Naon anu kedah ditingali sareng dilakukeun di Taramundi

Taramundi

Taramundi mangrupikeun tempat anu ngagaduhan nami anu ampir hurung sapertos lamunan, sareng nalika urang dugi ka tempat ieu sigana urang aya di dunya anu béda. Nyaéta désa leutik tempatna diantara gunung sareng padang rumput hejo mangrupikeun salah sahiji kunjungan anu saé sareng urang ogé terang yén éta moal janten salah sahiji tempat anu wisata sadayana.

La Populasi Taramundi dasarna désa sareng di jerona anjeun tiasa menikmati sejarah anu hébat sareng khusus na tradisi. Mangrupikeun tempat anu caket pisan sareng wates sareng Galicia, di Principality of Asturias, di daérah alam anu sepi pisan anu tiasa janten kunjungan anu sampurna pikeun istirahat sababaraha dinten.

Kumaha carana dugi ka Taramundi

Teu aya jalan ageung atanapi jalan raya pikeun ngahontal kota leutik ieu. Dimimitian ti titik pusat, kami bakal nempatkeun diri di kota Lugo di Galicia, anu caket pisan. Ti kota ieu anjeun kedah nuturkeun jalan N-640 ka kota A Pontenova, dimana urang pareum nuju LU-704 dugi ka Taramundi. N-640 anu sami asalna tina Ribadeo, tempatna langkung kalér di wates sareng Asturias, janten tiasa dihontal tina dua poin ieu.

Lawu wisata désa

Taramundi

Upami aya hal anu menawan ngeunaan Taramundi, éta mangrupikeun sentuhan padesaan na anu teu éléh ku mangtaun-taun atanapi ku tumuhna wisata. Masih henteu janten tempat wisata massal, anu kedah diapresiasi. Kota ieu nyatana salah sahiji tempat munggaran anu berorientasi kana pariwisata padesaan anu inovatif sababaraha taun ka pengker, nyusun tempat asakan na salaku hotél pikeun wisatawan anu sumping milarian alam, rélaxasi sareng tradisi. Sareng pastina aranjeunna leres nalika nawiskeun alto anu anyar sareng khusus pisan. Di daérah ayeuna wisatawan gaduh jalur hiking, biking gunung, paméran sareng seueur tradisi.

Jalan satapak

Taramundi

Salah sahiji hal anu paling sering didatangan Taramundi nyaéta pikeun jalan satapak hébat na perenahna di tengah alam. Di daérah ieu, aranjeunna terang pisan pentingna naon anu dipiboga sareng éta ngagaduhan rute anu paduli sareng leres ditandaan sahingga wisatawan tiasa terasrasakeun kalayan aman. Aya persis genep rute anu tiasa dilakukeun salami cicing di kota. Jalur Cai, Ferreiros, Mills, Ouroso, Os Teixos sareng Erioá. Éta mangrupikeun rute anu tiasa dilakukeun kalayan saé énjing atanapi siang upami aranjeunna ditempuh kalem. Di jerona anjeun tiasa terang daérah alam sareng kotamadya anu caket, ogé adat istiadat sareng unggal detail anu dipikaresep di Taramundi, janten pantes dilakukeun.

Didatangan Os Castros

Os castros

Di kota ieu anjeun tiasa ningali salah sahiji benteng pangpentingna Asutrias. Kami nyarioskeun perkawis konstruksi-konstruksi anu ngawangun desa asli anu ratusan taun ka pengker, anu ogé tiasa dipanggihan di Galicia. Benteng-benteng ieu mangrupikeun konstruksi batu buleud anu dilestarikan salami mangabad-abad. Di Taramundi anjeun tiasa jalan sapanjang jalan ningali situs Os Castros, anu mangrupikeun nami anu aranjeunna pasihkeun. Kota ti Zaman Perunggu anu nunjukkeun pentingna strategis daérah ieu salaku tempat liliwatan sareng perdagangan.

Taramundi alat makan

Museum Cutlery

Salah sahiji tradisi anu paling diakar di kota ieu nyaéta cutlery, didamel ku teknik artisan anu teu acan hilap kana waktos. Penting pisan pikeun ngajaga tradisi na yén aranjeunna parantos nyiptakeun Museum Cutlery, anu kedah. Di toko alat makan aya seueur jinis péso sareng péso, seueur di antawisna tiasa dipersonalisasi, janten pantes nyandak souvenir ti Taramundi.

Pabrik Mazonovo

Gedang di Taramundi

Dina populasi ieu nyaéta Museum Mills panggedéna di Spanyol, sajaba ti éta tiasa ningali pabrik lami anu parantos dilestarikan sareng masih dioperasikeun. Di musium ieu urang tiasa diajar peran penting pabrik dina salamet populasi sareng kumaha cara ngamangpaatkeun kakuatan cai pikeun ngahasilkeun énergi.

Museum Étnografi Skiing

Museum Étnografi

Di kota caket ieu, anjeun tiasa balik kana waktos pikeun diajar langkung seueur ngeunaan tradisi sareng sajarah daérah ieu. Hurung Ski aya musium etnografi anu pikaresepeun dimana seueur objék kuno dikumpulkeun pikeun ngagambarkeun kahirupan abad ka tukang. Upami urang resep ningali nanaon ti kampung-kampung ieu, urang kedah ka dinya.

Kéju Taramundi

Kéju Taramundi

Sanaos dina péso Taramundi sareng péso tilepan terkenal pisan, aya ogé produk karajinan sanés anu kedah diperhatoskeun upami urang hoyong ngémutan anu pangsaéna. The kéju taramundi Éta ogé penting pisan sareng dilakukeun dina prosés artisanal. Aya kéju anu didamel nganggo susu sapi atanapi domba, sababaraha aya kacang. Teu karaos nganjang ka Taramundi?

Naha anjeun hoyong buku panduan?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)