urang bakal ningali sadayana anu tiasa urang didatangan sareng terasrasakeun di kota Portugis Cascais.

Naha angkat ka Cascais

ieu populasi mangrupikeun tempat usum panas anu caket pisan sareng Lisbon sareng nalika usum panas éta usum na tinggi. Éta idéal pikeun kunjungan pondok dina sabtu minggu. Nanging, aya ogé seueur jalma anu mutuskeun cicing di Cascais teras ngadatangan Lisbon tanpa cicing di tempat anu sasarengan, tapi di tempat anu langkung sepi, utamina dina usum low. Janten tujuan ieu sanés ngan ukur saé ditingali dina usum panas, tapi ogé tetep iraha waé taun ningali Lisbon kalayan tengtrem dina pikiran.

Pantai Cascais

Praia do Guincho

Di basisir ieu aya seueur pantai anu béda pikeun ngaraosan cuaca anu saé, sabab éta mangrupikeun tempat usum panas anu populér salami mangtaun-taun sareng malah royalti milih tempat ieu pikeun liburan. Ti Cascais aya sababaraha pantai anu tiasa langsung jalan-jalan, sapertos La Duquesa. Ieu pantai cai tenang anu sampurna pikeun kulawarga. The Praia da Rainha mangrupikeun pantai pribadi Ratu Amelia di 1880. Praia da Ribeira mangrupikeun pantai na anu paling sentral sareng ti dinya anjeun tiasa ningali palabuan mancing sareng bénténg. Aya pantai sanés anu kedah didatangan, sanaos pikeun ieu anjeun kedah nganggo mobil atanapi angkutan umum, sapertos Praia do Guincho, dina Taman Alam Serra de Sintra. Éta ngagaduhan bentang alam anu saé sanaos lumayan seueur ombak, sabab éta kasohor surfing atanapi layang-layang. Praia de Carcavelos mangrupikeun anu sanés anu paling populér anu anjeun tiasa angkat ti Cascais atanapi Lisbon.

Boca do Inferno

Boca do Inferno

Sababaraha kilométer ti Cascais kami mendakan tempat anu saé deui, Boca do Inferno. Daérah ieu ngagaduhan formasi batu alam anu dikikis ku laut mangabad-abad. Laut sareng angin ngajantenkeun sora némbongan sareng éta anu ngajantenkeun ngagaduhan nami ieu. Aya guha sun sun anu pikaresepeun dimana ombak narekahan, salah sahiji tempat anu paling representatif tina gawir ieu. Tanpa ragu, kunjungan penting upami urang angkat ka Cascais.

Museum di Cascais

Museum Cascais

Di kota Cascais urang tiasa ningali sababaraha musium anu pikaresepeun anu ogé bakal kaget kami ku arsitekturna. Museum tina Jumlah Castro Guimaraes Tempatna di kastil anu saé sareng niru gaya Gothic anu anéh pisan. Éta diwangun dina awal abad ka-XNUMX sareng di jerona urang tiasa ningali naskah anu gambarna pangkolotna di Lisbon anu dilestarikan. Salaku tambahan, éta nembongkeun potongan seni sareng jati antik anu mangrupikeun katuangan pribadi tina milyuner bako anu parantos ngawangun gedong. Urang ogé tiasa nganjang ka Museu do Mar, tempat dimana urang tiasa diajar ngeunaan pentingna kagiatan mancing pikeun kota Cascais. Musium minat anu sanés anu tiasa ditingali di Cascais nyaéta Casa das Historias Paula Rego atanapi Museum Musik Portugis.

Leumpang dina boardwalk

Promenade mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling pikaresepeun di kota, ti mana urang tiasa ngahargaan kaéndahan basisirna. Leumpang ngalangkungan Praia da Rainha sareng kami dugi ka Praça 5 de Outubro, dimana balai kota sareng kantor wisata. Promenade mangrupikeun tempat pikeun nikmati katenangan Cascais, nyandak poto pantai na teras lebet ka kota lami na.

Cidadela de Cascais

Kota kuno anu urang tiasa nganjang ayeuna mangrupikeun tempat anu paling penting di Cascais. Éta mangrupikeun kompléks pertahanan anu lami kalayan béntion dimana urang tiasa ningali sababaraha padamelan sapertos Torre de San Antonio, Benteng Nossa Senhora da Luz sareng bénténg. The Torre de San Antonio asalna ti abad ka-XNUMX sareng mangrupikeun konstruksi anu pangkolotna sareng anu munggaran anu naékkeun populasi ieu kusabab didirikeun kanggo membela makuta tina serangan laut. Kunjungan ka benteng kuno sareng bentengna kedah di Cascais. Salaku tambahan, éta mangrupikeun benteng anu leres-leres dilestarikan anu nyaritakeun ngeunaan sajarah kota.

 

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*