Naon anu kedah ditingali dina Ourense

Kasalahan

Ourense mangrupikeun kota di Galicia, ibukota propinsi homonim. Kota Galicia ieu terkenal ku cai termalna, janten tempat wisata anu penting. Dipikawanoh salaku Kota Burgas pikeun ngahargaan sumber cai panas anu timbul dina sababaraha titik. Ieu meuntas ku sababaraha walungan, anu Miño mangrupikeun anu paling penting. Kota anu pasti matak dianjangan.

Hayu urang tingali sababaraha tempat dipikaresep anu dipiboga ku kota Ourense. Kota anu pinuh ku warisan, sajarah sareng daérah hiburan dina hubungan cai termal na. Sadaya ieu ngajantenkeun kota ieu janten tempat liburan anu hadé pikeun seueur jalmi.

Taman San Lázaro

Taman San Lázaro

Taman ieu  parantos janten pusat Ourense paling modéren, tempat rapat sareng jalan pikeun jalma-jalma di Ourense. Di taman ieu urang tiasa ningali cai mancur éndah anu ditransferkeun ti Biara terkenal Oseira. Di sakuriling taman kami mendakan gedong administrasi utama kota, ogé tempat anu ngadorong kagiatan ékonomi di daérah éta. Di taman ieu aya rumah sakit jamaah haji, disebat ogé lazaretto, ku sabab kitu namina ayeuna. Éta ogé dianggo salaku rohangan pikeun paméran tapi antukna waktos éta diréduksi ku cara nempatkeun gedong administrasi di daérah ieu. Ayeuna aya sababaraha taman kanggo murangkalih sareng urang ogé tiasa ningali sababaraha patung sapertos ti O Carrabouxo, karakter anu dikenal pikeun kartun anu aya dina koran La Región.

Walikota Plaza

Plaza Walikota Ourense

La Plaza Walikota mangrupikeun jantung daérah bersejarah di Ourense, titik sampurna pikeun mikaresep kota. Di alun-alun ieu urang tiasa mendakan sababaraha monumen anu paling penting di kota, éta henteu teratur dina rencana sareng ngagaduhan kaanehan rada condong. Urang tiasa ningali Balé Kota sareng fasad bumi ti abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Ayeuna urang mendakan daérah teras anu pikaresepeun pikeun ngan saukur istirahat.

Katedral Ourense

Katedral Ourense

La katedral mangrupikeun bagian utama kota kuno, sakitar kota ieu dimekarkeun dina jaman abad pertengahan. Dimimitianana ti abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX tapi mangabad-abad éta dirobih, maka urang tiasa ningali sababaraha gaya sapertos telat Gothic. Aksés nyaéta ngaliwatan daérah kidul di Puerta del Trigo. Portal kalér asalna Romanesque, sanaos engké detail Gothic ditambihan. Di sisi kulon urang mendakan salah sahiji bagian anu paling penting, nyaéta grup patung Pórtico del Paraíso. Tempat-tempat menarik anu sanés nalika nganjang ka katedral tiasa janten Kapel Utama, Kapel Santo Santo Cristo atanapi khasanah Katedral.

Musium Ourense

Di kota Ourense kami ogé tiasa mendakan sababaraha musium anu dipikaresep. The Museum Kostum Tradisional Galicia Éta tiasa janten cara anu saé pikeun mikaresep budaya populér, mendakan hal anu langkung seueur ngeunaan tradisi Galicia. Musium anu sanés nyaéta Boys 'Circus, anu tiasa pikaresepeun. Anjeun ogé kedah mampir ka Museum Musium, anu perenahna di imah gaya Renaissance abad ka-XNUMX. Éta gaduh paméran samentawis sareng ogé paméran permanén kalayan langkung ti sarébu potongan ku seniman ti propinsi, janten musium pangpentingna di kota.

Salaku Burgas

Salaku Burgas di Ourense

Sumber cai alami tina Salaku Burgas mangrupikeun bagian tina sajarah hidroterapi kota ieu sareng gaduh langkung ti dua rebu taun sajarah. Di situs ieu padumukan Romawi Aquis Aurienses lahir, di gigir cai mineral-ubar. Dinten ieu kami mendakan komplek anu saé anu didatangan ku jalma-jalma ti sagala penjuru masarakat sareng ti luar pikeun milarian sipat-sipat pangubaran anu saé atanapi ngan ukur pikeun nikmati rohangan anu santai. Di daérah ieu urang tiasa nganjang ka Pusat Interprétasi pikeun diajar langkung rinci ngeunaan sumber cai panas sareng sajarahna sareng tangtosna urang moal tiasa lirén mandi di cai na.

Sasak di Ourense

Sasak Milénium

Kota ieu dipeuntasan ku Miño sareng dua walungan anu sanés sareng éta sababna mangrupikeun kota anu menonjol pikeun jambatan na. Diantarana urang kedah nyarios Sasak Milénium, simbol kota anu paling kontemporer sareng modéren. Éta ngagaduhan desain anu groundbreaking anu modern sareng modern ogé heran sabab éta jalan tol naék dugi ka 22 méter, anu masihan kami pandangan luar biasa ngeunaan Miño sareng kota. Upami urang hoyong uih deui dina sajarah kota urang kedah angkat ka Jambatan Tua, sasak Romawi anu mangrupikeun léngkah strategis pikeun kota mangabad-abad. Sasak ieu diwangun deui dina abad ka-XNUMX sareng dinyatakeun minangka tugu sajarah-seni. Dina jembatan ieu ngajalankeun Camino Mozarabe-Ruta de la Plata anu mana anu ka arah Santiago de Compostela.

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*